Hej, jaki polecacie stanik sportowy do biegania po powiększaniu piersi ? Słyszałam że z firmy Triumph są dobre, ale jest ich sporo do wyboru, czy ktoś ma z was z tej firmy i może polecić jakiś sprawdzony model?
Lipoelastic dostałam do noszenia non stop pierwsze 2 tyg., teraz mam w nim tylko spać, chociaż czasem w dzień też go noszę :)
Mi polecano Lipoelastic, ale dostałam w klinice od Pani Teresy.
Te pierwsze są trochę drogie, ale wydaje mi się, że nie warto oszczędzać na tym :)
Mi też lekarz powiedział, że spokojnie raz na jakis czas mogę sobie założyć coś 'normalnego', więc wydaje mi się, że bikini spoko, ważne żebyś nie cały dzień w tym chodziła:)
Mi lekarz powiedział, że już po 3 miesiącach po operacji mogę założyć normalny biustonosz, jaki mi się tylko podoba 😃
Ptasia2021, stanik dotarł, wszystko jak najbardziej ok. Bardzo dobrze trzyma biust. Wydaje mi się, że ceny sporo niższe właśnie ze względu na to, że to pewnie outletowe, bo za identyczny w moim rozmiarze na musiałbym gdzie indzej dać 200 zł, a tu tylko 100, więc o połowę taniej. Stanik ma regulację w pasie i w ramiączkach.
Dziękuję za odpowiedź. Mam pytanie jeszsczee odnośnie stroju kąpielowego - wyjeżdżam na urlop pod koniec lipca to będzie dwa miesiące po operacji - czy można już założyć normalny kostium bez fiszbin, czy raczej stanik sportowy jeszcze, który będzie podtrzymywał biust ;)
Też polecam Moenasklep, stamtąd mam Triumpha, są super, dobrze trzymają piersi.
Jeden kupiłam sobie z Intimissimi, ale on zamiast podrzytymywać całą pierś, to ją zgniatał (po całym dniu noszenia piersi wieczorem były takie spłaszczone z przodu mocno).
Ania Golenda, czy stanik już dotarl? Oglądałam ten outlet, ale tak duża różnica w cenie, aż zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko ok z tym sklepem?
Dziękuję za pomoc:)
Ja też mam Triumpha Triaction i biegam w nim, polecam :)
Chyba chodzi o to, żeby jednak biust był stabilny i "nie latał".
A taki z Pepco najtańszy będzie okej? Nie są mega sztywne i są całkiem wygodne.
Ja kupiłam z outletu właśnie Triumph Triaction Posture Motion, ale jeszcze nic nie napiszę, bo czekam na wysyłkę.
Triumph triaction, idź do salonu i panie pomogą dobrać, ja kupiłam 2, jeden noszę zamiennie z pooperacyjnym obecnie i trzyma genialnie. Jeśli chcesz zaoszczędzić, to można czasem dorwać taniej w TK Maxx.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.