Przykurcz torebki wokół imolantu

Anonim
Alutka83
Opole · Utworzono: 28 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 19:57

Witam,jestem 4 lata po zabiegu powiększenia piersi.prawa pierś miała większy implant nagie 460,lewa 420. Od początku prawa gorzej siee goiła,była mniej ruchoma i twarda ale z czasem się przyzwyczaiłam ,zwłaszcza że nie było asymetrii ani bólu.od dłuższego czasu jest jednak różnica w wielkości ,na dodatek boli mnie ale lewa która wydaje mi się że bardzo urosła ,.już sama nie wiem czy prawa zmalała czy lewą spuchła. Prawa twarda,nieruchoma,ma zniekształcony sutek ,lewa duża miękka .czy to może być przykurcz? Gdzie się udać,jak się leczy,jaki zabieg,jaki koszt? Może któraś z was już przez to przechodziła i mnie wesprze informacja ,porada.pozdrawiam

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 19:57

Nie słyszałam o takiej firmie implantów. Alutka napisz po wizycie co powiedział ci operator. Powodzenia

• Anonim
    Alutka83
    Wczoraj 19:28

Mam implanty firmy Nagor

• Anonim
    Alutka83
    Wczoraj 19:26

Robiłam w Czechach.i nie wiem czy kolejny raz chcę tam robić.na dzień dzisiejszy dostałam antybiotyk i pilne skierowanie do chirurga,jutro mam konsultacje u mojego operatora ,więc jestem ciekawa co mi powie,ale nie liczę zbytnio na niego bo nawet USG nie chciał żebym zrobiła

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    31 sty 2025
    Najlepszy komentarz

Alutka czyli co masz pęknięty implant? A jakie masz implanty ? W Polsce miałaś operacje?

• Anonim
    Alutka83
    31 sty 2025

@smerfetka pierwsze co to zadzwoniłam do swojego chirurga,niestety nie mogę liczyć na jego pomoc.zrobilam prywatnie USG gdzie wyszedł ubytek implantu i płyn właśnie w tej lewej większej piersi.takze to nie przykurcz prawej tylko lewa chora. Sprawa dosyć trudna bo nie znalazłam jeszcze specjalisty,który pracuje na moich implantach żeby wymienić.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    31 sty 2025

Alutka. Ja myślę że powinnaś w pierwszej kolejności porozmawiać z doktorem który cię operował. Czemu nie pojedziesz na kontrolę do niego?

• Anonim
    Alutka83
    28 sty 2025

Tak wyglądały piersi po zabiegu

• Anonim
    Alutka83
    28 sty 2025

Tak wygląda pierś na dzień dzisiejszy

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać