Hej dziewczyny ! Proszę pomóżcie bo już sama nie wiem co mam myśleć .. byłam na konsultacjach u dr Szychty, zaproponował aby zrobić implanty motiva ERSD 265 ml (czyli z kat. Demi). Mam ok 52 kg i 160 cm wzrostu, wąskie biodra ale szeroka klatkę jak sam zaznaczył dr. (ćwiczę siłowo) Patrzę i patrzę i mam mieszane uczucia czy aby te 265 ml nie było mało? To kosztowna „ zabawa” abym miała wyjść niezadowolona. Oczekuje efektu pełnych piersi - dużych ale nie karykaturalnych. Startuje z prawie zera. 265 ml jaka to miseczka? B? Proszę pomóżcie i wrzucajcie swoje zdjęcia z podobną budową ciała.
Pozdrawiam
Anka1988
mam 175cm i 80cm pod biustem. Implant 425ml mentor xtra. Jestem prawie 6 tyg po operacji. Też nie chciałam żeby piersi były ogromne tylko zależało mi na naturalnym wyglądzie. Dziś brałabym 455, 470 jak sugerował mój lekarz.
Mysle, że też co sylwetka to to będzie inaczej wygladało
Anka1988
Mam 165 cm wzrostu, szerokość 80 pod biustem i implant 450. Na początku wydawały się ogromne ale teraz stwoerdzam, że jakbym się jednak pokusiła na 500 tez bardzo dobrze by wyglądały. Jestem niższa a i tak wyglądają bardzo proporcjonalnie do reszty ciała.
Help. Mam straszny dylemat co do wielkości implantu. Mam 175 czyli jestem wysoka z długim tułowiem, klatka pod biustem 90 i waga 60 kg. Karmiłam dwójkę dzieci wiec jest biust „pusty”. Mój lekarz powiedział ze ładnie będą wyglądały pojemności jedna 450 a druga 500. Wydaje mi się to strasznie dużo. Mówiłam ze nie chce wielkiego cyca tylko dopasowane do budowy i subtelne. Czy ma ktoś włożony taki wielki implant i podobne parametry do moich bo jestem rozsypana… a termin na 5 wrzesień
Anonim
Joanna czy jesteś już po operacji? Czy była możliwość zmiany implantu u dr Szychty na większy, czy tak jak uzgodniliście na konsultacji już zostało?
Littlestar a możesz pokazać efekty?
Anonim
iwwa dziękuję 😊 mentor 325 i 350hp jestem niska 160cm i 54kg, 74 pod biustem. Teraz mam 92cm w biuście, ale może trochę się zmniejszą, na razie tylko zmieniają kształt i opadają.
Zanim się zdecydowałam na mojego operatora, miałam wybrane u innego 300 demi lub 335 full motiva. Pewnie wyszłyby podobne.
Mnie zależało na bardzo naturalnym efekcie. Myślę, że więcej niż 75C /70D nie będzie. W weekend wybieram się do triumpha po sportowy, to się okaże.
Hejka
Agata76 masz bardzo ładny biust.
jakiej firmy implanty?
Ja mam mieć motive ergonomix 2 380 ml rozmyślam nad 360?
mam 175 wzrostu ok 64 kg i 72 pod biustem.
jooannaasia może warto udać się do innego chirurga i porównać podejście i propozycje zanim położysz się u kogoś do kogo nie ma się pełnego zaufania ?
jooannaasia
Nie jestem zadowolona. Już na ten moment wiem, że z tego małego biustu nie zwiększy się on do takiego rozmiaru jaki bym chciała. Tyle wysiłku, żeby stwierdzić, że i tak zrobię jeszcze jedną operację, jestem tego pewna. Teraz wiem, że postawię na swoim i zrobię sobie ok 450ml... Taki efekt mnie zadowoli, a nie efekt małego sportowego biustu.
Wiem, że piersi będą przechodziły rok przez proces drop and fluff, ale nawet jeśli zakładając, że zmienią się i nieco zwiększą, to i tak będzie to nadal mały biust. Na ten moment czuję się jakbym miała ubrany stanik z push up, taki jak nosiłam wcześniej. Tak naprawdę to chcę mi się płakać i jestem rozczarowana. Nie podoba się efekt małego naturalnego biustu. :(
Littlestar a jesteś zadowolona? Jak to u ciebie w końcu wyszło? Postawiłaś na swoim czy tak jak doktor chciał?
jooannaasia
Pisałaś, że miałaś wrażenie, że operator Ciebie nie słuchał do końca.. Ja jestem 2 tygodnie po operacji i od momentu wizyty pomiarowej odniosłam dokładnie takie samo wrażenie. Wybrał mi sam, a gdy coś mówiłam, to zaczął opowiadać, że pacjentki jego często 'wiedzą lepiej', ale przecież do cholerci o to chodzi! Przecież to ma być spełnienie naszych marzeń, a nie doktora, który ma swoje widzimisię
Właśnie też bym wolała full niż demi..
joannaasia startuję z zera a rozmiar implantu 335 ergonomix full
Anonim
Udało mi się dodać zdjęcia w wątku styczeń 2023.
Anonim
To próbuję jeszcze raz dodać zdjęcie
Emelka, jaki masz rozmiar implantu i z czego startowałeś?
Ewelina, to proszę wyślij mi to zdjęcie 🙂
Zbliżony do twojego 164cm 54 kg 67 pod biustem
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.