Witam, czy są na forum panie które powiększały piersi 3 raz? Albo większymi implantami powyżej 600? 9 sierpnia idę umówić termin trzeciej operacji. Chętnie zobaczę zdjęcia pań z implantami 700 750 800.. 🤭😌
Dzień dobry rok temu miałam operacje 625ml motivia podajze:) Ale dla mnie to za mało chciałabym 800 bo jestem wysoka 170/62 ********** dr l.polak robi takie duże piersi?Pozdrawiam
Hej,
ile płaciłaś u Sirka za drugą operację? Długo musiałaś odczekać po 1. zabiegu?
Mam pytanie u doktora Petr Polak czy dr. Libor Polak?
Pytanie jaki masz budżet. Najlepsze duże piersi robi doktor revis z USA. Jego prace możesz zobaczyć na stronie south Florida plastic surgery.
Anonim,u kogo robiłaś zabieg tak dużych implantów ,ja chcę wymienić z 1000 na większe🙂
Hej ,pisze tutaj wiadomości nie wiem który raz już z kolei.Mam implanty 1000 ale niestety jest widać dużą różnicę w wielkosci.Szukam lekarza od dużych implantów ,nie tylko w Polsce.Chce wymienić implanty,jeden na 1000,drugi 1100 mll. Czy masz może namiary na takich lekarzy,będę wdzięczna za każdą podpowiedź 🙂
Abc a ty zaraz masz operacje?? Na jakie sie zdecydowalas implanty?? Pozdrawiam
Anulla a czy ty juz bylas u kogos na konsultacji??
Maj teraz 755 njest lekki nie dosyt. Ale jestem ogolnie zadowolona :)
Hejka sorki ale zadko tu zagladam. Tak robilam u mlodego sirka. Bez problemu w klinice w bielsku robia duze implanty:)
Angela1989 mogę wiedzieć gdzie Pani robiła operacje u kogo ,bo mój lekarz oczywiście nie chce mi włożyć implantów powyżej 800 więc szukam kogoś innego,
Witam angela1989 czy już Pani jest po operacji?i jak nowe piersi
Hej Angela, jak oceniasz rezultat u dr Sirka?
Ja się dałam namówić 7 lat temu na 450cc high profile gdzie chciałam 650 i niestety teraz mi brakuje tego napompowania o którym zawsze myślałam. Chcę 800 ale oczywiście lekarze mówią, że oni takimi dużymi się nie zajmują.
Ja mam 182 wzrostu i 84 pod cyckiem (atletyczna budowa), więc muszę mięć większe ale na stronie lekarze się nie chwalą tym jakie duże implanty wstawiają.
Jeżeli możesz wystawić jakąś opinię to byłabym wdzięczna.
PS. Rozumiem, że robiłaś u młodszego?
Angela a jak Ty się miewasz? Jesteś już w 100% zadowolona?
Heeej, nie jeszcze, operację będę miała w listopadzie. Ale wciąż nie mogę się zdecydować - 555 czy 610. Mam 173 cm wzrostu i ważę 58 kg, jestem generalnie drobna, wąskie biodra i klatka. Nie wiem, wciąż się waham:/// nie wiem jak całościowo przy całej sylwetce będą te implanty wyglądały 🤔
Hej abc jestes po operacji??
ja chciałam jak największy ale doktor powiedział, że max w moim przypadku na teraz to 590 cc w profilu corse i taki będziemy wrzucać.
angela1989 a jak u Ciebie? Jesteś zadowolona z rezultatu? Ja cały czas nie mogę zdecydować się na wielkość- póki co jestem przy wyborze 610, wymiana z 390. Trochę mnie te 610 przerażają czy nie będą za duże, ale jak widzę u Ciebie efekt to tez taki chce 🙈
Zanhartoh a na jaki rozmiar ostatecznie się zdecydowałaś? Kiedy operacja?
Zazdroszczę :)
hej, masz już może te zdjęcia? jestem strasznie ciekawa efektu, sama mam niedługo ponowne powiększenie ale niestety trochę mniejszy rozmiar.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.