Testy z ryżem - kto robił?

Anonim
Naiveinfante
Lublin · Utworzono: 19 paź 2022 · Ostatnia odpowiedź 31 paź 2022

Hej dziewczyny, jestem przed zabiegiem, do wyboru mam 360 i 390 ml. Mam 170 cm i 60 kg wagi. Chcę efekt pełnych, ale naturalnych piersi. Nie chcę dużych tylko takie C/D. Zrobiłam dzisiaj test z ryżem 390 ml i powiem wam, że załamka jakbym miała tak wyglądać, piersi wyglądają na ogromne. Czy te testy są miarodajne? Jak myślicie? Gdzie nie przeczytam to te dziewczyny które mają 170 cm mają implanty większe niż 390 i nie wyglądają na tak olbrzymie jak te moje w testach. Wyglądają tragicznie. A z drugiej strony nie chcę tylko z powodu jakiegoś głupiego testu wybrać za małych implantów. Jak myślicie? Pod biustem mam 78.

23 komentarze

Reklama
  • Anonim

Anonim

31 paź 2022
    Najlepszy komentarz

LizaRiedel u Ciebie pewnie jeszcze opuchlizna trzyma, ja też się obawiam żeby nie były za duże nie chcę przerysowanego efektu. Też mam mieć hp mentora. Obyś była zadowolona jak już się wszystko zagoi i ułoży bo jak nie to tak kiepsko jeszcze w sumie nie twoja decyzja tylko lekarza

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    30 paź 2022

A ja muszę przyznać że mój test z ryżem na odwrót:-) wkładając 400 wydawały się małe, a teraz dwa duże balony:-)) mam Mentor high profile a wyjściowe A 75 pod biustem ale jestem trochę niższa 167cm. Ja to i tak mam inna historie bo wybrałam na koniec 375 bo zawsze mówiłam że wolę mniejsze i żałować niż żyć z za dużymi i potem mieć problem w życiu codziennym. A lekarz w trakcie operacji nie wiem czy spał czy zapomniał i włożył mi 400🙈 no zobaczymy dla mnie jak narazie za duże jestem 3 tyg po.
    Zycze powodzenia

• Anonim

Anonim

29 paź 2022

Ja też robiłam test z ryżem i się przeraziłam bo jakbym miała tak wyglądać po operacji to czuła bym się za przeproszeniem jak dojna krówka. Mam mieć 425ml. Różnie piszą z tym testem więc ja sobie dałam z tym spokój. Doradziła mi ten implant pani dr mówiłam czego oczekuje więc chyba nie zrobi mnie w balona 🙂

• Anonim
    Naiveinfante
    29 paź 2022

Nie mogę uwierzyć że wyszłyby takie ogromne, 99% dziewczyn przy moim wzroście narzeka że za małe wychodzą i rzeczywiście nie są duże na zdjęciach. Po prostu nie wiem dlaczego nagle mi miałyby wyjść takie wielkie przy wyjściowym na prawdę małym B i szerokiej klatce. Nie kumam tego.

• Anonim
    MartaOstojska
    28 paź 2022

TGt - wydaje mi się, że są miarodajne. Na jakimś forum, wiem, że dziewczyny z mentorów były zadowolone.

• Anonim
    Tgt
    26 paź 2022

Ja mam 171 i waga 59/60, pod biustem 70 i mm wybrane mentor 350hp, z tym, że jest asymetria i będzie 350 i 325 lub 350 i 375 jak się zmieści. Chciałam naturalne i większe niż mniejsze. Lekarz powiedział, że u mnie max 350 się zmieści, widziałam to w tabelce. Jak masz większy obwód to myślę, że nie zastanawiaj. Ja robiłam test z ryżem, ale nie jest miarodajny, bo najlepiej z wodą, wtedy jest 1:1 powiedzmy, tylko dochodzi projekcja. Ja mam zabieg 15.11

• Anonim
    MartaOstojska
    26 paź 2022

To już niedługo, kurcze trzymam kciuki żeby wszystko się udało ;)

• Anonim
    Naiveinfante
    25 paź 2022

3.11

• Anonim
    MartaOstojska
    25 paź 2022

No to pięknie. Kiedy masz operacje?

• Anonim
    Naiveinfante
    24 paź 2022

Wszystko mam

• Anonim
    MartaOstojska
    24 paź 2022

Kumam. Badania rozumiem wszystkie masz porobione typu morfologia itd ?

• Anonim
    Naiveinfante
    21 paź 2022

Będą sebbin

• Anonim
    MartaOstojska
    21 paź 2022

Co do samych implantów, to które będziesz mieć? Eurosilicone czy mentory ?

• Anonim
    X12345
    Użytkownik wyróżniony
    21 paź 2022

Ja też robiłam testy z ryżem i wydawały się dużo większe więc brałabym większe implanty.

• Anonim
    Naiveinfante
    20 paź 2022

Dianawg to Sebbin.

• Anonim
    DianaWG
    Użytkownik wyróżniony
    20 paź 2022

I jeszcze jedno

• Anonim
    DianaWG
    Użytkownik wyróżniony
    20 paź 2022

Lekarzem nie jestem, ale u mnie 410 zginęło, a Ty jesteś też wysoka i z odrobinę szerszą klatką piersiową, więc te 390 to raczej nie dużo. Zresztą sizery maja się nijak do implantów. Na zdjęciu nie widać parametrów. Moje mają projekcje 5,5 cm i naprawdę nie są duże. A w bluzie to już w ogóle nie widać. Nie wiem jakiego efektu oczekujesz. Ja chciałam naturalne i takie wyszły ale przyznam szczerze, że mogły by być trochę większe.

• Anonim
    Naiveinfante
    20 paź 2022

Mam 172 cm, pod biustem 78 w biuście 87 (małe B). Będę miała implanty Sebbin, prawdopodobnie moderate. Tu są ich parametry. I zdjęcie jak mi wyszło z domowymi "sizerami"

• Anonim
    DianaWG
    Użytkownik wyróżniony
    20 paź 2022

Monja_Christina_Litv
    No niestety mam takie same wrażenie że sizery były duuuże w porównaniu do implantów. Implant masz spory. Ile masz pod biustem, a ile w biuście?

• Anonim
    Monja_Christina_Litv
    20 paź 2022

Ja przed konsultacją tak zrobiłam,wyszły ogromne. Na konsultacji mierząc sizery również wielkie się wydawały. Po operacji sprawiają wrażenie o polowe mniejszych. Żadnego szału nie ma. Mówię o 450cc rsf plus. Wyjściówka klapnięte, puste B.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać