Rady przed operacją powiekszania piersi - jak przygotować się do o zabiegu

Anonim
Sssss
Wrocław · Utworzono: 30 paź 2019 · Ostatnia odpowiedź 1 lis 2019

Niedługo będę miała operację powiekszania piersi. Proszę o rady jak się do niej przygotować? Czy stosować dietę? Jaką odzież najlepiej zabrać do kliniki?

13 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Monika799618
    1 lis 2019

Będzie dobrze :-)

• Anonim
    Sssss
    1 lis 2019

To świetnie. Też mam Hashimoto Ale wynik super. Mam stres ?

• Anonim
    Monika799618
    31 paź 2019

Nadmienie że mam Hashimoto i nie było to przeciwskazaniem , trójka tarczycowa ok.

• Anonim
    Monika799618
    31 paź 2019

Narkoza bez problemu, 1 zabieg wogóle rewela blokada międzyżebrowa i głęboka sedacja bez narkozy, 2 zabieg niestety inny anestezjolog i klasyczna narkoza, kilka dni przed lekkie przeziębienie podleczone miodem cytryną, dużo wit C naturalnej z firmy Wellu i wszystko było ok, miałam minimalnie poniżej normy krzepliwość ale lekarz zaakceptował. W dniu przyjęcia z nerwów ciśnienie b.wysokie potem spadło nie były potrzebne leki. Po operacji jak mnie mdliło poprosiłam o lek przeciwwymiotny i było zdecydowanie lepiej :)

• Anonim
    Monika799618
    31 paź 2019

Witaj, ja robiłam w Kamieniu Pomorskim u dr. Piotrowiaka, były 2 operacje , 1 koszt 15 tys, 2 koszt 12 tys ( wymiana na większe)

• Anonim
    Sssss
    31 paź 2019
    Najlepszy komentarz

Bardzo dziękuję doktorze za cenne rady. Zapoznalam się z jakze pomocnym artykulem.

• Anonim
    Sssss
    31 paź 2019

A jaki był ogólny twój stan zdrowia w dniu operacji? Znieczulenie też przebiegło bez problemu?

• Dr Osuch Clinic

· 31 paź 2019

Prosze spojrzec tutaj: ************************, do sekcji najczesciej zadawane pytania. Wszystko jest dokladnie opisane.

Polecam rowniez 2 artykuly na naszym blogu:

Pozdrawiam
    Piotr Osuch

• Anonim
    Lawenda87
    31 paź 2019

Witam, gdzie robiłaś operacje ? Jakie koszty?

• Anonim
    PaniKatarzyna
    30 paź 2019

Ja na 3 miesiące przed operacją, regularnie kręciłam dużo cardio, dzięki czemu lepiej zniosłam całą operację i regenerację :)
    Nawet lekarz anastezjolog powiedział, że widać, że dużo trenowałam tlenowo bo moje serce, bardzo dobrze pracowało podczas narkozy :)

• Anonim
    kobieta825622
    30 paź 2019

Witam,ja mialam zabieg 8 a o 15 wyszlam z kliniki?juz tam na mnie czekal szlafroczek,kapcie i pizamka.Rowniez zaprzestalam palenia,zadnej diety.Sluze pomoca?

• Anonim
    Monika799618
    30 paź 2019

Koniecznie nie bierz żadnych leków typu aspirina, ashwaganda, scorbolamid itp.nie jedz czosnku. Dieta dzień przed lekkostrawna. Do operacji majtki lub jakieś spodenki, u góry będziesz leżała w staniku pooperacyjnym. Kapcie, szlafrok , przybory toaletowe. Woda najlepiej butelka niekapek. Na powrót do domu bluza zapinana , dresy , żeby wygodnie Ci było. Ja brałam dużą poduszkę do auta na powrót, siedziałam z tyłu(180 km do domu). Jak coś byś jeszcze chciała wiedzieć to pytaj

• Anonim
    Kasiek746773
    30 paź 2019

Diety nie miałam, jedynie na dwa dni przed operacja jadłam same lekkostrawne rzeczy. 3 dni przed zaprzestałem palenia. Do szpitala wzięłam piżamę na guziki plus przybory do higieny. Więcej rzeczy nie było potrzebnych, za wyjątkiem jakiejś książki itp :-)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać