Mam pytanie do Was w 6 dobie po zabiegu pojawiły mi się małe siniaki pod piersiami z jednej i drugiej strony praktycznie w tych samych miejscach Piersi ogólnie nie bolą nie są już takie twarde robią się miękkie i nie są czerwone ,rany suche .... Trochę swędzi ale to chyba dobry objaw . Lekarz napisał mi że to normalne tydzień po zabiegu , miałam dreny włożone nawet po wyciąganiu mógł siniak się zrobić , że po kilku tygodniach się wchłaniają. A jak było u Was miała któraś z Was , może czymś to posmarować jakimś żelem na siniaki?
@Agn47 jak dla mnie 2/10 pierwsza doba po operacji wiadomo boli ale do zniesienia ja nastawiłam się że będzie bolało ale jak dla mnie to żaden ból .
Dużym minusem jest to że trzeba się pilnować by się nie podpierać rękami przy wstawaniu z łóżka , unikać dźwigania i wysiłku jeżeli jest ktoś nauczony aktywnego życia to jest to minus ..ja obecnie jestem nie cały 3 tydzień po operacji nie czuje bólu wogole a w zasadzie w 4 dobie byłam już bez przeciwbólowych ale jest to kwestia indywidualna mam koleżanki co musiały brać tabletki 2 tygodnie
Hej. Chciałam dopytać. Jak ból po operacji. Czy jest znośny? Czy po tygodniu można czuć się dobrze?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.