Cześć, czy któraś miała zabieg powiększania z implantem pod mięsień? Z czym to się wiąże? Czy boli bardziej? Dłużej się dochodzi do siebie? Mam małą klatkę piersiową i będę mieć ergomomix demi. Widzę że większość wybiera full
Pierwsze efekty po miesiącu brania tabletek. Trzeba tylko pilnować się aby brać regularnie ( dla mnie to jednak nie było problemem bo przyjmowałam razem z tabletkami antykoncepcyjnymi).
Perfect bust, chyba o nim słyszałam Po jakim czasie widziałaś efekt?
Skończ już z tymi reklamami, bo to niesmaczne. To jest forum o chirurgii a nie suplementacji.
Żeby coś ujędrnić czy podnieść, to trzeba to coś mieć. Kobiety, które nie mają piersi mogą te tabletki wsadzić sobie w… tam gdzie ich miejsce.
Takie operacje robi się włąśnie samemu dla siebei. Robienie operacji dla kogoś bo mu się tak podoba to moim zdaniem głupota. Nie oceniam osób, które decyduja się na takie włąsnie zabiegi ponieważ jest to ich ciało i ich sprawa co z nim zrobią Jednak jestem zdania,ze warto jest wypróbować wszelkich innych metod, zanim się na coś takiego zdecydujesz. Na przykłąd wspomnianych tabletek, które brałam i jestem zadowlona. Dlatego Ci o nich wspominam. Również nie wierzyłam w działanie takich środków ale potem postanowiłam za namową koleżanki zobaczyc jak to jest i jestem pod wrażeniem. Biust był bardziej ujędrniony, podniesiony Ładniejszy. brałam tabletki Perfect bust , piszę Ci o nich bo jednak jest tego sporo i myślę,że jedne działają lepiej , inne gorzej.
Masaży próbowałam i pomagają ale tylko minimalnie, O tabletkach słyszałam, ale w sumie to nie mam pewności czy zadziałą czy nie :( No wiem,ze operacja to ryzyko ale ten biust i jego wygląd mnie dobija.Oczywiście facet mówi,że mu to nie przeszkadza i lubi go takim jaki jest. Jednak chciałąbym zrobić to sama dla siebie.
Dziewczyny którym jedem miesień dluzej trzymał. Jak sobie pomóc? Czekać czy może macie jakieś sposoby ?
Operacja to ryzyko. Musisz o tym wiedzieć. Nie lepiej jest spróbować ujędrnienia tabletkami albo kremami? Dużo mogą zdziałać również masaże.
Słuchajcie a czy jest sens pójścia na operację jeśli nie chce się tak bardzo powiekszyć biustu ( chciałabym powiekszyć o 1 rozmiar) ale bardzije wypełnić biust? Nie mam takiego małego biustu, no przynajmniej w przeszłości nie miałam. Ale po urodzeniu dzieci tak jakby stracił swoją jędrność i nie wygląda to zbyt dobrze.
Szybko zleci :)
Pa_pna takie rarytaski muszą jeszcze poczekać
Przed operacją denerwowały mnie wszystkie staniki więc chodziłam bez. Teraz marzę tylko aby zdjąć ten pas. Jeszcze 2 tyg.
Ja też uwielbiam swoje 😊 Chodzę czasem bez stanika do sukienek. Cudowne uczucie 😊😁 i każdy strój kąpielowy pasuje 👙
Już się do nich coraz bardziej przyzwyczajam :D zaczyna mi pasować ten rozmiar :D
Dycia*
Dacia no to masz kawał cyca 😁🍒 ciesz się 🌺
Nie dopisałam... motiva round 450 cc full
Nie robilam żadnych zdjęć bo miałam opatrunki. Może niedługo się przybiorę.
Wzrost 165, waga 65, pod biustem 76, w biuście obecnie 95
Dycia pokaż 😁 musisz też przypomnieć jaki impl wstawiałaś, bo dużo tutaj różnych implantów. I jak wyszło po operacji z obwodem ?
Jak na 12 dni po to ładnie wyglądają, ja mam bardzo duże kanciaki, muszę jeszcze opaść.
BTW.. chyba przesadziłam z wielkością:/
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.