W styczniu tego roku odbyłam operacje powiększania piersi, anatomiczne 390 ml.
Już po operacji widziałam dziwny zarys na piersi, ale cierpliwie czekałam na te 6 miesięcy wygojenia. Po 6 msc jeszcze gorzej, latem schudłam 7 kg- piersi tragiczne.
Pojawił się fałd. Obawiam się, ze to double bubble.
Niedawno pojechałam zaniepokojona do swojego lekarza. Zostałam totalnie zbyta, doktor stwierdził, ze tak się zdarza i po 1,5 roku, czyli czerwiec 2020, można zrobić przeszczep tłuszczu.
Co wtedy gdy znowu schudnę?
Pytania „ co to jest” zostały bez odpowiedzi.
Wydałam 17,5 tys a piersi kompletnie mi się nie podobają. Czy w tym przypadku mogę ubiegać się o poprawę jednej piersi w ramach reklamacji? Czy upierać się przy swoich racjach?
Przecież to nie jest normalne żeby znowu wydawać znowu tyle pieniędzy na wtórna operacje u innego specjalisty...
Kiedy tylko zakończyło się 6 msc. Ja akurat w trakcie gojenia schudłam , doktor powiedział żebym tylko nie przytyła, chudnąc mogę ile tylko będę mogła...
Od początku takie były czy dopiero teraz jak schudlas?
No to jest duży wydatek, aż się boję bo jestem przed planowaną operacją. U kogo robiłaś? Powinien poprawiać.
Nie uśmiecha mi się wydawanie kolejnych 17k :(
Na ładne to one nie wyglądają niestety, widać gołym okiem, że jest tu problem i to nie jeden i należy coś z tym zrobić. Walcz z o poprawkę , tylko czy byś chciała poprawiać u tego samego lekarza skoro Cię zbywa
Co to znaczy? Coś poskutkuje?
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Wg.mnie masz piekne piersi.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.