Rozmiar implantu notiva czy nie za mały. Help!

Anonim
jooannaasia
Gdynia · Utworzono: 20 lut 2023 · Ostatnia odpowiedź 13 lip 2023

Hej dziewczyny ! Proszę pomóżcie bo już sama nie wiem co mam myśleć .. byłam na konsultacjach u dr Szychty, zaproponował aby zrobić implanty motiva ERSD 265 ml (czyli z kat. Demi). Mam ok 52 kg i 160 cm wzrostu, wąskie biodra ale szeroka klatkę jak sam zaznaczył dr. (ćwiczę siłowo) Patrzę i patrzę i mam mieszane uczucia czy aby te 265 ml nie było mało? To kosztowna „ zabawa” abym miała wyjść niezadowolona. Oczekuje efektu pełnych piersi - dużych ale nie karykaturalnych. Startuje z prawie zera. 265 ml jaka to miseczka? B? Proszę pomóżcie i wrzucajcie swoje zdjęcia z podobną budową ciała.

Pozdrawiam

36 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    TakaSobieJa
    13 lip 2023

Anka1988
    mam 175cm i 80cm pod biustem. Implant 425ml mentor xtra. Jestem prawie 6 tyg po operacji. Też nie chciałam żeby piersi były ogromne tylko zależało mi na naturalnym wyglądzie. Dziś brałabym 455, 470 jak sugerował mój lekarz.

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    13 lip 2023

Mysle, że też co sylwetka to to będzie inaczej wygladało

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    13 lip 2023

Anka1988
    Mam 165 cm wzrostu, szerokość 80 pod biustem i implant 450. Na początku wydawały się ogromne ale teraz stwoerdzam, że jakbym się jednak pokusiła na 500 tez bardzo dobrze by wyglądały. Jestem niższa a i tak wyglądają bardzo proporcjonalnie do reszty ciała.

• Anonim
    Anka1988
    13 lip 2023

Help. Mam straszny dylemat co do wielkości implantu. Mam 175 czyli jestem wysoka z długim tułowiem, klatka pod biustem 90 i waga 60 kg. Karmiłam dwójkę dzieci wiec jest biust „pusty”. Mój lekarz powiedział ze ładnie będą wyglądały pojemności jedna 450 a druga 500. Wydaje mi się to strasznie dużo. Mówiłam ze nie chce wielkiego cyca tylko dopasowane do budowy i subtelne. Czy ma ktoś włożony taki wielki implant i podobne parametry do moich bo jestem rozsypana… a termin na 5 wrzesień

• Anonim

Anonim

12 lip 2023

Joanna czy jesteś już po operacji? Czy była możliwość zmiany implantu u dr Szychty na większy, czy tak jak uzgodniliście na konsultacji już zostało?

• Anonim
    Modraczka
    8 mar 2023

Littlestar a możesz pokazać efekty?

• Anonim

Anonim

7 mar 2023

iwwa dziękuję 😊 mentor 325 i 350hp jestem niska 160cm i 54kg, 74 pod biustem. Teraz mam 92cm w biuście, ale może trochę się zmniejszą, na razie tylko zmieniają kształt i opadają.
    Zanim się zdecydowałam na mojego operatora, miałam wybrane u innego 300 demi lub 335 full motiva. Pewnie wyszłyby podobne.
    Mnie zależało na bardzo naturalnym efekcie. Myślę, że więcej niż 75C /70D nie będzie. W weekend wybieram się do triumpha po sportowy, to się okaże.

• Anonim
    iwwa
    5 mar 2023

Hejka
    Agata76 masz bardzo ładny biust.
    jakiej firmy implanty?
    Ja mam mieć motive ergonomix 2 380 ml rozmyślam nad 360?
    mam 175 wzrostu ok 64 kg i 72 pod biustem.

• Anonim
    Pa_P_
    Użytkownik wyróżniony
    5 mar 2023

jooannaasia może warto udać się do innego chirurga i porównać podejście i propozycje zanim położysz się u kogoś do kogo nie ma się pełnego zaufania ?

• Anonim
    littlestar
    5 mar 2023

jooannaasia

Nie jestem zadowolona. Już na ten moment wiem, że z tego małego biustu nie zwiększy się on do takiego rozmiaru jaki bym chciała. Tyle wysiłku, żeby stwierdzić, że i tak zrobię jeszcze jedną operację, jestem tego pewna. Teraz wiem, że postawię na swoim i zrobię sobie ok 450ml... Taki efekt mnie zadowoli, a nie efekt małego sportowego biustu.
    Wiem, że piersi będą przechodziły rok przez proces drop and fluff, ale nawet jeśli zakładając, że zmienią się i nieco zwiększą, to i tak będzie to nadal mały biust. Na ten moment czuję się jakbym miała ubrany stanik z push up, taki jak nosiłam wcześniej. Tak naprawdę to chcę mi się płakać i jestem rozczarowana. Nie podoba się efekt małego naturalnego biustu. :(

• Anonim
    jooannaasia
    3 mar 2023

Littlestar a jesteś zadowolona? Jak to u ciebie w końcu wyszło? Postawiłaś na swoim czy tak jak doktor chciał?

• Anonim
    littlestar
    3 mar 2023

jooannaasia
    Pisałaś, że miałaś wrażenie, że operator Ciebie nie słuchał do końca.. Ja jestem 2 tygodnie po operacji i od momentu wizyty pomiarowej odniosłam dokładnie takie samo wrażenie. Wybrał mi sam, a gdy coś mówiłam, to zaczął opowiadać, że pacjentki jego często 'wiedzą lepiej', ale przecież do cholerci o to chodzi! Przecież to ma być spełnienie naszych marzeń, a nie doktora, który ma swoje widzimisię

• Anonim
    jooannaasia
    23 lut 2023

Właśnie też bym wolała full niż demi..

• Anonim
    EMelka
    Użytkownik wyróżniony
    23 lut 2023

joannaasia startuję z zera a rozmiar implantu 335 ergonomix full

• Anonim

Anonim

22 lut 2023

Udało mi się dodać zdjęcia w wątku styczeń 2023.

• Anonim

Anonim

22 lut 2023

To próbuję jeszcze raz dodać zdjęcie

• Anonim
    jooannaasia
    22 lut 2023

Emelka, jaki masz rozmiar implantu i z czego startowałeś?

• Anonim
    EMelka
    Użytkownik wyróżniony
    22 lut 2023

Proszę

• Anonim
    jooannaasia
    22 lut 2023

Ewelina, to proszę wyślij mi to zdjęcie 🙂

• Anonim
    EMelka
    Użytkownik wyróżniony
    22 lut 2023

Zbliżony do twojego 164cm 54 kg 67 pod biustem

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać