Witam. Kilka lat temu miałam operacje piersi, mentor ok 380 pod miesnie piersiowe. Chciałabym poddać sir kolejnej operacji ponieważ rozmiar mnie nie satysfakcjonuje. W związku z tym chciałabym wiedzieć czy to możliwe i o ile więcej można dać pod mięsnie.
Byłam dzis na konsultacji i dowiedziała się ze ro niemożliwe w moim przypadku
Dr. Arkadiusz Kuna. Klinika w katowicach i szczecinie. Pozdrawiam
Wymiana implantów po takim czasie na pewno jest możliwa. Nawet wstępna ocena "na odległośc" wymaga abyśmy uzyskali nieco więcej informacji. Proszę o telefon do konsultanta medycznego naszego ośrodka.
Możesz podać dokładniejsze namiary?
Witam robilam biust dr. Kuna fantastyczny lekarz. Mowiac krotko artysta. Polecam isc na konsultacje. Szczery.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Chociaż ja mam robione z tego co wiem pod dwa mięśnie piersiowe. Tak robi dr u której byłam i to mnie troche martwi.
Tak jak i w przypadku 1 op, wszystko zależy od Twojej budowy klatki piersiowej. ja mam od przeszło roku 360 i 420ml pod mięsień Nagor i też nie jestem zadowolona z rozmiaru, DR powiedział, że przy powtórnej op można u mnie spróbować umieścić 550-600ml , gdyż pomijając szeroką klatkę , mięsień uległ także rozciągnięciu, więc spokojnie powinien pokryć tak znaczny implant.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.