Problem z blizną po powiększeniu piersi

Anonim
Judyta872100
Poznań · Utworzono: 17 kwi 2020 · Ostatnia odpowiedź 17 kwi 2020

Witam jestem 9 tygodni po zabiegu powiększenia piersi implanty anatomiczne pod gruczoł od początku rana w tej piers gojiła się gorze ale w końcu po 4 tygodniach było wszystko zamknięte i dobrze wyglądało dzisiaj dostrzegłam dziurkę w bliźnie czy ktoś miał podobny problem proszę o kontakt

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2020

Nie wiem czy widac zdjecie jak nie to na priv wysle

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2020

Tak to wygladalo , juz nie mam tego supelka

• Anonim
    Judyta872100
    17 kwi 2020

Mam nadzieję, bo jestem wykończon,a tak to się strasznie goi po prawej stronie, że szok. Blizna się zamknęła i teraz znowu dziura. Mogłabyś przesłać zdjęcie jak to u ciebie wyglada? Pozdrawiam

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2020

Hej, mam bardzo podobnie, szwy rozpuszczalne. Jestem równo dziś 6 tyg po wymianie. Kontaktowałam się z moim lekarzem, we wtorek byłam na konsultacji, usunął mi resztkę szwu tzn. końcówkę, supełek. Nakładam w to miejsce bactigras i pomału ta dziurka zeszła się.

• Anonim
    insomnia
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2020

To obserwuj uważnie, czy to nie martwica. Ale też bez paniki raczej.

• Anonim
    Judyta872100
    17 kwi 2020

Hej, to na pewno dziurka, mam nadzieję, że się zamknie

• Anonim
    insomnia
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2020
    Najlepszy komentarz

To chyba nie dziurka (słabo widać), tylko szew rozpuszczalny. Zostaw w spokoju, obserwuj, za kilka dni pewnie samo odpadnie. Miałam tak samo i ogólnie wiele osób o tym tu pisało.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać