Dzień dobry . Zaraz minie 3 mieś od porcji a piersi od początku były inne i wciąż są, jedna jest już całkiem ok ale druga absolutnie, mam wrażenie że są za małe implanty bo przy sutku mam skórę tzn mogę ja zebrać. Kontaktowałam się z lekarzem i mówi że poprawimy jego ale musimy odczekać 3 mieś ze względu na szwy. Tak myślę żeby wymienić implanty na inne jakieś większe okrągłe przy okazji. Co sądzicie
Zdjęcie nr 5 - tylko tu widzę różną wielkość piersi.
Fotka nr 6 - tutaj uważam, że masz piękne piersi 🥰
Poprawki są zawsze płatne 100%, tak jak za pierwszą operację powiększania piersi.
Mimo, że chcemy coś w ramach reklamacji poprawić, bo kliniki tak się zabezpieczają niestety a lekarz nie przyzna się nigdy, że to jego błąd w wykonaniu.
OnaOna1: u Ciebie naprawdę nie wygląda to tragicznie w porównaniu do tego, co wstawiają inne dziewczyny na forum, naprawdę.
Gdybyś nie wspomniała o problemie to serio, jedynie ostatnie zdjęcie jest takie wiesz, a reszta wygląda jak dla mnie zupełnie normalnie.
Hej,mam podobny problem,jestem dwa tyg po operacji i też mam dwie inne piersi, kształt to jedno,w staniku nie widać aż tak ale wielkość jest inna i to już widać bardzo...czekam na wizytę kontrolną,czytam tu ,że po zabiegu trzeba czekać ale miałam dwa różne implanty i uważam ,że po prostu w jednej piersi został zastosowany za mały implant ,stąd różnica tak bardzo widoczna a z tym się raczej nic już nie zrobi. Zastanawia mnie co w tej sytuacji z ewentualną reklamacja... poprawką... Lekarz nie podał mi wymiaru implantu tej piersi ,miał to ustalić podczas operacji i chyba wybrał za mały. Ewidentnie brakuje objętości
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.
Wrażliwe treści
Dołącz, aby zobaczyć tę treść
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści