Poznan, dr. Kubasik

Anonim
Gonia022
Legnica · Utworzono: 1 sie 2021 · Ostatnia odpowiedź 5 wrz 2022

Witam, czy jest któraś z Was powiększała piersi w Klinice Zlotowska i dr Kubasika? We wrześniu mam konsultacje. Czy długo sie czeka na zabieg? Czy jesteście zadowolone z efektów? Czy cena anatomicznych implantów jest wyższa?? Chętnie porozmawiałabym z kims :)

26 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    SylwiaG
    5 wrz 2022

@wikiN na 320 HP mentor, teraz wymieniam na 450 HP mentor

• Anonim
    Emi899345
    31 sie 2022
    Najlepszy komentarz

@WikiN 380ml ;)

• Anonim
    WikiN
    30 sie 2022

@Emi899345 które to implanty i ile masz ml jeśli można wiedzieć?? Mi zaproponowano 395 ml i zastanawiam się czy to nie za dużo bo po 2 ciążach i karmieniach też nie mam nic... a boję się o kręgosłup ...

• Anonim
    WikiN
    30 sie 2022

SylwiaG a na jaki rodzaj implantów i rozmiar się zdecydowałaś??

• Anonim
    SylwiaG
    17 sie 2022

Hej dziewczyny, piersi są piękne ale jednak jak się obawiałam, za małe :( 8 września mam kolejna operacje też u dr Kubasika :)

• Anonim
    Gonia022
    25 wrz 2021

@ Emi899345 No ja mam w domu 3 i 4 lata wiec tez musze sie ogarnąć 😬 tylko ze zostanę 4-5 dni w Poznaniu z koleżanka i dopiero wroce. Im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona choć zawsze wydawało mi sie ze nie jestem panikara. Zaopatrze sie sama dodatkowo w jakies silniejsze leki przeciw bólowe bo ponoć tylko nimesil przepisują a to na mnie specjalnie nie działa. I tymi plecami martwię sie tez bardzo bo i bez operacji mnie czasami bola 🤦‍♀️ Zazdroszczę ze masz juz to za sobą. Dziekuje za informacje. Życze wszystkiego dobrego :)

• Anonim
    Emi899345
    25 wrz 2021

@Gonia022 no i okropny ból pleców ;(

• Anonim
    Emi899345
    25 wrz 2021

@Gonia022 no ból był szczególnie przez 2 doby po operacji nawet miałam myśli "kurr..na co mi to było" 😄😄 ale naprawdę warto. Niczego nie żałuję. Na początku mąż pomagał wstawać z łóżka później jakoś mi szło. Wtedy dzieci miały 2 i 5 lat więc szybko musiałam dojść do siebie 😄

• Anonim
    Gonia022
    25 wrz 2021

@Emi899345 a pamiętasz jak radziłaś sobie z bólem po operacji? Czy lekarz przepisał Ci mocne tabletki ktore faktycznie pomagały? Ja mam termin na 17 listopada tez w Klinice Złotowskiej i zaczynam bac sie okrutnie 🤦‍♀️

• Anonim
    Emi899345
    25 wrz 2021

Hej;) ja 19.05.2020r miałam 1 wizytę a już 15.06.2020 operację. Operację przeprowadził dr Biegański w Klinice Złotowskiej. Baaardzo zadowolona z efektu. Po karmieniu piersią łącznie 1.5 roku miałam polaktacyjny zanik biustu.

• Anonim
    Gonia022
    20 wrz 2021

@SylwiaG i jak u Ciebie? Jesteż zadowolona z efektu? Jakie tabletki przeciwbólowe najbardziej Ci pomogły?

• Anonim
    Natalia14
    5 wrz 2021

@SylwiaG jak się masz po operacji?

• Anonim
    Gonia022
    4 wrz 2021

Hej i właśnie tego bólu pleców obawiam się najbardziej, bo też miewam z tym problem. Dziewczyny piszą, że super załatwić sobie tabletki przeciwbólowe, ale także zwiotczające mięśnie np. SIRDALUD.

