Dziewczyny jak dochodziłyscie do siebie po powiększeniu piersi? Przez jaki okres czasu była wam niezbędna druga osoba? Czy są tu jakieś mamy, które zostawały same z dziećmi po zabiegu? Co z prostymi czynnościami jak ubieranie się, mycie włosów? Może jakieś rady
Ja mam 300 hp i widziałam je. bo zdjęli mi bandaże i zakładali stanik juz przed wyjściem do domu. Wiadomo ze póki co są jak dwie piłki spuchnięte, ale wydaje mi się, że dobry rozmiar wzięłam. Nie chciałam wielkich piersi tylko naturalne i pełne, bo po karmieniu były dwa flaczki
Justys a jakie Ty masz implanty? Jeszcze nic nie widziałam, ponieważ mam stanik i jestem owinięta bandażem dość mocno, więc zobaczę dopiero w czwartek na zmienie opatrunku - już się nie mogę doczekać :)))) a Ty widziałaś swoje?
Boje się, że będą za duże :( ale takie mi lekarz zaproponował, że będą ok... Ja właśnie czekam aż mnie odbiorą i też wracam do domu, muszę powiedzieć, że wyciąganie drenów pikuś, sekunda i nie było. Ja już za tydzień muszę wrócić do pracy ;)
A jak piersi? Widziałaś juz? Masz podobne do mnie wymiary a implanty większe. Moje póki co spuchnięte i jedna prawie pod szyja 🤣 druga w miarę na swoim miejscu
Lenaaa ja byłam w klinice od środy. Wyciąganie drenów trochę nieprzyjemne, ale nie boli. Ja dziś już śmigam po domu, ogarniam jakieś podstawowe czynności. Staram się nie forsować i odpoczywać, ale od wtorku muszę wrócić do normalności, bo mąż wraca do pracy i zostanę z dzieciakami.
Ja dwie doby w klinice a Ty? Bolało wyciąganie drenów? Mnie czeka to jutro o 7 rano... Tez już chcę być w domu, bo u siebie to zawsze lepiej się dochodzi... Muszę przyznać, że na ta chwilę nie odczuwam dużego bólu, boję się, że jak przyjdzie przełomowy dzień to po ścianach będę chodziła...
Ja dziś już w domku. Rano wyjęli mi dreny i dali ostatnią kroplówkę. Po wyciągnięciu drenów mega ulga. W ogóle po powrocie do domu od razu lepiej się czuje. Wzięłam póki co tylko jedną tabletkę przeciwbólowe i mam zapisany antybiotyk na kilka dni.
Justyna ja mam to samo, bol pleców odczuwam, piersi tak nie bolą jak plecy, dziś jest ok zjadłam nawet latte dostałam :) jutro wyciągają mi dreny i do domu:) a Ty ja się czujesz?
Więc jak widać każdy przechodzi czas pooperacyjny inaczej więc nie ma się czego bać... ból chwilowy a cycuchy juz zostaną 😁
Hej Le aaa ja wczoraj miałam operację, też wymiotowałam po narkozie aż do wieczora. Ból przyszedł koło 3 nad ranem, ale od razu dostałam kroplówkę. Najgorsze są plecy... i spanie na plecach też koszmar.
Już jestem po, leżę dziś i niestety ale wymiotuję cały dzień :( na razie nie odczuwam dużego bólu, więc albo cały czas leki działają albo nie doszedł jeszcze do mnie heh:)
Rozmiar M bo S pewnie za małe przy dużym biuście
Kup sobie sportowy M w New Yorkerze, rozciągają się a za mały na pewno nie będzie 😊
Ja prałam po dwóch tyg w pralce na 15 min, szybkie pranie, suszyłam go suszarka, żeby jak najszybciej ubrać, a za ten czas miałam sportowy z New Yorkera. 😄
Ja w nim jestem ciągle i myślę prędko go nie ściągnę. Po 1 op pół roku nosiłam non stop, żeby cycuchy w fajne kulki się zrobiły. 😄
Dziewczyny, a jak z kwestią stanika pooperacyjnego w pierwsze dni? Cały czas w tym jednym od lekarza jesteście? Jak często go pierzecie i co wtedy gdy on schnie? Kupiłabym jakiś na zmianę, ale nie wiem nawet jaki rozmiar...
Będzie dobrze, to już jutro?
Dziękuję za każdą odpowiedź, trochę jestem spokojniejsza, choć z każdym dniem się martwię, jak to będzie, ale to moje największe marzenie :))))
Ja po 1 operacji tydzień plackiem leżałam, rano nie umiałam sama umyć zębów nawet ani się wysikać. Po drugiej już mega lepiej, na kontrolę po tyg pojechałam sama autem:) na szczęście ten ból szybko się zapomina😊
Kurczę ja po tygodniu już chciałam wrócić do pracy tylko się oszczędzać, mam nadzieję, że nie będę żałowała tej decyzji. Dzięki dziewczyny :)
Ja potrzebowałam pomocy pierwszy tydzień. Potem wszystko robiłam sama. Pierwsze 3 dni bardzo ciężkie. Potem po usunięciu drenażu jest ok.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.