Powiększenie piersi przy wzroście do 160cm

Anonim
Mmi
· Utworzono: 30 lis 2025 · Ostatnia odpowiedź 8 sty 2026

Mam 158cm, 54kg, po piersiami 75cm. Lekarz zaproponował 200ml, okrągły pod gruczoł. Uważam, że to za mało i rozważam 300ml i pod mięsień. Doradźcie coś, bo operacja w grudniu. Jak pisałam z lekarzem to stwierdził, że 300 też będzie ok, ale mam mętlik w głowie co do wielkości, tak żeby wyglądały w miarę naturalnie.

13 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Mmi
    8 sty 2026

Dziękuję ☺️.Niestety nie mam fotki przed. Jeśli wypełnienie u góry, to raczej okrągłe, ja je wybrałam ze względu, że jak się przemieszcza to nie ma znaczenia to bo są okrągłe.Swoje miałam rozmiar pełne A, jędrne, lekarz stwierdził że nie potrzeba dodatkowo podnoszenia piersi.Teraz już powoli piersi opadają, stają się miękkie i mniejsze niż w dniu po operacji.

• Anonim
    Mmi
    8 sty 2026

Pod mięsień, operację miałam 16.12.2025.

• Anonim
    katarztyna
    8 sty 2026

zrobiłaś pod gruczoł czy mięsień ?

• Anonim
    katarztyna
    8 sty 2026

mmi mamy podobne wymiary czy możesz pokazać jak u Ciebie wygląda efekt końcowy ?

• Anonim
    Agn218
    7 sty 2026

AgaHexa pokażesz u siebie efekt końcowy? Ja mam 225 hp, jestem prawie 8 tygodni po i też wydaje mi się, że są za małe.

• Anonim
    Mmi
    7 sty 2026

Miałam swoje pełne A, choć lekarz twierdził ,że B. Ból da się wytrzymać, najgorsze pierwsze 3 dni-ale leki przeciwbólowe i ból do wytrzymania. Po 3 dniach już nie brałam leków przeciwbólowych, ale miałam antybiotyk, który ponoć zawsze wypisuje lekarz.

• Anonim
    katarztyna
    7 sty 2026

Hej ,

Mmi czy po operacji bardzo boli ? Przed operacją jakie miałaś piersi ?

• Anonim
    Mmi
    18 gru 2025

Projekcja 5 cm, okrągłe, motiva silk

• Anonim
    Agn218
    17 gru 2025

Mi jaka projekcja?

• Anonim
    Mmi
    17 gru 2025

Wrzucam zdjęcie ze stanikiem, motiva okrągłe, 335 ml

• Anonim
    Mmi
    17 gru 2025

Dziękuję za wszystkie wpisy i wypowiedzi na forum, bo to dzięki nim podjęłam decyzję

• Anonim
    Mmi
    17 gru 2025
    Najlepszy komentarz

Kochani już jestem po operacji 1 dzień . Mam motiva pod mięsień 335 ml i nie są duże. Dla drobnych dziewczyn w sam raz ☺️

• Anonim
    AgaHexa
    30 lis 2025

ja mam nieco powyżej 160 i 54kg. Mam 220, niski profil okrągły i uważam że to mało. Nikt z otoczenia nawet nie zauważył że coś się zmieniło. Dopiero w kostiumie kąpielowym można się cokolwiek połapać. Będę wymieniać. Jak już robić to powinno być widać

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać