Witam jestem 9 tygodni po zabiegu powiększenia piersi implanty anatomiczne pod gruczoł od początku rana w tej piers gojiła się gorze ale w końcu po 4 tygodniach było wszystko zamknięte i dobrze wyglądało dzisiaj dostrzegłam dziurkę w bliźnie czy ktoś miał podobny problem proszę o kontakt
Nie wiem czy widac zdjecie jak nie to na priv wysle
Tak to wygladalo , juz nie mam tego supelka
Mam nadzieję, bo jestem wykończon,a tak to się strasznie goi po prawej stronie, że szok. Blizna się zamknęła i teraz znowu dziura. Mogłabyś przesłać zdjęcie jak to u ciebie wyglada? Pozdrawiam
Hej, mam bardzo podobnie, szwy rozpuszczalne. Jestem równo dziś 6 tyg po wymianie. Kontaktowałam się z moim lekarzem, we wtorek byłam na konsultacji, usunął mi resztkę szwu tzn. końcówkę, supełek. Nakładam w to miejsce bactigras i pomału ta dziurka zeszła się.
To obserwuj uważnie, czy to nie martwica. Ale też bez paniki raczej.
Hej, to na pewno dziurka, mam nadzieję, że się zamknie
To chyba nie dziurka (słabo widać), tylko szew rozpuszczalny. Zostaw w spokoju, obserwuj, za kilka dni pewnie samo odpadnie. Miałam tak samo i ogólnie wiele osób o tym tu pisało.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.