Jakbyś miała tabletki nasenne, ale takie na receptę, to też przez kilka dni byś sobie ułożyła np. NASEN. To spanie na plecach w takiej pozycji półleżącej bedzie wykańczać kręgosłup :/ Ja mam wielkość 370, ale
    wyjściowa prawie zero :/ Trzymałam kciuki za lepszą noc 😊😘

• Anonim
    SylwiaG
    4 wrz 2021

Hej, samopoczucie dzisiaj średnio, bo w nocy słabo spałam przez ból pleców. Piersi prawie nie bolą, tylko te plecy, już wcześniej miałam problem z kręgosłupem a spanie na plecach nie pomaga. Ja mam Mentor 325c i szczerze to boję się, że wyszły za małe, odliczam dni do ściągnięcia bandaży. Biustonosz dostałam w klinice i na niego mam zawinięte bandaże.

• Anonim
    Gonia022
    4 wrz 2021

SylwiaG ale sie cieszę z tej informacji bardzo! Szczególnie z opisania bólu :) A jakie tabletki zostały Ci przepisane do domu? A powiesz, jakie masz implanty? Ja mam zaplanowane Mentor xtra m+

Zazdroszczę, że masz to juz za sobą :) A kupiłaś
    sobie dodatkowy biustonosz?

Pisz, proszę, jak samopoczucie, takie informacje z pierwszej reki sa nie do zastąpienia :) Trzymam kciuki, żeby wszystko goiło się super i żeby ból sie nie nasilił 😘😘😘

• Anonim
    SylwiaG
    3 wrz 2021

Cześć :) Wczoraj miałam operację u Dr Kubasika w Klinice Złotowskiej. Jestem mega zadowolona, przyjęcie do kliniki i opeika na 6+. Anestezjolog rozśmiesza do łez, w ogóle atmosfera taka, że w ogóle cały stres odchodzi. Po operacji dostałam środki przeciwbólowe dożylnie i doustnie, potem morfinę w zastrzyku, ale małe dawki i nie byłam outmaniona. Pani pielęgniarka super, czułam się jak u m, pyszne jedzonko i opieka całą dobę.

Pan Doktor zajrzał po operacji i rano na kontrolę i ściągnięcie drenów. Jestem teraz w domu dobę po operacji i rano dostałam ostatnie przeciwbólowe i na razie jest super, sama jestem w szoku, byłam przygotowana na ból nie do opisania, a tu ból porównywalny do karmienia piersią przy zastojach, trochę dusi w mostku, trzeba spokojnie mówić. Cały czas czekam z obawą, że się nasili, ale doktor powiedział, że najgorsze już minęło po pierwszej dobie.

Jedyne, czego się boję, to te zastrzyki w brzuch przez 5 dni przeciwzakrzepowe, ale już jeden wczoraj dostałam i nic nie poczułam, zobaczymy, jak mi pójdzie samej sobie zrobić.

• Anonim
    Gonia022
    30 sie 2021

SylwiaG, ja 17 listopada! To trzymam kciuki i proszę, napisz nam, jak poszło i jak sie czujesz :) Zazdroszczę, że juz bedziesz miała to za sobą :)

• Anonim
    SylwiaG
    30 sie 2021

@natalia14, ja mam 2 września operacje w Klinice Złotowskiej ;)

• Anonim
    Karolasz1
    25 sie 2021

Kochana zauważ,że nasz doktor nie jest specjalnie medialny, dlatego że fachowiec sam się obroni i nie potrzebuje reklamy. Wiele znajomych operował i każdy od niego wychodzi zadowolony. Z mną była kobieta z drugiego końca Polski bo takie ma zaufanie wśród pacjentów 🙏 buzaki. Trzymam kciuki i będzie pięknie 😍😘

• Anonim
    Gonia022
    25 sie 2021

Karolasz1 nawet nie wiesz, jak potrzebowałam to wszystko usłyszeć :), tak jak Ty, przeczytałam wszystko, co możliwe, a co do tabletek, to już się zaopatrzam 🤦‍♀️😂 nastawiam się na ból, bo to oczywiste, że boleć będzie, ale najważniejsze zeby wszystko było w porządku! I będę w to mocno wierzyć! Dziękuje Ci jeszcze raz! Wszystkiego, co najlepsze! 😁🥰.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać