Witam od 16 roku życia myśle o operacji powiekszenia piersi.Mam 173 cm.wzrostu waga 52 kg.a biust 75 C mam teraz 24 lata i za 2 tygodnie termin porodu naszego synka.Piersi jak do tej pory nie urosły mi bardziej podczas ciazy. Moj biust zawsze był/jest bardzo ładny ,kształtny , jędrny.Czekałam tyle lat na zabieg alby zrobic go po urodzeniu dziecka(po ksrminiu)przez te lata upewniłam sie ze na pewno chce powiekszyc sobie biust o 1-2 rozmiary. W tym celu chcę przyleciec do Polski na cały czerwiec i SZUKAM KOGOS KTO MOZE POLECIC JAKAS DOBRA SPRAWDZONA KLINIKE W OKOLICACH BYDGOSZCZY NAJLEPIEJ KONKRETNEGO LEKARZAmam ? jeszcze jedno pytanie, poniewaz operacje chciałabym wykonac na poczatku czerwca a w połowie sierpnia mam swoje wesele,czy piersi zagoja sie do tego czasu i w pełni zejdzie opuchlizna ?
I co robiłaś w Bydgoszczy? Ja mam wizytę u dr. Swiatkiewicza? Ktoś robił u niego piersi?
Prawie 2tygodnie temu też robiłam u dr Witmanowskiego w Bydgoszczy. Również polecam. Jestem zachwycona efektem.
Dzięki za odpowiedz. Nie widziałam jej i napisałam ponownie Ciebie. ?
Brałam pod uwagę innych chirurgów w Bydgoszczy, ale nie byłam u nich na konsultacji. Wybrałam na pierwszy rzut chirurga, który najbardziej mnie zainteresował pod względem swojej wiedzy i doświadczenia- pan Witmanowski należy do towarzystwa chirurgii plastycznej, a także napisał wiele prac na temat operacji biustu. Nie sugerowałam się za to opiniami w internecie, ponieważ one często są pisane przez konkurencję i niekiedy nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Pan Witmanowski na konsultacji pokazał mi swoje prace, bardzo mi się spodobały. Doradza pacjentce, mówi wszystkie swoje za i przeciw.
Hej. Ja właśnie szukam dobrego chirurga. Czy brałaś pod uwagę także innych z Bydgoszczy? I co Cue skłoniło aby zapisać się do dr. Witmanowskiego? Czy wiesz może jaka jest różnica między Twoii implantami a Polytech ?
Operację miałam robiona w Czechach u dr.Paciorka,jeden z najlepszych chirurgów w Czechach serdecznie polecam.Moj czas rekonwalescencji był krótki gdyż mam implant umiejscowiony pod gruczol więc nie cierpiała jak dziewczyny które mają pod mięsień.Operacje miałam o godz.15 Koło 19-20 wstałam z łóżka by w asyście pielęgniarki pójść do toalety.Najwiekszym bólem i dyskomfortem był bardzo mocno scisniety bandaż zaraz po operacji i ból pleców.W domu od razu byłam samodzielna przy podstawowych czynnościach choć przez pierwsze dni głównie odpoczywalam w pozycji połleżącej,piersi nie bolały mnie wcale dopiero po około tygodniu zaczęły pojawiać się takie rozpierajace choć nie zbyt silne bóle zbliżone do takich przy okresie.Od poniedziałku wróciłam do pracy
Hej gdzie miałaś robiona operację?Jak się czujesz?Ja też mam mieć mentory Podobno są świetne
Witam,operację miałam dwa tygodnie temu,implant okrągły mentor,dostałam certyfikat na implanty z dożywotnia gwarancją.Lekarz powiedział że nie ma potrzeby ich wymiany i jesli sama nie będę chciala z roznych powodow ich wymienic to są na zawsze
Operację miałam dwa miesiące temu. Mam implanty okrągłe UHP firmy Nagor, ale w klinice można zamówić implanty innej firmy jeśli pacjentka sobie tego życzy. Opieka jest na duży plus, można dzwonić o każdej porze dnia i nocy do chirurga lub klinki. Pan Witmanowski nie ma dużo opinii w internecie, ale jeśli już ma -to pacjenci piszą o jego dużej precyzji co sama mogę potwierdzić. Nie używam nic na blizny, a są już prawie niewidoczne. Biust jest całkowicie symetryczny i kształtny. Bardzo dużo czytałam na temat chirurgów i klinik i uważam, że trafiłam bardzo dobrze. Mam w planach także operacje nosa i na pewno wrócę do tego samego chirurga. Profesjonalny i sympatyczny człowiek, zazwyczaj towarzyszy mu chirurg ogólny, który kształci się w chirurgii plastycznej i też się mną zajmował po operacji kiedy miałam jakieś pytania itd. Jak dostałam gorączkę wieczorem to już o 7 rano czekał w klinice żeby mnie zbadać czy wszystko ok. Co do ceny to jest to kwota w granicach do 14 tysięcy. Ja płaciłam 13.
