Powiększenie piersi u kogo?

Anonim
Patrycja1505
Marki · Utworzono: 16 kwi 2023 · Ostatnia odpowiedź 28 kwi 2023

Hej, podjęłam decyzję o powiększeniu piersi. Tyle, że potrzebuje opinii u kogo dziewczyny robiłyście / kogo polecacie, ile płaciłyście? Cała Polska, niestety w internecie jest bardzo mało takich informacji.

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Inez81
    Użytkownik wyróżniony
    28 kwi 2023

Ja miałam właśnie u dr Jasnowskiego w Częstochowie 9 tygodni temu. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z opieki jak i wyglądu piersi ☺️ Już nie pamiętam, że miałam coś wkładane, czuję je jak swoje. Szczerze polecam, jest to lekarz z powołania, zajmuje się tylko i wyłącznie operacjami piersi. Przy tym fajny człowiek ☺️
    Miałam metoda podpowięziową, koszt 21 tys zł.

• Anonim
    Mag85
    25 kwi 2023

Dr Janicka -Grabowska , Bytom, anatomiczne implanty, 21 tys

• Anonim
    K_GH
    19 kwi 2023

Ja robiłam w klinice Dr Szczyta u dr Potockiego. Mam wadę klatki piersiowej i miałam dużą asymetrię. Wiec szukałam dobrego specjalisty.

• Anonim
    Monika1991
    19 kwi 2023

Hej, ja jestem co prawda przed operacją, ale miałam kontakt z dziewczynami, które robiły u dr Jasnowskiego z Częstochowy.
    Widziałam na żywo jego prace, dotykałam i zdecydowałam się właśnie na tego lekarza.
    Rozmawiałam też z jego pacjentkami na poczekalni i każda była bardzo zadowolona.
    Moja operacja jest zaplanowana na przyszły czwartek, bede miała implanty anatomiczne 300cc i koszt 22,300zl

• Anonim
    vannkama
    Użytkownik wyróżniony
    17 kwi 2023

Ja robiłam w klinice Szczyta, u M. Charytonowicza.
    Polecam, zarówno lekarza, jak i resztę personelu oraz opiekę i rezultaty :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać