Witam, chcialabym powiekszyc piersi ale nie wiem jaka klinika bedzie najlepsza we Wroclawiu badz Katowicach za pomoc w wyborze bylabym bardzo wdzieczna. Dzieki
Tylko te dwa miast rozważasz? ja pojechałam do Warszawy do Dr Osuch Clinic, jestem taka szczęśliwa, wszystko się super udało , a ja zaczęłam nowe życie. Powiem ci - uczucie nieziemskie jak z brzydkiego kaczątka stałam się dzięki nim- pięknym łabędziem
Nasza klinika przeprowadza zabiegi wypełniania opadniętych piersi autogenną tkanka tłuszczową odpowiednio preparowana wg metody Collemana, prekursora metody przeszczepiania, podanej na kongresie Cutting Edge w Nowym Jorku w 2011 roku. Stosujemy ponadto profilaktykę nowotworową czyli niezbędne badania i konsultacje konieczne w celu zapewnienia bezpieczeństwa pacjentkom. Bliższe informacje na stronie ********** lub osobiście na konsultacji.
Dzień dobry,
przeprowadzam zabiegi powiększenia piersi własnym tłuszczem metodą BEAULI( tłuszcz pobierany jest na drodze liposukcji Body Jet, w trakcie zabiegu tkanka przygotowana już do przeszczepu zbiera się w specjalnym lipokolektorze). Praktykuję w Łodzi. Zapraszam na bezpłatną konsultację.
Z wyrazami szacunku
Marzena Majcherczyk
Witam, poszukuję godnego zaufania lekarza w ŁODZI, który podjąłby się augmentacji piersi tzn. powiększenie piersi własnym tłuszczem. Interesuje mnie również koszt takiego zabiegu.
Witam,
Koszt zabiegu w naszej klinice to od 13 000 do 16 000 PLN. Dodatkowo po zabiegu w ramach ceny usuwamy blizny pooperacyjne laserowo. Pracujemy na najlepszych implantach dostępnych na rynku Allergan, Mentor, Silimed. Zapraszam do kontaktu pod numerem ******** lub *********
Pozdrawiam
Bartek Bonk
Klinika Solumed
Hej kasia2831,
Ja tez jestem przed podjeciem decyzji czy robic zabieg w PL czy UK
Mieszkam w Livingston. Napisz mi prosze jak ty sie czulas po zabiegu w Glasgow? Jak dlugo bylas na zwolnieniu? Czy otrzymalas dobra opieke?
pozdrawiam basia
hej Kasia2831
Ja mieszkam w livingston i tez borykam sie z podjeciem decyzji gdzie zrobic sobie ta operacje. W Polsce nimby taniej ale dojazdy i czas tu masz racje. Napisz mi prosze jak przebiegla twoja operacja w Glasgow? Jak dlugo bylas na zwolnieniu? Pozdrawiam Basia
Ja osobiście polecam doktora Ciesińskiego z Krakowa. Świetny fachowiec, kompetentny lekarz, fachowa porada i przystepne ceny. Polecam. **********
Centrum Okulistyczne Weiss Klinik
· 21 sty 2013
Witamy,
serdecznie zapraszamy do Weiss Klinik w Chorzowie, gdzie wykonujemy m.in. zabiegi powiększenia piersi. Zabiegi przeprowadza u nas dr Sybilla Piekarska oraz dr Zbigniew Giedrojć Juraha.
Umówienie wizyty - tel. ************
Polecamy również nasz kanał YouTube, gdzie znajdziecie Państwo odpowiedzi naszych lekarzy na najczęściej zadawane pytania przez pacjentów: *************
ja za to chciałabym zrobić operację o doktora łątkowskiego. czytałam o nim bardzo dużo pozytywnych opinii, ale chciałabym zasięgnąć również Waszej rady. tak więc przyłączam się do prośby o opinie na temat lekarza oraz samej kliniki:) Będę maksymalnie wdzięczna! pozdrawiam
Planuję zabieg powiększenia piersi i myślę o dr Annie Olender. Bardzo proszę o opinie osób, które robiły taki zabieg u Pni Doktor.
Witam,
Chciałabaym zrobić sobie plastykę piersi. Myślę nad dr. Sławomir Łoń.
Proszę o opinie o tym lekarzu.
Witam! Mam 24 lata i tydzień temu przeszła operacje powiększenia piersi w gabinecie Dr Chęcińskiego w Warszawie. Z myślą o operacji nosiłam się bardzo długo i długo poszukiwałam odpowiedniego miejsca. Chociaż minął dopiero tydzień (czyli efekty jeszcze nie są ostateczne), wiem że podjęłam dobą decyzję.
W klinice spędziłam dwa dni (początkowo zakładałam, że będzie to tylko jeden dzień, ale nie dałam rady) i zostałam otoczona wspaniałą opieką. Ciężko znosiłam wyjście ze znieczulenia ogólnego, ale Panie pielęgniarki wspaniale mnie wspierały. Pan Doktor jest profesjonalistą i ciekawym człowiekiem. Po powrocie do domu zadzwonił do mnie i pytał czy wszystko w porządku. Dzisiaj widziałam się z nim ponownie na kontroli i tym bardziej utwierdziłam w przekonaniu,że znalazłam dobre miejsce.
Polecam
Dr Marcin Wiatroszak
· 21 sie 2012
Witam serdecznie,
W naszej klinice używamy implantów różnych firm, więc wybierzemy najlepsze dla Pani, jednak polecamy protezy piersi z gwarancją dożywotnią oraz certyfikatem amerykańskiego FDA czyli Allergan (Natrelle), Mentor oraz Silimed. Ceny zabiegów wraz z implantem wahają się u nas od 9 do 13 tys. W cenę wchodzi wszystko (operacja, pobyt, leki, znieczulenie, koszt implantu, kontrole, szwy itd). Aby cokolwiek konkretnie powiedzieć i Panią zakwalifikować trzeba Panią najpierw zobaczyć.Dlatego serdecznie zapraszamy na konsultację do naszej kliniki
Wszelkie informacje uzyska Pani dzwoniąc pod jeden z wybranych numerów ***************** lub email *********
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Wiatroszak ESTmedica
Witam, chcialabym poddac sie zabiegowi poowiekszenia piersi implantami. mam 28 lat i odkad pamietam mialam z tym kompleks, nie ukrywam zalezy mi na przestepnej cenie i bezpieczenstwie oraz fachowej obsludze. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz lekarzy
kinga34 bardzo fajnie to opisałaś, dzięki za otuchę.
Ja bardzo chcę zrobić taki zabieg ale tyle się naczytałam o problemach po że.....No i nie wiem gdzie????? jeśli możesz to napisz do mnie na maila sengerskad@gmail.com
Dziewczyny, urodziłam dziecko i chciałam teraz troche powiększyc piersi po karmieniu. Szukałam opinii w necie, głównie lekarzy o dobrych opiniach i wybrałam klinikę (ESTmedica), która robi różne metody (do rozważenia był kwas hialuronowy, przeszczep tłuszczu i implanty silikonowe), bo chciałam po prostu porównać, porozmawiać, bez namawiania na konkretną metodę. Przyszłam na konsultację – chciałam w sumie zrobić jak najmniej inwazyjna metodę czyli macrolane, bo bałam się operacji ale po ustaleniach, przymiarkach i rozmowie zrobiłam jednak implanty o wysokim profilu - nawet już zapamiętałam i wyuczyłam się tych wszystkich nazw ;) -285ml Natrelle pod gruczoł. Wszystko poszło super, o dziwo prawie bez bólu, bardzo szybko sie wygoiło, naprawdę polecam. Ja szukałam lekarza o dobrych opiniach a nie takiego no-name’a, tylko kogos młodszego o elastycznym umysle a nie starszego dziadka, ale cena też grała rolę- ja zapłaciłam 11 tys.ze wszystkim (nawet leki p-bólowe i antybiotyk dostałam do domu). Dziewczyny, dlatego warto pójśc tu czy tam i porównać lekarzy, przymierzyć wkładki, zrobic symulację itd. To jest najważniejsze.
Witam , od wielu lat męcze sie z kompleksem piersi, a mianowicie ich braku :( w końcu postanowiłam to zmienić!!! poszukuję dobrego lekarza na śląsku i okolicach ktory wykona mi taki zabieg w przystępnej cenie!nie ukrywam ze to ma dla mnie również znaczenie!!! Bardzo prosze o ceny i polecenia!!!! dziekuje serdecznie za odpowiedzi
Klara2004, gdybyś zechciala to podaję maila do mnie sengerskad@gmail.com
A może ktoś poleci jescze innego dobrego lekarz. Jestem z Kujawsko-pomorskiego i chciałabym coś w obrębie, ewentualnie Warszawa.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.