I przyszedł czas na mnie i moje kompleksy. Otóż chciałabym podjąć się operacji piersi i rozmyślam nad dr. Guido Libondi. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia i mogłaby się ze mną podzielić? Z góry dziękuję:)
Oooo poszło. Wybrałam dr. Sirka i termin operacji na 29.03. Zadatek wpłacony. Sytuacja osobista nie wiem czy nie skłoni mnie do przełożenia terminu operacji ale to za tydzień będę wiedzieć. Wybrałam tzn powierzyłam lekarzowi wszystko implanty okrągłe motiva 375 ml. Choć zastanawiam się czy nie małe hihi. Lekarz twierdzi że to kawał cyca hihi
Maja85 czy wybralas juz chirurga ?
Czesc czy masz juz umowiona wizyte u tego chirurga ? Ja rowniez rozmyslam nad umowieniem sie do niego na konsultacje
Majka Hudy? Jak tam przygotowania do zabiegu? Jakie implanty wybrałaś?
x_aneta_Rachubinska jaką miałaś wyjściówkę i wymiary i jaki implant wybrałaś?
Maja85 u mnie już prawie 6 tydzień po operacji. Dzisiaj jadę na kontrolę. Piersi się zmieniają z dnia na dzień na coraz lepiej tzn. Miękną. Dziś się dowiem czy muszę dalej ten uciskowy pas nosić, bo już mam serdeczne dosyć. Za niedługo pokaże wam dziewczyny efekty. Ale ogólnie warto mimo bólu. Jestem na tak 😊
x_aneta_Rachubinska hejka, i jak po miesiącu?
Ja mam operację 29.03 u dr. Sirka.
x_aneta_Rachubinska tak niestety po ciążach muszę mieć lifting zrobiony.
W styczniu mam pierwszą wizytę i dopiero będą mi proponować implanty więc ciekawa jestem jakie propozycje dostanę. A jakie wyjściowe miałaś rozmiary?
Maja85Jest Ok. U mnie z mastopeksją. Trzeba jakoś przeżyć ten ból. A jaki implant wybrałaś? Też masz mastopeksję? Ja mam mantor wysoki profil.
x_aneta_Rachubinska hej i jak się czujesz?
Jak wrażenia?
Maja85 dzięki bardzo. Jejku to już pojutrze
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.