Hej, podjęłam decyzję o powiększeniu piersi. Tyle, że potrzebuje opinii u kogo dziewczyny robiłyście / kogo polecacie, ile płaciłyście? Cała Polska, niestety w internecie jest bardzo mało takich informacji.
Ja miałam właśnie u dr Jasnowskiego w Częstochowie 9 tygodni temu. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z opieki jak i wyglądu piersi ☺️ Już nie pamiętam, że miałam coś wkładane, czuję je jak swoje. Szczerze polecam, jest to lekarz z powołania, zajmuje się tylko i wyłącznie operacjami piersi. Przy tym fajny człowiek ☺️
Miałam metoda podpowięziową, koszt 21 tys zł.
Dr Janicka -Grabowska , Bytom, anatomiczne implanty, 21 tys
Ja robiłam w klinice Dr Szczyta u dr Potockiego. Mam wadę klatki piersiowej i miałam dużą asymetrię. Wiec szukałam dobrego specjalisty.
Hej, ja jestem co prawda przed operacją, ale miałam kontakt z dziewczynami, które robiły u dr Jasnowskiego z Częstochowy.
Widziałam na żywo jego prace, dotykałam i zdecydowałam się właśnie na tego lekarza.
Rozmawiałam też z jego pacjentkami na poczekalni i każda była bardzo zadowolona.
Moja operacja jest zaplanowana na przyszły czwartek, bede miała implanty anatomiczne 300cc i koszt 22,300zl
Ja robiłam w klinice Szczyta, u M. Charytonowicza.
Polecam, zarówno lekarza, jak i resztę personelu oraz opiekę i rezultaty :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.