Cześć Natka,
6tutaj znajdziesz listę chirurgów plastyków z Bydgoszczy: https://www.estheticon.pl/chirurdzy/poland/bydgoszcz
Pozdrawiam ciepło!
Emka
Dawno miałaś robiona operację?Jakie implanty?Moje koleżanki mają Mentor Robione w Szczecinie są zadowolone ale nie ukrywam że wolała bym zrobić na Miejscu tu W Bydgoszczy
Tak jak wyżej napisałam, polecam Pana Witmanowskiego, który przyjmuje w Bydgoszczy. Ja jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm
Hej dziewczyny Możecie polecić dobrego chirurga plastyka Jestem z Bydgoszczy i w sumie mam termim wizyty we wrześniu u Dr Pastucha w Szczecinku ale może Macie kogoś godnego polecenia tu na Msc?
Polecam klinikę Stadmedica gdzie chirurgią plastyczną zajmuje się Pan Witmanowski.
Witam czy istnieje potrzeba wymiany implantów co 8 lat?
Czy można odpowiedzieć jak to wygladało, kiedy 1 wizyta co na niej, jaki koszt jakie badanie jakie koszta z nimi zwiazane ile konsultacji przed itp.? Przepraszam że pytam tak otwarcie jednak \"planuję budżet\". Jeśli nie chcą Panie pisać na forum, byłabym wdzięczna za odpowiedź na maila:) A ja się szykuję:)
Dziekuje za odp po pierwsze :)
Oczywiscie bede musiala duzo rzeczy sobie podarowac ;( no ale cos za cos;D zdecydowalam ze zrobie operacje w nowym roku jak synek bedzie juz chodzil co mi duzo pomoze :) rozumiem ze zabiegi typu solarium odpada na ile miesiecy ? bol do zniesienia po operacji? jaki rozmiar sobie wybralas? i gdzie? pozdrawiam :)
@Emi123 to zalezy jak bedziesz miala zrobiona operacje (pod miesien goi sie dluzej) Ja jestem juz prawie 3 tyg po operacji i nadal nie moge robic pewnych rzeczy.Radze ci sie przygotowac na pewne utrudnienia. Nie mozesz dzwigac wiecej niz 2,5 kg i podnisic rak do gory, wiec o noszeniu synka zapomnij po op.
Witam :) jestem zdecydowana na powiekszenie piersi zostala mi tylko kwestia gdzie ja zrobic ? u bienkowiekiego na pewno nie ! wiec U gizinskich proponujecie tak? co trzeba bedzie wykonac za badania przed . aha dodam ze moj synek ma 8 miesiecy czy bede mogla sie w miare nim zajmowac skoro nie wolno ani dzwigac ani wykonywac jakis gwaltownych ruchow . czy ktoras z Was miala ma podobna sytuacje? aha no i ile kosztuje u niego ?
do
mamamia : Wiem że minął już rok, jednak może opowiesz jak to wyglądało po kolei? Mogłabym otrzymać w tej sprawie twojego maila? Prosze napisz
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.