Schudłam po operacji i nie jestem zadowolona z wyniku

Anonim
Zaneta841281
Wrocław · Utworzono: 24 paź 2019 · Ostatnia odpowiedź 30 paź 2019

W styczniu tego roku odbyłam operacje powiększania piersi, anatomiczne 390 ml. Już po operacji widziałam dziwny zarys na piersi, ale cierpliwie czekałam na te 6 miesięcy wygojenia. Po 6 msc jeszcze gorzej, latem schudłam 7 kg- piersi tragiczne. Pojawił się fałd. Obawiam się, ze to double bubble. Niedawno pojechałam zaniepokojona do swojego lekarza. Zostałam totalnie zbyta, doktor stwierdził, ze tak się zdarza i po 1,5 roku, czyli czerwiec 2020, można zrobić przeszczep tłuszczu. Co wtedy gdy znowu schudnę?
Pytania „ co to jest” zostały bez odpowiedzi.

Wydałam 17,5 tys a piersi kompletnie mi się nie podobają. Czy w tym przypadku mogę ubiegać się o poprawę jednej piersi w ramach reklamacji? Czy upierać się przy swoich racjach?

Przecież to nie jest normalne żeby znowu wydawać znowu tyle pieniędzy na wtórna operacje u innego specjalisty...

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Zaneta841281
    30 paź 2019

Kiedy tylko zakończyło się 6 msc. Ja akurat w trakcie gojenia schudłam , doktor powiedział żebym tylko nie przytyła, chudnąc mogę ile tylko będę mogła...

• Anonim
    Sssss
    30 paź 2019

Od początku takie były czy dopiero teraz jak schudlas?

• Anonim
    Sssss
    30 paź 2019

No to jest duży wydatek, aż się boję bo jestem przed planowaną operacją. U kogo robiłaś? Powinien poprawiać.

• Anonim
    Zaneta841281
    25 paź 2019

Nie uśmiecha mi się wydawanie kolejnych 17k :(

• Anonim
    Monika799618
    25 paź 2019
    Najlepszy komentarz

Na ładne to one nie wyglądają niestety, widać gołym okiem, że jest tu problem i to nie jeden i należy coś z tym zrobić. Walcz z o poprawkę , tylko czy byś chciała poprawiać u tego samego lekarza skoro Cię zbywa

• Anonim
    Zaneta841281
    25 paź 2019

Co to znaczy? Coś poskutkuje?

• Anonim
    usuniety_uzytk729289
    25 paź 2019

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    Konwalia
    Użytkownik wyróżniony
    25 paź 2019

Wg.mnie masz piekne piersi.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać