Prysznic i zdjęcie stanika po powiększeniu piersi

Anonim
Samatawisniewska
Lubawa · Utworzono: 16 lip 2020 · Ostatnia odpowiedź 29 lip 2020

Witam. Miałam operacjeę2 dni temu - powiększenie biustu. Mój lekarz mi powiedział, że mogę na drugi dzień wziąć prysznic nie gorący, ale letni i nie za długo. Że mogę zdjąć stanik. Boję się go zdjąć, czy to w 100% bezpieczne?

29 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    SandraF
    29 lip 2020

Hej, kochane. Ja jestem 5 miesięcy i 24 dni po zabiegu, ja się czułam świetnie, po przebudzeniu po godzinie już chodziłam, a ja miałam takie zalecenie, że do zdjęcia szwów tylko się myć, ale nie pod prysznicem, jak po 8 dniach zdjęłam ten stanik pierwszy raz ty myślałam, że stado mrówek mi po piersiach lata :D:D.

• Anonim
    LadyQ
    28 lip 2020

Jestem po mastopeksji z implantami, pełnej plastyce brzucha z vaser lipo .Jak na 2 dobę rozebrali do prysznica, myślałam, że się rozlecę na części. Bardzo niekomfortowe psychicznie. Już lepiej się tylko podmyć i na mokro pod pachami umyć. Nic mi się nie stało po tym prysznicu, ale było to traumatyczne

• Anonim
    Dorota877667
    20 lip 2020

Samatawisniewska... Ja jak poszłam na spacer, to tak zaczęła rwać mnie lewa pierś 😣 Myślałam, że do domu nie dojdę… tragedię miałam… ale dziś miesiąc mija jest już super 😀 mam tylko nadwrażliwość brodawek, jeszcze wiec nie przyjemnie przy dotyku.

• Anonim
    Samatawisniewska
    17 lip 2020

Dorota877667
    Wczoraj się wzięłam ten prysznic he he, ale bałam się bardzo. Dziś trochę chyba przegięłam z chodzeniem itd. bo boli mnie teraz wszystko razem z piersiami jak ruszam rękoma. Ale tak poprosiłam męża o pomoc wzięłam prysznic ubrał stanik spodnie podciągnę, ale z bluzkami jest ciężko nawet tymi na ramiączka.

• Anonim
    Dorota877667
    17 lip 2020

Hej Samatawisniewska... Niczego się nie bój… staniczek trzeba zdjąć, choćby po to, aby zmienić opatrunek, wziąć prysznic też musisz.😉 Jeśli bardzo boli poproś kogoś o pomoc. Ja mieszkam w Uk, a operację robiłam w Pl i zaopiekowała się mną mama. Bolało jak diabli przez pierwsze 3 dni nie mogłam nawet majtek podciągnąć 😅 mama mnie umyła i pomogła zdjąć staniczek, także proś o pomoc i działaj😉

• Anonim
    Ana890361
    Użytkownik wyróżniony
    17 lip 2020

Samanta dokładnie. Oddychać się nie da, a potem wstać 😂 musiałam się w nocy trochę obniżyć, ale wstać było ciężko. Co do opuchlizny to normalne podobno po narkozie, a i też po tylu kroplówkach. Minie:)

• Anonim
    Samatawisniewska
    17 lip 2020

Nooo właśnie ja też patrzę się na siebie i mówię o boże mój brzuch? Ja rozumiem, że teraz leżę, ale nie jem więcej, niż zawsze. Ale to od operacji. Ja bym chętnie na brzuchu spała. Ale śpię na pól siedząco, bo inaczej oddychać nie mogę.

• Anonim
    Ana890361
    Użytkownik wyróżniony
    17 lip 2020

Ah, poza tym jestem mega spuchnięta... szok 😖 wielki brzuch, ramiona, plecy... tyłek. Wyglądam na 10kg większą. Straszny widok😅

• Anonim
    Ana890361
    Użytkownik wyróżniony
    17 lip 2020
    Najlepszy komentarz

Ja zaglądałam tylko odsłaniając miseczki stanika i też mi się podobają, choć wszystko jest opuchnięte. Noc w miarę ok, ale ciężko mi się oddychało i jestem bez przeciwbólowych, więc trochę bolało. Ale jak leżę to jest super. Kiedy muszę wstać to pobolewa. Najbardziej mi brakuje spania na boczku…

• Anonim
    Samatawisniewska
    17 lip 2020

Nie nie, rozpinaj ostrożnie itd., ja jestem dziś 3 dzień, wczoraj się odważyłam i nie wiem, kiedy teraz to zrobię. Ale bardzo ładnie wyglądają 👌👌👌👌jak dziś noc?

• Anonim
    Ana890361
    Użytkownik wyróżniony
    17 lip 2020

Samanta nie otwierałam ich jeszcze. Wczoraj przed wyjściem z kliniki Pani dr sprawdzała czy jest ok i powiem Ci, że bardzo nieprzyjemne było rozpinanie stanika. Jak się odważę w końcu zdjąć to zrobie zdj. Póki co mogę dać takie😅

• Anonim
    Samatawisniewska
    16 lip 2020

Ana890361
    Dawaj zdjęcie.... jak wszystkie to wszystkie, a za tydzień wstawimy już wygojone 😂😂😂😉😉

• Anonim
    Ana890361
    Użytkownik wyróżniony
    16 lip 2020

Samanta wyglądają na porządne 😄 jest moc :) Ja tylko odsłoniłam stanik, żeby luknąć😅 Nie są złe. Też mam pod mięsień. Nie boli nic odkąd wróciłam z sali operacyjnej, jedynie przeszkadza mi ciężki oddech. Także cieszę się, że wątroba nie będzie obciążona lekami:) Też czuję jakbym miała zakwasy lub miała obitą klatkę.😅

• Anonim
    Samatawisniewska
    16 lip 2020

Ból... jak wstaję, to mnie ciągnie na górze piersi po calej nocy i mam wrażenie, jakbym zakwasy miała, pali mnie w klatce

• Anonim
    Anne95
    Użytkownik wyróżniony
    16 lip 2020

Tez pod mięsień, ale bólu nie odczuwalam, jedynie z plecami się męczyłam. Wyglądają bardzo ładnie :)

• Anonim
    Samatawisniewska
    16 lip 2020

Piersi bolą mnie dalej, plecy też. A macie podmięśniowo? Bo ja tak.

• Anonim
    Samatawisniewska
    16 lip 2020

Ana890361
    Ja mam 400ml okrągłe o wysokim profilu. Robiłam je w Holandii, bo tu mieszkam. Bałam się trochę żeby za duże nie były, ponieważ mam168 wzrostu i65 wagi, ale nie jest źle. Ale wrażenia po zdjęciu stanika… nie mogę powiedzieć, że się przeraziłam, ale to co ja miałam w głowie, a co zobaczyłam ufff, ale muszę się naprostować, bo są spuchnięte i u góry, jak i pod pachą. Sutki zupełnie inaczej. He he, ale koleżanka tu mówi, że miała to samo wiec już mi strach przeszedł. Ale kolejny raz, kiedy spojrzę się w lustro to za tydzień lub półtora he he.

• Anonim
    Anne95
    Użytkownik wyróżniony
    16 lip 2020

Ana890361
    Dziękuję ☺️ po 3 tygodniach, teraz już spokojnie wszystko sięgam z góry, ale cały czas na wszelki wypadek podnoszę powoli ręce :p

• Anonim
    Ana890361
    Użytkownik wyróżniony
    16 lip 2020

Anne95 piękne 🤗 zazdroszczę zakupów.
    Po jakim czasie zaczęłaś podnosić ręce?
    Samanta ja mam anatomy mentor 390ml HP

• Anonim
    Anne95
    Użytkownik wyróżniony
    16 lip 2020

Ja mam motiva ergonomix 440ml corse (najwyższa projekcja), nie ma się czym przejmować, u mnie wczoraj minął miesiąc i nadal zdarzają się dni, że sutki są w różnych miejscach 😂 w 3 tygodniu zaczęły mięknąć ☺️, po dwóch tygodniach zaczęłam robić sobie masaże z balsamem przeciwko rozstępom :) Czekam teraz, aż się troszkę opuszczą, choć często przyłapuję się na tym, że nie pamiętam, że miałam operację robioną :) samatawisniewska jakiej firmy masz implanty?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać