jestem 4 dni po operacji,jedna piers mam mocniej spuchnieta,i po tej samej stronie-lewej napuchlam na biodrze i pasie,moja waga wzrosla w 2 dni 4 kilogramy,czy to normalne i minie,lewa piers bardzo w dole mnie szczypie jak chodze lub siedze
Ja tez z podobnym problemem. Jutro minie mi tydzień od operacji zmniejszenie podciągnięcia piersi z implantem ale lewa
Pierś większa twardsza bardziej opuchnięta i co dziwne moja waga wzrosła z 65 do 70 kg w niecały tydzień . W tej lewej piersi czuje jakby cały czas mrowienia i takie pieczenie w miejscu rany.Dodam ze jem tyle samo albo i mniej jak przed operacja. Już zaczynam się martwić
Czym było to spowodowane
czy przeszla pani opuchlizna?ja mam tak samo,i niewiem czy to tak ma byc
czesc wioleta operacja wyniosla mie okolo £5000 klinika jest w plymouth pl6 8bg a operowal mnie bardzo fajny doktor james mcdiarmid.dzisiaj bylam na sciaganiu szwuw i wszysto jest dobze jeszcze jestem obolala ale to minie z czasem
hejka plis odpisz gdzie robilas operacje i ile zaplacilas
czesc dziewny
hej izaura gdzie robilas operacje w angli i ile zaplacilas ja tez sie zastanawiam nad operacja ale nie wiem jaka klinike wybrac prosze odpisz serdecznie pozdrawiam...
czesc dziewczyny ja mialam powiekszone piersi 6 wietnia w anglii 560cc czulam sie chyba zbyt dobze ale teraz opuchla mi lewa piers wyglonda jak by byla jeden rozmiar wieksza.martwiwe sie bardzo
opuchlizna okazala sie po narkozie i zeszla po tygodniu,ale po tym tygodniu doszedl mi nowy problem,lewa piers siedzi wyzej od prawej i w dole zrobila sie pusta,oczywiscie jestem psychicznie juz zmeczona,ale moj doktor powiedzial ze silikon zejdzie mi jeszcze w dol i to wypelni mi lewa piers,ma to byc do 8 tygodni,potem do roku modeluje sie piers,mam nadzieje ze tak bedzie,bo jak nie to czeka mnie za 4 msc poprawka
witam cie kathi napisz mi czy juz ci przeszlo,bo strasznie boje sie komplikacji po operacji?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.