Hej, jak w temacie, czy powiększenie piersi w wieku 25 lat to dobry pomysł? Czy lepiej poczekać np na potencjalną ciążę i wtedy powiększyć? Dodam, że piersi nie posiadam wcale i mam naprawdę spore kompleksy z tego powodu :/
O większym biuście marzę od nie pamiętam kiedy, nawet zaczęłam odkładać na ten cel pieniądze gdzieś od 18 roku życia :/
No ja właśnie nawet w A się nie łapię, tak naprawdę mam same sutki, a na jakąś ciąże też tak naprawdę się nie zapowiada w najbliższym czasie... A też słyszałam że po ciąży to rożne cuda z piersiami się dzieją i może warto poczekać niż potem znowu robić jakiś lifting
Anonim
Musisz się zastanowić czy teraz bardzo tego potrzebujesz by poczuć się ze sobą dobrze. Jeżeli tak to po prostu liczyć się z tym, że kiedyś w przyszłości może będziesz musiała jeszcze raz przejść operacje. Ja z perspektywy czasu cieszę się że dopiero teraz robię. Ale dziewczyny robią przed ciążą karmieniem i też sobie chwalą. Spełniają marzenia cieszą się większym biustem a później w razie co korygują.
Anonim
Hej jestem jeszcze przed operacja. Ja mam 34. Miałam małe piersi takie b ale całego stanika mi nie wypełniały. Od zawsze noszę pushupy. Po ciążach i karmieniu dzieci bardzo się zmieniły oczywiście na gorsze.. Przybieranie na wadze, hormony, laktacja raz duży biust raz mały (ten kto karmił wie o co chodzi) grawitacja wszystko robi swoje. Teraz mam małe b częściowo puste od góry plus zero jędrności.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.