Witam posiadaczki pięknych piersi 😁 czy miała któraś z Was problem z przebijającymi się szwami ? Szwy chcą wydostać się na zewnątrz. Kiedy szew wyjdzie znowu rana goi się od nowa. Czy miałyście taki problem?

Witam serdecznie po komentarzach zauważyłam ze ma pani troche powyżej 300 ml moge sie spytac o wymiary ja mam 355 tydzien po operacji wejściówka 0 i mi sie wydaje ze te piersi do mnie nie pasują sa za małe do sylwetki myślałam ze wyjdą wieksze

Ja smaruje maścią z arniki wówczas ból przechodzi i sutki tak nie pieką polecam mocno nawilżać witaminą A np lub maścią.
Anonim
Ja tak miałam, delikatnie przyklejałam plaster na to miejsce, by szew nie wbijał mi się w biustonosz bo to powodowało, że zaczęła lecieć delikatnie ropa po czym się przyklejał biustonosz do rany. Podczas prysznica i przy dezynfekcji te szwy później odpadały i się ładnie goiło.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.