Preserve Mia femtech

Anonim
Dom61
Użytkownik wyróżniony
· Utworzono: 21 lip 2025 · Ostatnia odpowiedź 23 lip 2025

Witam interesuje mnie powiększanie piersi nową metodą preserve mam jednak pytanie czym się różni oprócz tradycyjnej metody stosowanej pod gruczoł bo tutaj też implant jest umieszczany pod gruczoł. Wielką zaletą jest znieczulenie miejscowe zaś w tradycyjnej narkoza. Czym jeszcze się różni ? A może ktoś stosował implanty pod powięź ? Jak z rekonwalescencja ? Interesuje mnie implant około 275 ale nie wiem jaka projekcja

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    23 lip 2025
    Najlepszy komentarz

I podziel się jak oceniasz skalę bólu pod mięsień ? Mam małe dzieci boję się że nie będę mogła się nimi opiekować podnosić itp

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    23 lip 2025

Jaki koszt w Czechach i ile wizyt trzeba odbyć ?

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    23 lip 2025

Tradycyjna to chyba pod mięsień :p wszystkie koleżanki co mają pod mięsień w tym i ja, piersi piękne, cudowne , jak my się ruszamy to one razem z nami, w sensie ze są nieruchome (jak skaczesz to masz je tak jak w spoczynku) a jedna zrobiła pod gruczoł i opadły, a w lewym w połowie piersi widać jej zarys implantu… tragicznie to wygląda… jak skaczesz to piersi skaczą jak naturalne. 2 z koleżanek co mają pod mięsień rodziły potem dzieci i piersi nadal piękne i nic się z nimi nie stało. Ja robiłam w Czechach u dr Paciorka po roku poszukiwać najlepszej kliniki i 4 koleżanki też tam robiły. Nie wyobrażam sobie zrobić ich w Polsce bo co oglądam to powikłania albo wygląd tragedia

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać