Powiększenie piersi styczeń 2023

Anonim
Dominika3417
Tychy · Utworzono: 24 gru 2022 · Ostatnia odpowiedź 21 sty 2023

Witajcie! W połowie stycznia 2023 mam zabieg powiększenia piersi u Sirka, implanty motiva 420 full. Zaczynam się trochę stresować 🙈 Może są tu osoby które również z początkiem roku mają zaplanowane powiększenie piersi?

Zastanawiam się jaki stanik pooperacyjny kupić, możecie coś polecić czy to bez znaczenia??

30 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Greczynka
    21 sty 2023

Witajcie Czy któraś z Was miała robiony biust wkładki anatomiczne profil średni 330 ml firmy Arion. Lub firmy Mentor 350 lub 370-390 ml profil średni wkładki anatomiczne? I mogłaby udostępnić zdjęcia?

• Anonim
    Tgt
    21 sty 2023

Ja nosiłam 2 tygodnie pas, do 2 kontroli, chodzi chyba o ściągnięcie do środka piersi i żeby się nic nie przesuwało. Nie było to za komfortowe, ulgę poczułam po ściągnięciu pasa

• Anonim
    Joanna_M_J
    21 sty 2023

Noszę stanik kompresyjny, ale bez pasa nad biustem. Czy możecie opisać swoje odczucia co do tego pasa? Wydaje mi się, że dodatkowy ucisk pasa zmniejszyłby mi ból, bo kiedy lekko uciskam pierś od góry to czuję ulgę.
    Chcę dokupić stanik z pasem. I tak trzeba coś mieć na zmianę.

• Anonim
    Ale
    21 sty 2023

Ja jestem po. Wychodzę dzisiaj do domu. Po zabiegu było ok, wczoraj też ok, dzisiaj druga noc i gorzej. Mam dreny i mam wrażenie, że to one mnie bolą i przeszkadzają. Po śniadaniu będą ściągane. I jadę do domu.

• Anonim

Anonim

21 sty 2023

Joanna MJ to że piersi są kwadratowe to normalne, dużo dziewczyny o tym pisze, musisz dać im czas żeby nabrały kształtu i się ułożyły. Ten ciasny stanik to pewnie po to żeby trzymać piersi w jednym miejscu i żeby jak najmniej się poruszały

• Anonim
    Joanna_M_J
    20 sty 2023

Jestem 2 dni po operacji w Białymstoku. Moje rodzinne miasto. Wyjściowo miska 0 "zero". Nie żartuję. Nawet nie wiem jak dwoje dzieci wykarmiłam nie mając piersi. Moje wymiary 170cm, 60kg, 72cm pod biustem. Nigdy nie zdecydowałabym się na duży biust. Dlatego wybrałam Mentor 250cc high profile. Chirurg pytał czy na pewno, czy nie chcę większych. Nie chciałam.
    Rozpieranie jest okropne. Na ból pomaga mi tylko tramadol. Nie mam problemu ze spaniem na plecach. Martwi mnie tylko ten okropnie ciasny stanik (dopasowano w klinice, w cenie zabiegu). Piersi jak kamienie i raczej kwadratowe niż okrągłe. Żadnych siniaków. Dreny usunięto na drugi dzień, przed wypisem. Kontrolę mam za 5dni.

• Anonim
    Tgt
    20 sty 2023

Helena89 po 6 tygodniavh

• Anonim
    Greczynka
    20 sty 2023

Witajcie Czy któraś z Was miała robiony biust wkładki anatomiczne profil średni 330 ml firmy Arion. Lub firmy Mentor 370-390 ml profil średni wkładki anatomiczne? I mogłaby udostępnić zdjęcia?

• Anonim
    Ona8989
    19 sty 2023

Tgt a pokażesz fotki?

• Anonim
    Dominika3417
    17 sty 2023

Ja mam 170cm/59kg ale wyjściowo miałam opadające C (drugie dziecko karmiłam ponad 3lata) i zostały mi dwa naleśniki zamiast piersi. Chciałam to wypełnić żeby dobrze wyglądało, nie zależało mi na tym żeby były duże, a wręcz obawiam się żeby nie były za duże ale żeby skorygować ten opad z dr wybraliśmy 450.

Ogólnie jeśli chodzi o opiekę tutaj to super, leki przeciwbólowe na bieżąco podawane 24/h, nie ma bólu bardziej dyskomfort.

• Anonim
    Tgt
    14 sty 2023
    Najlepszy komentarz

Helena89, ja robiłam 350 i 375 i jest w sam raz, ale mogły być ciut większe :P 171/59kg

• Anonim
    Ona8989
    12 sty 2023

Ja w marcu 2023 robię demi 340 a na drugi full400. Nie chcę mieć za dużych. I tak się waham czy nie zdecydować się na mniejsze. Mam 170/55/A

• Anonim
    Ale
    10 sty 2023

Nie chcesz się zamienić terminem? Ja mam w czwartek 12.01.?

• Anonim
    Ale
    9 sty 2023

A wie ktoś jak się skontaktować prywatnie w wiadomości?

• Anonim
    Dominika3417
    7 sty 2023

Mam termin na 16.01. Biustonosz dobierany po zabiegu jest, jedynie pończochy trzeba we własnym zakresie

• Anonim
    Ale
    2 sty 2023

Kiedy masz dokładnie termin?

• Anonim
    Ale
    2 sty 2023

W klinice potwierdzili, że biustonosz dobierają na miejscu.

• Anonim

Anonim

1 sty 2023

Ja jestem 3 tygodnie po operacji w Turcji. Pojechałam przez firmę Meditravel i jestem zachwycona efektem. Co do stanika to chirurg dobiera i w cenie powinnaś dostać biustonosz odpowiedni. Trzeba go nosić około 3 miesiące po operacji dla najlepszego efektu, ewentualnie zapytaj o zakup w klinice drugiego stanika na zmianę. Stosuj się do zaleceń chirurga dla najlepszego efektu.
    Ja osobiście nigdy nie zdecydowałabym się na operacje w klinice, w której lekarz każe kupić rajstopy i biustonosz. No nigdy w życiu

• Anonim
    Tgt
    30 gru 2022

Ja kupiłam na rozmiar pod biustem, byłam na granicy rozmiaru, wzięłam większy i chyba dobrze, bo jest się obolałym, w dzień i w nocy się w nim chodzi, więc lepiej, żeby było wygodnie

• Anonim

Anonim

30 gru 2022

Pani dr powiedziała na jaki rozmiar kupić tego triumpha, miałam wziąć 80 D a ten drugi liooelastic to sama z tabeli wybrałam rozm. L

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać