Powiększenie piersi w wieku 25 lat

Anonim
Patrycjas2014
Wrocław · Utworzono: 23 lut 2023 · Ostatnia odpowiedź 23 lut 2023

Hej, jak w temacie, czy powiększenie piersi w wieku 25 lat to dobry pomysł? Czy lepiej poczekać np na potencjalną ciążę i wtedy powiększyć? Dodam, że piersi nie posiadam wcale i mam naprawdę spore kompleksy z tego powodu :/

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Patrycjas2014
    23 lut 2023

O większym biuście marzę od nie pamiętam kiedy, nawet zaczęłam odkładać na ten cel pieniądze gdzieś od 18 roku życia :/

• Anonim
    Patrycjas2014
    23 lut 2023

No ja właśnie nawet w A się nie łapię, tak naprawdę mam same sutki, a na jakąś ciąże też tak naprawdę się nie zapowiada w najbliższym czasie... A też słyszałam że po ciąży to rożne cuda z piersiami się dzieją i może warto poczekać niż potem znowu robić jakiś lifting

• Anonim

Anonim

23 lut 2023

Musisz się zastanowić czy teraz bardzo tego potrzebujesz by poczuć się ze sobą dobrze. Jeżeli tak to po prostu liczyć się z tym, że kiedyś w przyszłości może będziesz musiała jeszcze raz przejść operacje. Ja z perspektywy czasu cieszę się że dopiero teraz robię. Ale dziewczyny robią przed ciążą karmieniem i też sobie chwalą. Spełniają marzenia cieszą się większym biustem a później w razie co korygują.

• Anonim

Anonim

23 lut 2023
    Najlepszy komentarz

Hej jestem jeszcze przed operacja. Ja mam 34. Miałam małe piersi takie b ale całego stanika mi nie wypełniały. Od zawsze noszę pushupy. Po ciążach i karmieniu dzieci bardzo się zmieniły oczywiście na gorsze.. Przybieranie na wadze, hormony, laktacja raz duży biust raz mały (ten kto karmił wie o co chodzi) grawitacja wszystko robi swoje. Teraz mam małe b częściowo puste od góry plus zero jędrności.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać