Witam Bylam ostatnio na konsultacji, doktor zaproponowal mi implanty anatomiczne 280ml , dodam ze mam swoje piersi bardzo male i jestem dosc waska jezeli chodzi o klatke piersiowa, czy ktos moze mi powiedziec orientacyjnie Jaki to Bedzie rozmiar juz po operacji, bo mam Co do tego obawy
Lekarz powinien ci powiedzieć jakbyś się zapytała, Wyjdzie ci C wydaje mi się
Anonim
A jaką masz projekcje?
Bardzo ladnie Ci wyszly. 3 miesiace po operacji- masz juz czucie wszedzie? I sa juz miekkie?
Mogę też prosić o zdjęcia? Masz bardzo piękny biust i też bym taki chciała. Jestem drobnej budowy jak Ty więc bardzo by mi to pomogło
Wyjsciowka po karmieniu praktycznie zero. Pod biustem 68-69
hej.
Jakie masz wymiary?
Wzrost? Obwód klatki piersiowej?
W styczniu mam operację 375 mentor anatomiczny średni profil. Czy mogę prosić o zdjęcia na priv?? Jak się pani czuje czy boli jeszcze?
Witam. Czy jest już Pani po operacji?? W styczniu mam operacje 375 mentor średni profil
no dobra a ile przypadkow slyszalas o przekreceniu sie implantu anatomicznego? bo ja np. mam mentory i pierwsze slysze o takim czyms. to tak jak z tym newsem, ze implant powoduje raka... nie mowie, ze jest to niemozliwe, ze implant sie przekreci, ale nie wybralabym i tak implantu okraglego tylko dlatego, ze nie jest mozliwe powiklanie w postaci przekrecenia sie.
Nawet jeslu nie ma duzo swojej tkanki a wezmie okragle moderate plus to wygladaja naturalnie bo gora nie jest mocno zarysowana.
Jak okrągły się przekręci nie potrzeba jest ponowna operacja bo jest okrągły;) a nie w kształcie łezki. Jeśli pacjentka ma całkiem sporo tkanki tłuszczowej i swojej naturalnej piersi a wybierze np moderate okrągłe to czy będą wyglądać na pewno sztucznie ? To kwestia anatomii i naszej wyjściowki
O tym nie slyszalam. Ale uwazam, ze sam ksztalt implantu rowniez ma znacznie, a nie tylko jego wielkosc i projekcja. Anatomiczne maja ksztalt lezki, podobnie jak naturalna piers. A okragle,jak sama nazwa wskazuje, sa okragle :) i juz inaczej biust wyglada. Nie ma nic zlego w implantach okraglych, ale jednak te anatomiczne maja subtelniejszy wyglad. I nie bardzo rozumiem jak taki implant ma sie przekrecic? Anatomiczny moze sie przekrecic a okragly nie?
Tylko należy pamiętać o tym że anatomiczne sa nieco mniej bezpieczne- jak się implant przekręci to jest konieczna ponowna operacja. Implanty okrągłe nie muszą wyglądać sztucznie to tylko i wyłącznie kwestia wielkości implantu oraz jego projekcji.
Można prosić zdjęcia?
Ja również bardzo bym prosiła o zdjęcia :) bo też się przymierzam do operacji i nie wiem czy 300 ml jakie mi proponuje lekarz to nie za mało troszkę :)
kurcze to wysoce prawdopodobne. ..
Dziewczyny! właśnie odebrałam wynik wymazu z nosa i mam dodatki, pojedyncze kolonie gronkowca złocistego :( jestem załamana, myślicie ze mnie to dyskwalifikuje??
A chirurg ci takie dobral? Mowilas mu jaki efekt chcesz uzyskac po operacji? Ja mam anatomiczne mentory o profilu srednim, wiec ciezko mi ocenic te okragle. Ale z tego co slyszalam to wlasnie te okragle daja taki typowy efekt sztucznych piersi (nie wiem czy tam tez sobie dobierasz profil niski/sredni/wysoki?), a te anatomiczne sa o wiele subtelniejsze, bo masz ksztalt a'la łezka (imituja wygladem naturalną pierś). Wiec po prostu w okraglych implantach moze byc widoczne, ze masz sztuczne piersi. Zerknij tez na ich nowe implanty mentor xtra, wygladaja jak push up, podobno sa bardzo miekkie. Zapytaj chirurga jaki rozmiar miseczki bedziesz miec po operacji
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.