Tabletki powiększające piersi

Anonim
Jul42
· Utworzono: 12 mar 2025 · Ostatnia odpowiedź 24 mar 2025

Hej, dodam, ze nie jestem jakoś bardzo napalona na tego typu srodki. Podchodzę do nich raczej z dozą wątpliwości. Ale koleżanka mnie namawia abyśmy obie wypróbowały. Chodzi tutaj o tabletki na powiększanie piersi perfect bust. czy któraś z Was brała?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Jul42
    24 mar 2025

Zamówiłam sobie te tabletki :) Przyszły do mnie kilka dni temu, biorę aktualnie 3 dzień. Strasznie ciekawa jestem również efektu :)

• Anonim
    Agula288
    18 mar 2025

Jestem po kuracji. Ogólnie to byłam bardzo sceptycznie nastawiona do wszelkich tego typu wynalazków, tabletek.Nie wierzyłam,że to może działać .Ale doszłam do wniosku,że raz spróbuję. Jak nie zadziała to się upewnie, że to jednak była ściema.Jak zadziała to fajnie. I w moim przypadku efekt był. Wiadomo,że nie taki jak w reklamie tabletek, ale był. Piersi znacznie się ujędrniły, trochę podniosły. Powieszenie jest 1 rozmiar ( aby jednak prawidłowo napisać ot niecały). Myślę, że jeśli ktoś chce trochę powiększyć oraz ujędrnić piersi to jest to bardzo dobra metoda. Jednak nie zastąpi to tak naprawdę chirurga bo nie da się powiększyć tabletkami prawie o kilka rozmiarów.Coś takiego może zrobić jedynie operacja

• Anonim
    Berenika_Wi_niewska
    14 mar 2025

Aktualnie je biorę. Niestety ale z wiekiem grawitacja dziala. Nie mam niewielkich piersi ale tak jakby straciły na objętości. Szczególnie po urodzeniu dzieci i karmieniu (standard....). Czy dadzą jakiś efekt to nie wiem bo biorę 2 tygodnie ale czuję pewną tkliwość w piersiach. Chociaż nie wiem czy jest to spowodowane tabletkami czy po prostu moim cyklem miesięcznym. Postaram się napisać jak to dalej będzie. Ale za jakieś 2 miesiące bo dopiero wtedy ponoć pojawia się efekt działania tabletek.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać