dziewczyny Piszę to ku Waszej przestrodze. Po 15 latach zdecydowałam się na wymianę implantów piersi, które już zrobiły się twarde. Zdecydowałam się na Szpital Świętego Wojciecha w Poznaniu. Niestety, to była najgorsza decyzja w moim życiu. Po 1: chirurgia piersi to chirurgia 1 dnia, ale u mnie lekarz nie założył drenów i następnego dnia znowu na stół i ewakuacja krwiaka oraz dopiero wtedy założono dreny, więc to już na minus, że lekarz zapobiegawczo nie założył drenów a potem się dziwił, że płyn nie miał jak się usunąć (envy Po operacji lewa strona była mniejsza i wyżej umiejscowiona, ale lekarz twierdził, że będzie się goić wolnej przez tą sytuację i mam czekać do upływu 12 miesięcy, kiedy efekt będzie ostateczny. Mijały miesiące a nic się nie zmieniało - lekarz wtedy zaczął mi wciskać, że była asymetria przed (nie miałam żadnej asymetrii, poprzednie implanty były takiej samej wielkości i ten lekarz też mi zaproponował implanty o takiej samej pojemności i gramaturze a skoro - wg niego - asymetria była to dlaczego nie zaproponował implantów różnej wielkości, żeby tą asymetrię wyrównać❓🤔 Po ponad roku pojechałam z własnej inicjatywy na konsultacje, że naprawdę nie wygląda to dobrze, bo 1 pierś jest bardziej wciśnięta pod mięsień i jest wyżej umiejscowiona a druga jest jak trzeba. Napisałam pismo do zarządu szpitala, przesłałam zdjęcia stanu faktycznego a szpital odpisał, że operacja jest bez zastrzeżeń. Napisałam im, że skoro taki efekt jest dla nich satysfakcjonujący to ja chyba jestem jakaś nienormalna, że płacąc prawie 30.000 za wymianę skończyłam z czymś takim.😪😪😪😪😭😭😭😭😭 Uważajcie❗❗❗❗ Nie róbcie tam operacji ❌❌❌ Bo jeżeli pójdzie coś nie tak, to zostaniecie same ze swoim problemem, tak jak ja teraz i muszę szukać innego chirurga, który mi to naprawi, bo szpital twierdzi, że nie dostrzega żadnego błędu w sztuce lekarskiej 🤔🤔🤔 Rozważam wystąpienie na drogę sądową.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.