Problem 4 tygodnie po powiększeniu piersi

Anonim
Zuza323
Wrocław · Utworzono: 4 maj 2017 · Ostatnia odpowiedź 24 lip 2018

Jestem 4 tygodnie po operacji powiekszenia piersi, ktore nie mialy zadnych problemow poza rozmiarem. Teraz na jednej z nich mam odksztalcenie przy kazdym napieciu miesni. Domniemam, ze to nie wina opuchlizny, na.drugiej piersi.nic.takiego sie.nie dzieje. Wystarczy, ze sie achylam a na tej piersi widze zarys starej piersi a pod nia implant...Pomocy. Co robic, jak dochodzic z lekarzem kwestii poprawy tego. Sluchanie, iz do 6 moesiecy piersi ukladaja sie nie pociesza mnie ani odrobine, bo z Waszego doswiadczenia wiem, ze problem moze sie kedynie nasilac.... ponizej zdjecie.. w najblizszym czasie bede sie widziec z lekarzem, ktory zabieg wykonal, ale prpsze takze lekarzy tu o opinie w mojej sprawie.

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Zuza323
    24 lip 2018

Około 3 miesięcy, teraz są naprawdę cudowne

• Anonim
    Zaniepokojona
    24 lip 2018

Bo to super. Możesz się teraz cieszyć pięknym biustem. Pamiętasz jak długo się tobie to wyrównywalo? Dziękuję za odpowiedź. :)

• Anonim
    Zuza323
    23 lip 2018
    Najlepszy komentarz

Wszystko się ładnie wyrównało, jestem rok po i wyglądają naprawdę ładnie ;)

• Anonim
    Zaniepokojona
    23 lip 2018

Cześć. Widziałam na forum, że miałaś problem z fałdka po operacji piersi? Ja również go mam. Jak teraz wygląda sutuacja? Robiłaś coś z tym potem? :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać