Witam serdecznie, Dostałam zalecenie od lekarza chirurga, aby po miesiącu od zakończenia operacji piersi zakupić sobie dowlony stanik sportowy. Jednakże słyszałam, iż dziewczyny bardzo często mają w zaleceniach by nosić od 6 do 8 tygodni i sama już nie wiem, jak postąpić, by było dobrze. Proszę o radę w tej kwestii: ile czasu sie powinno nosic faktycznie ten stanik pierwszy kompresyjny i dlaczego oraz o pomoc w wybraniu sportowego stanika pomiędzy TRIUMPH TRIACTION POSTURE MOTION, a LIPOELASTIC PI UNIQUE EXPERT - i tak będę potrzebowała któregoś do ćwiczeń. Ostatnia kwestia jest od kiedy można nosić normalny stanik, taki jaki mi sie już wymarzy, już po tych kompresyjnych czy sportowych. Pozdrawiam serdecznie,
Ja mam zapinany tylko nie wiem jak się to zapięcie nazywa tak jak biustonosze maja z tylu tylko to zapięcie jest z przodu - taki sam tylko nie na zamek .
Witam,
Ja osobiście zalecam swoim pacjentkom, aby stanik nosiły 3 miesiące. Przez pierwszy miesiąc non stop.
Do wykonywania ćwiczeń w górnej części ciała proponuje stanik sportowy.
"Normalny stanik " można zacząc nosić po 3-ech miesiącach.
Pozdrawiam
Hej :)! Masz na myśli ten o co dodałam w poście-czyli Ten PI UNIQUE COMFORT?
a który biały dokładnie? bo tam jest sporo rodzaji?
Hej . Ja zamowilam sb ten biały z LIPOELASTIC jako drugi .
I na zmianę go zakładałam razem z tym ci dostałam w klinice .
Do tej pory tak nosze a jest już 3 miesiące od operacji
Hej. Ja miałam operacje w poniedziałek i od razu zapytałam czy mogę dokupić drugi stanik, aby mieć na zmianę. Zapewniono mnie, że nie ma takiej potrzeby, ponieważ po dwóch tygodniach mogę kupić sobie stanik sportowy np w Triumph. Byle zabudowany i na szerokich ramiączkach.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.