powiększenie piersi u mężczyzny

Anonim
Rolandos
Gdańsk · Utworzono: 6 kwi 2023 · Ostatnia odpowiedź 10 kwi 2023

Dzień Dobry. Czy jest taka możliwość żeby u mężczyzny powiększyć piersi żeby wyglądały jak u kobiety np miseczka C. Ile by taki zabieg kosztował i gdzie mógł bym go wykonać. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim

Anonim

10 kwi 2023

Dokładnie. Moim zdaniem, jeśli facet chce mieć piersi to niech ma.

Jeśli chcesz to polecam zabiegi SPM na biust przed powiększeniem piersi. Taki zabieg pomaga też wyobrazić sobie przyszły wygląd piersi

• Anonim
    Rolandos
    9 kwi 2023

Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co uzna za stosowne, ważne żeby nie krzywdzić innych.

• Anonim

Anonim

9 kwi 2023

Noa clinic wrocław i TImeless warszawa

Podejrzewam, że bardziej chodzi o stereotypy a jak znajomy się pytał to mówili, że powiększenie piersi u facetów to okaleczanie ciała. Na zachodzie i azji robi się tego sporo. Nawet wiem, że podczas mojego pobytu na operacji w turcji, dwóch facetów ma być poddanych powiększeniu piersi

• Anonim
    Rolandos
    8 kwi 2023

A można prosić o nazwy klinik z Wrocławia i z Warszawy. A czemu nie chcą robić takich zabiegów?

• Anonim
    Rolandos
    8 kwi 2023

A to czemu nie chcą robić takich zabiegów?

• Anonim

Anonim

7 kwi 2023

Wiem, że we wrocławiu jest możliwość i warszawie ale z tym jest problem, gdyż nie chcą tego robić a zabieg sam jest identyczny jak u kobiet. Jeśli nie w polsce to w czechach i turcji robią bez problemu

• Anonim
    Gabrielle
    6 kwi 2023

Jest taka opcja, musisz podpytać choćby telefonicznie dzwoniąc do lekarzy. Wycena pewnie indywidualna.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać