Witam,
Zrobiłam operację pod koniec października. 2 tygodnie pózniej zdjęto mi szwy, wszystko wyglądało po obydwóch stronach bardzo dobrze. Natomiast jakieś 3 dni po zaczęłam się niepokoić wyglądem rany pod lewą piersią. W porównaniu do prawej wygląda ona nieprawidłowo. Jest wypukła, bardzo odstaje w dotyku miękka jakby gromadził sie płyn pod nią. Nie boli mnie. Udałam się do lekarza, który wykonywał zabieg. Zapewnił, że to element gojenia się i przepisał jedynie maść antybakteryjną. Czy mam sie czego obawiac?
Część Alicja410
Co z Twoją raną,zagoiła się czy otworzyła?
Mialam taka sama sytuacje.... dwa raZy otwierala mi sie rana.... skonczylo sie wyciagnieciem implantu na 10 miesiecy.....
Dokładnie. Wyglada jakby zbierał się tam płyn. Mnie by to bardzo niepokoiło. Aż dziwne, że stwierdzono to jako element gojenia...Udałabym się raz jeszcze do lekarza operującego, a jak stwierdzi to samo to koniecznie do innego... bo nie wyglada to dobrze.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.