Witam jestem rok po zabiegu powiekszania piersi i jestem niezadowolona . Masakra piersi sa twarde jak sie poloze to czuje jakby pofalowanie . Piersi sa daleko rozstawione nie moge ich zblizyc nawet w staniku w dodatku jedna jest krzywa i wystaje cos z boku .... co moge zrobic?
Czesc bylas na konsultacji u Dr knasta jestem ciekawa jak tam u ciebie pozdrawiam
A czemu nieposzlas do tego lekarza żeby zobaczyl jakie wkladki Masz wsadzone pozdrawiam Ja mam mies u tego Sancho lekarza operacje w Kurun i się troche teraz boje
Piotr kniast
We wroclawiu jak sobie przypomne nazwisko napisze
Witam,
U kogo robiłaś tą operację ?
Witam,
Przyczyną może być przerost wokół torebki . Proponuję wykonać MR piersi i udać się do lekarza, który Panią operował.
Pozdrawiam
Dr Jerzy Chęciński
Klinika Chęciński
Witaj ja jestem 3 miesiace po operacji i piersi sa miekkie w staniki je do sie zblizam jak i bez stanika. Zabieg robilam u dr. Kuna Arkadiusz cudowny specjalista proponuje umowic sie do niego na wizyte pomoze napewno.
Proszę skonsultować się z chirurgiem, który Panią operował.
Pozdrawiam,
dr Joanna Jędrys
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.