Witam, pomórzcie proszę w wyborze lekarza!! Po wielu latach w końcu podjęłam decyzję o operacji powiększenia piersi i nie wiem u jakiego lekarza zrobić operacje, czym się kierować przy wyborze, żeby potem nie żałować bo jest tylu operatorów i różne opinie . Czy możecie kogoś polecić na Śląsku ewentualnie we Wrocławiu ?
Asi a skąd jesteś ? Ja 55 km do kliniki miałam
DesireGTI cenowo bardzo fajnie wychodzi. Ja mam do Ostravy 40 km, spróbuje umówić się na konsultację.
Polecam z całego serca dr Wilczyńską z Wrocławia. Kobieta diament.
Od 23 września jest posiadaczką przepięknych piersi z implantami mentor 545ml
Ja płaciłam 3800 euro ale teraz chyba o 200 euro więcej (implanty tylko dożywotnie mentory, 2 doby w klinice , jedzenie i opeka jak w hotelu 5gwiazdkowym) pielęgniarki przewspaniałe skakały obok nas, dr Paciorek przesympatyczny człowiek . Kilka koleżanek u niego robiło i nie widać blizn po lifcie jak któraś miała, nie rozchodzą się rany, chyba dobrze szyje, dobiera super implanty , robi cuda z cyckow. Mówią po czesku ale ja wszystko rozumiałam aaa do Polek wychodzi od razu Polska pielęgniarka, one tam mówią też po polsku te na konsultacjach, zobaczysz nawet po czesku ich rozumieć. Jak już leżałam na stole to anastezjolog mi się przedstawił to z nim zaczęłam klachac i pośmialiśmy się tam jeszcze, oni też wszystko co mówisz rozumieją
DesireGTI nie brałam pod uwagę Czech a może powinnam? W jakim języku się z nimi komunikowałaś? I jak taka operacja w Czechach wychodzi cenowo?
Kiedy rok temu podjęłam tą samą decyzję obczytam się i rozmawiałam z 3 koleżankami i wybrałam PriMed Clinic w Ostravie , dr Paciorek. To była najlepsza decyzja w moim życiu i gdybym miała robić jaką kolwiek jeszcze operację to tylko u niego
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.