Dziewczyny, za 3 tygodnie mam operację podniesienia piersi z implantami. Chciałabym powiększyć piersi o 2 rozmiary (obecnie mam miseczkę B) i tu pojawiają się moje wątpliwości o to, jak dobrać górną garderobę. Czy wszystkie moje tshirty będą za małe? Obecnie noszę XS. Jak to u was wyglądało? Nie wiem nawet jaki rozmiar wybrać, jeśli chciałabym coś kupić. Przecież rozmiar bluzki czy tshirta to nie tylko obwód w biuście, ale też barki, talia, długość. A te parametry pozostaną bez zmian. Więc jak dobrać rozmiar, żeby bluzka mieściła piersi, ale żeby była również dopasowana w talii?
Myślę że spokojnie wejdziesz w swoje 😌 ja jestem drugą dobę po op i już jestem w domu więc jestem cała zabandażowana. Ale ogólnie to tylko rzeczy rozpinane.. nie przez głowę😌tym bardziej jeśli robisz nos do tego. Jakie wybrałaś implanty?
Nataliapatrycja, ja również robiłam jednocześnie nos i piersi. Przez jakieś dwa tygodnie trzeba nosić ubrania na zamek lub guziki. Moje bluzeczki są elastyczne i mieszczę się w moich xs, a mam teraz miseczkę d. Też miałam taki dylemat. Staniki wszystkie do wymiany, tshirt są ok.
Ja noszę rozpinane bluzy i koszulki na guziki
angela1989 a czy materiały w twoich t-shirtach są elastyczne? Ja na początku roku kupiłam sobie kilka t-shirtów "po domu" z Guess i CK i mam wrażenie, że tam nie wejdzie ani jeden centymetr więcej. Te koszulki w ogóle wydają się być nieelastyczne.
Mam jeszcze pytanie co nosiłaś w pierwszych dniach po operacji? Bo chyba trudno założyć cokolwiek przez głowę? U mnie to podwójny problem, bo jednocześnie robię nos.
Hej nie musisz nic wymieniać, wejdziesz w te same rzeczy. Ja miałam 1 op 420ml i weszłam w xs potem wymiana na 610 też weszłam. Obecnie jestem dwa dni po wymianie na 755 i też wchodzę😌
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.