Proszę o szczerą opinię na temat moich piersi. Zapisałam się na zabieg powiększenia piersi (Mentor okrągłe 470 prawa pierś i 420 lewa), oczywiście lekarz od razu powiedział, że trzeba przy okazji zrobić lifting całkowity (mastopeksja). Mam 164 wzrostu i ważę 69 kg. Od zawsze miałam duże piersi i chcę, aby takie pozostały i dlatego wspólnie z lekarzem dobraliśmy implanty. Zastanawiam się, czy słusznie zrobiłam decydując się na 470 ml. A może jednak powinnam się zdecydować na większe... Proszę, pomożecie mi podpiąć decyzję.
Anonim
Dziękuję bardzo 😘
Życzę powodzenia 😊🎄
Anonim
angela1989 Dziękuję Ci bardzo, zabieg mam w maju, ale może się uda troszkę wcześniej :)
Najchętniej wzięłabym Cię ze sobą, żebyś posłużyła mi jako modelka, żeby mój lekarz wiedział ,o co chodzi...:):):)
Trzymam kciuki. Slyszałam o tym lekarzu, dużo dobrych opinii 😊 ja robiłam obie operacje w Czechach... kiedy masz zabieg?
Anonim
angela1989 będę rozmawiała z lekarzem na ten temat, też uważam, że jeśli mam wydać tyle kasy (24 tyś), to nic dziwnego, że chcę być w miarę zadowolona. Operację wykona dr Łukasz Drozd w Katowicach
Twój biust jest piękny 👌😘
Wiadomo, że na starcie masz większe piersi niż ja, więc te 470 będzie większe u ciebie niż u mnie, ale jesteś też ode mnie wyższa, więc moja rada, to bierz większe, jeśli możesz. Na pewno po operacji i tak powiesz, że mogłaś więcej, bo niedosyt jest zawsze. 😔😊 heh i nie bój się, że za wielkie będą, naprawdę takie ogromne piersi co na filmach dla dorosłych to te laski maja implanty powyżej 1000. Pozdrawiam.
Dziękuję. Gdzie robisz operację? Pogadaj ze swoim lekarzem, mi się wydaje, że spokojnie masz warunki na większy implant… dodaję moje przed operacją, a drugie to jak miałam 430. Szkoda wydać tyle kasy, żebyś była potem niezadowolona tym bardziej, że chcesz duże. 😘😊
Anonim
angela1989 Dziękuję za opinię i poradę, Twój biust jest mega i przyznam szczerze, że jest dla mnie inspiracją 😉 Dlatego boję się że te 470 ml będą mi za małe
Hejka, jeśli zależy ci na dużym biuście i wg lekarza możesz większe, to bierz większe, bo bd żałowała. Ja jestem po dwóch operacjach. Mam 152 cm wzrostu, 46-48 kg, pod biustem 68 cm i mam teraz implanty 610. I nie ma szalu, że duże, na pewno będę robić 3 operację.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.