powiekszenie piersi,opuchlizna

Anonim
kathi
· Utworzono: 16 gru 2008 · Ostatnia odpowiedź 8 lut 2022

jestem 4 dni po operacji,jedna piers mam mocniej spuchnieta,i po tej samej stronie-lewej napuchlam na biodrze i pasie,moja waga wzrosla w 2 dni 4 kilogramy,czy to normalne i minie,lewa piers bardzo w dole mnie szczypie jak chodze lub siedze

10 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    JJJJJ
    8 lut 2022

Ja tez z podobnym problemem. Jutro minie mi tydzień od operacji zmniejszenie podciągnięcia piersi z implantem ale lewa
    Pierś większa twardsza bardziej opuchnięta i co dziwne moja waga wzrosła z 65 do 70 kg w niecały tydzień . W tej lewej piersi czuje jakby cały czas mrowienia i takie pieczenie w miejscu rany.Dodam ze jem tyle samo albo i mniej jak przed operacja. Już zaczynam się martwić

• Anonim
    Mom
    9 lut 2020

Czym było to spowodowane

• Anonim
    ania0205
    18 gru 2012

czy przeszla pani opuchlizna?ja mam tak samo,i niewiem czy to tak ma byc

• Anonim
    izaura
    13 kwi 2011

czesc wioleta operacja wyniosla mie okolo £5000 klinika jest w plymouth pl6 8bg a operowal mnie bardzo fajny doktor james mcdiarmid.dzisiaj bylam na sciaganiu szwuw i wszysto jest dobze jeszcze jestem obolala ale to minie z czasem

• Anonim
    wioleta
    13 kwi 2011

hejka plis odpisz gdzie robilas operacje i ile zaplacilas

• Anonim
    izaura
    13 kwi 2011

czesc dziewny

• Anonim
    wioleta
    12 kwi 2011

hej izaura gdzie robilas operacje w angli i ile zaplacilas ja tez sie zastanawiam nad operacja ale nie wiem jaka klinike wybrac prosze odpisz serdecznie pozdrawiam...

• Anonim
    izaura
    11 kwi 2011

czesc dziewczyny ja mialam powiekszone piersi 6 wietnia w anglii 560cc czulam sie chyba zbyt dobze ale teraz opuchla mi lewa piers wyglonda jak by byla jeden rozmiar wieksza.martwiwe sie bardzo

• Anonim
    kathi
    30 gru 2008
    Najlepszy komentarz

opuchlizna okazala sie po narkozie i zeszla po tygodniu,ale po tym tygodniu doszedl mi nowy problem,lewa piers siedzi wyzej od prawej i w dole zrobila sie pusta,oczywiscie jestem psychicznie juz zmeczona,ale moj doktor powiedzial ze silikon zejdzie mi jeszcze w dol i to wypelni mi lewa piers,ma to byc do 8 tygodni,potem do roku modeluje sie piers,mam nadzieje ze tak bedzie,bo jak nie to czeka mnie za 4 msc poprawka

• Anonim
    gosienka
    30 gru 2008

witam cie kathi napisz mi czy juz ci przeszlo,bo strasznie boje sie komplikacji po operacji?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać