Powiększenie piersi Wrocław dr Kratochwil

Anonim
Enedtill
Świebodzice · Utworzono: 16 kwi 2022 · Ostatnia odpowiedź 23 kwi 2022

Cześć dziewczyny, planuję operację powiększenia piersi, mieszkam pod Wrocławiem więc szukam kogoś godnego polecenia właśnie w tym mieście. Wstępnie jestem umówiona na konsultację do dr Kratochwila. Czy któraś z Was robiła zabieg u niego, jesteście zadowolone? Może polecicie jeszcze kogoś innego? Będę startować z małego A (trójka dzieci wyssała wszystko 😉) nie chcę przesadnie dużych implantów, po prostu marzę, aby coś tam mieć. Boję się panicznie powikłań zresztą jak chyba każda z nas, ale jestem zdecydowana.

9 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Sylwia66
    Użytkownik wyróżniony
    23 kwi 2022

Nic się nie stresuj dr Kuba nie jest straszny jest rzeczowy i najpierw zapyta o Twoje oczekiwania. czego Ty chcesz, jak się widzisz, jaką chcesz mniej więcej wielkość, resztę Ci doradzi, pomierzy, przymierzy. U mnie bynajmniej tak było. Możesz mieć ze sobą foto czego oczekujesz. Mi osobiście pokazywał jak mniej więcej będą moje wyglądały na podobnych wymiarach kobiet które operował. Będzie dobrze nie stresuj się😜 dziś była znajoma ma termin na styczeń 12. Ale zawsze możesz powiedzieć że jak coś się zwolni bo tak bywa Ty chętnie wskoczysz.

• Anonim
    Enedtill
    23 kwi 2022

Dziewczyny zaczynam się stresować tą pierwszą wizytą, możecie mi napisać jak to u niego mniej więcej wygląda.

• Anonim
    Iwona81
    21 kwi 2022

7 kwietnia. 2022
    Dr.Kratochwil jest bardzo doświadczonym lekarzem i wie co robi. SZUKAŁAM długo kogoś godnego zaufania i trafiłam na niego. Przy pierwszym kontakcie mało dostępny i powściągliwy, ale operacja to nie żarty, wiec jeśli szukacie śmieszka który zrobi byle co aby tylko zarobić to nie polecam Dr.Kratochwila.
    Ten lekarz zrobi wszystko żeby było pięknie i bezpiecznie. GOJĄCA SIĘ PACJENTKA.

• Anonim
    Justyna30
    19 kwi 2022

Ja również polecam dr. Kratochwil.
    W czerwcu minie rok po zabiegu :)

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    18 kwi 2022

Hej ja też poszukuję dr z okolic Wrocławia. Zastanawiam się nad dr Anną Bagińska, która przeprowadza operację w Medicusie we Wrocławiu i w Orthos w Komorowicach. Ma sporo zdjęć na fb, mi się bardzo podoba jej praca.

• Anonim
    Sylwia66
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2022

tak... ja miałam pierwszą konsultacje 3 lipca a zabieg 10 marzec. teraz prawdopodobnie (kolejna koleżanka idzie na powiększenie) terminy na grudzień! ale uwierz warto poczekać. ja po tylu latach wyssanych placków jestem zakochana w swoich, a rekonwalescencja przebiegła migiem

• Anonim
    Enedtill
    17 kwi 2022

Dzięki za odpowiedź, wątek marzec przejrzany i muszę stwierdzić że bosko zrobił Ci biust. Na początku maja mam konsultację zobaczymy co mi zaproponuje, chodzi mi o kształt, rozmiar, projekcję implantu. Dobrze że pracuje na mentorach. Zmartwiłaś mnie tymi długimi terminami naprawdę aż tyle się do niego czeka.

• Anonim
    Sylwia66
    Użytkownik wyróżniony
    16 kwi 2022

Jeden minus długie terminy...😒

• Anonim
    Sylwia66
    Użytkownik wyróżniony
    16 kwi 2022
    Najlepszy komentarz

Jestem mega zadowolona pacjentka dr Kratochwila! Polecam całym sercem opieka i wszystko przed i po na medal. Moje foto w wątku marzec. Jakieś masz pytania chętnie odpowiem. Dodam że koleżanka 2 tygodnie temu u dr pomniejszała i mega zadowolona.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać