Cześć dziewczyny. Jestem dopiero po pierwszej konsultacji z lekarzem odnośnie powiększenia piersi. Zabieg mam dopiero na sierpień jeszcze nie mam dokładnej daty ze względu na to, że lekarz czeka czy przytyje do operacji. Czy wy też miałyście takie problemy? Ja jestem jeszcze parę miesięcy przed, ale już się stresuje. Lekarz namawia mnie na implanty anatomiczne mentor 365 cc. Jestem tym trochę rozczarowana bo myślałam, że będę mogła zrobić implanty okrągłe, bo takie mi się zawsze bardzo podobały. Boję się że przy implantach anatomicznych będę miała jeszcze bardziej obwisły biust. Po dwóch ciążach ten biust już nie wygląda zbyt dobrze a nie chciałabym mieć jeszcze gorszego efektu. Zastanawiam się też czy implant o tej wielkości będzie dla mnie ok. Lekarz tutaj nie Daume zbyt dużego wyboru ze względu na to że stwierdził iż przy mniejszym implant cię może mój biust źle wyglądać bo musi implant wypełnić skórę która jest już lekko naciągnięta po ciążach. Jak to było u was dziewczyny? Czy któraś szykuje się w tym czasie na operację w Szczecinie? A może ktoś ma jakieś opinie o doktorze Fabian Urban. Strasznie przeraża mnie to operacja i ból po niej. Czy ból jest podobny jak np. przy cesarce? Bo Cesarkę zniosłam dosyć ok, ale boję się że to będzie jeszcze bardziej boleć wszystko. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Justyz super to słyszeć. Boję się tylko tego bólu po operacji. Chociaż wszystko przed też mnie stresuje. Justyz a jakiej wielkości masz implant? Mi proponuje 365 i boję się że do mojej chudej postury będzie za duży. Z drugiej strony nie chcę też bardzo malutkiego biustu. Tak źle i tak niedobrze.
Mnie operował Fabian Urban. Wszystko było ok. Miałam mniejszy implant, ale po wyjściu do domu nie miałam potrzeby przyjmowania przeciwbólowych.
Ze względu na to, że za mało ważę i mogą wystąpić powikłania po operacji, problemy z gojeniem, krwiaki itp. Zastanawiam się czy któraś z dziewczyn też tak miała czy tylko mój lekarz ma takie dziwne wymagania.
Jak to czeka czy przytyjesz do operacji?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.