Hej. Moja doktor wybrała dla mnie średni profil implantów Sebbin, waham się też między dwoma rozmiarami - 330/360. Zależy mi na naturalnym efekcie, tzn. nie chcę mieć wrażenia dominacji biustu w całej sylwetce, chcę mieć elegancki biust średniego rozmiaru. Powiedzcie mi jak się odbywa dobór profilu bo wszędzie gdzie czytam każdy ma wysoki profil. Ja jestem dość wysoka 172 cm, ok 60 kg, staniki takie 75a/b, biust maleńki pomimo tego w biuście mam jakieś 88 cm. Może to jest kwestia szerokiej klatki? Doktor mówiła mi że i tak zostanie spora przerwa między piersiami i nie jest w stanie tego zniwelować . Pokażecie swoje zdjęcia piersi ze średnim profilem? No i ten rozmiar, może 360 to będzie za dużo? Dodam moje zdjęcie w staniku, powiedzcie mi co myślicie
Dziękuje dziewczyny :) piersi są ładne kształtne jędrne. Bez stanika wyglądają na duże ale jak zakładam staniki sportowe to znikają, więc nikt nie widzi że powiększałam. Piersi robiłam we Wroclawiu u dr Jarlinskiego. Facet na prawdę robi robotę tylko preferuje skromny biust bo te 330 ml to ja wywalczyłam w dniu operacji. Gdybym wiedziała to bym brała co najmniej 400. Ale byłam deska teraz czuje się w 100% kobieco. Mam wkładki anatomiczne mentor cpg 323 330ml. Średni profil. Teraz przy anatomach brałabym wysoki profil bo u góry są płaskie bo mają kształt łezki. No ale zawsze mądry po szkodzie :) ogółem mam 173 cm 60 kg wagi szczupła jestem. Wysyłam foto jeszcze sprzed operacji :) i z wczoraj.
Ewa_Kruci_ska- wyszły cudnie!😍 u kogo robiłaś?
Ewa, piękne są, podobny efekt chciałam osiągnąć! Podpowiesz jeszcze dokładnie jakie masz implanty i ile masz wzrostu?
Ja wczoraj wrzuciłam zdjęcia z średnim profilem w wątku o zabiegach wrzesień /październik 2022.
AsiaReinert czy podzielisz się zdjęciem?
Ja mam średni profil, ale efekt nie jest ostateczny bo minął dopiero miesiąc. Jak na razie jest super.
A ma ktoś jakieś zdjęcia biustów ze średnim profilem? Nigdzie nie mogę nic znaleźć, a chciałabym zobaczyć jak to w ogóle wygląda.
Bierz 360 będą w sam raz. a nawet pokosiłabym się na 400😉 średni profil jest fajny moim zdaniem.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.