Powiększenie piersi Mia Femtech

Anonim
Jes
· Utworzono: 24 mar 2025 · Ostatnia odpowiedź Dzisiaj 21:57

Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś wady metody powiększania piersi Mia Femtech? Czy umiejscowienie pod gruczoł jest korzystne długoczasowo? Czy efekty są przewidywalne? Czy lepiej zdecydować się na mały implant wkładany klasycznymi metodami? Chętnie przeczytam jakie zdanie mają na ten temat chirurdzy. Pozdrawiam

2937 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Lpb
    Dzisiaj 21:57

Mon223

O, to jeśli pojedziesz to daj znać koniecznie. Ja widzę, że efekty przy mia są naprawdę maleńkie, tyle że te piersi są widocznie ujędrnione. Przy preserve implant 210-240 wygląda też jak mały w większości wypadków. Projekcje są okej, te cycki wystają ale z przodu patrząc widać, że są serio niewielkie. Pójdę do Swarzędza ale jeśli zaproponują mi tam mały implant to na pewno odrzucę ten wybór i sprawdzę co powie w Częstochowie. Uznałam, że ja ma wydać tyle kasy to tylko żeby być naprawdę zadowolona z efektu a nie cieszyć się, że „coś” doszło i zbierać kasę żeby potem wymienić implanty. Moim zdaniem metoda musi być podobna do preserve bo inaczej gdyby laski umierały z bólu, to info by się rozeszło. Wiadomo, że złe wieści rozchodzą się najszybciej. Wtedy by nie robili w miejscowym. Jest jeszcze nova clinic na Mazurach i też robią w miejscowym.

Co do konsultacji - myślę, że jednak dobrze mieć porównanie żeby czuć się bezpiecznie. Dla własnego komfortu. Ja do Częstochowy mam ponad 4h drogi, do Swarzędza 30 min więc wiadomo, że logistycznie bajka zrobić tutaj. Ale sam koszt operacji prawie 33k, do tego wyniki, badania i to zaświadczenie od stomatologa i już się robi. Wiem, że powinnam zrobić dwa zęby więc chyba jakoś to mnie najbardziej odstrasza 😂

Gdzie masz drugą konsultację? Byłaś już, że piszesz o ustalonym terminie? Jak masz wyjściówkę itp?

• Anonim
    Mon223
    23 sty 2026

Hej .
    Właśnie też wiem ,że doktor Jasnowski robi w znieczuleniu miejscowym . Kurcze ale nie wiem jak z dochodzeniem do" siebie " po tym zabiegu.
    Czy będzie to tak jak przy preserve/ mia. Różnica cenowa jest duża właśnie i mozna wlozyc większy implant.
    Ciągle się zastanawiam nad tą konsultacja bo mam 2.02 wizytę u dr Jasnowskiego a pod koniec lutego - preserve/ mia . Nie chcę tracić czasu na jeżdżenie tu i tu. Jestem niezdecydowana gdzie to zrobic 😅🫣 Wiem,że wybór operatora jest ważny . Chodzi mi o efekt naturalny ale tez zeby 🍒 nie byly za male jak i za duze ( żeby z daleka nie było widać, że zrobiłam piersi ) 😆

• Anonim
    Lpb
    23 sty 2026

Dziewczyny, robiła któraś z Was u Jasnowskiego w Częstochowie? Robi w znieczuleniu miejscowym, cena od 23 tys. Jedna pisała, że wybrała jakiś inny implant i zapłaciła chyba 25k. To duża różnica względem mia/preserve. Może znacie inne miejsca gdzie robią operacje w miejscowym? Jestem z Poznania, wizytę w Swarzędzu na preserve mam 02 lutego a w Częstochowie 9.02.

• Anonim
    Kaj8
    Użytkownik wyróżniony
    22 sty 2026

Vero333 zabieg mam 02.02.

• Anonim
    Kaj8
    Użytkownik wyróżniony
    22 sty 2026

Vero333 w Bydgoszczy u Bieńkowskiego, ale doktor Malinowski.

• Anonim
    Vero333
    22 sty 2026

Kaj8 u kogo robisz? mam podobne:)

• Anonim
    Kaj8
    Użytkownik wyróżniony
    21 sty 2026

Opa ja też karmiłam piersią 3 lata. Mi lekarz zaproponował 285ml więc mam nadzieję, ze się wypełnią. Przesyłam zdjęcia jak moje piersi wyglądają teraz. Do operacji jeszcze kilka dni.

• Anonim
    Ale116
    21 sty 2026

Czy ktoś wie jak piersi się zachowują w razie ciąży? Mia Femtech

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    21 sty 2026

Wit 16
    Ja miałam operację u doktor Clark, normalna w narkozie. Motivia 315. Wzięłam 3 tygodnie wolnego. Sprawna byłam od początku. Wiadomo było uczucie przyczepionych kamieni, ból pleców spowodowany wymuszona pozycja spania. Od początku wszystko mogłam robić :) operacja pod mięsień jest najbardziej uciążliwa w regeneracji. Pod gruczoł, powięź jest zazwyczaj bezproblemowo :)

• Anonim
    Wit16
    20 sty 2026

Opa dzięki za odpowiedź. Widziałam we wcześniejszych wiadomościach zdjęcia , różnica jest znaczna, piersi wyglądają bardzo ładnie :)
    Dziś rozmawiałam z rodziną i są scepeptyczni do nowych metod, pytali dlaczego nie podjęłam się standardowej operacji.

Jakie dziewczyny miałyście powody wyboru PRESERVE lub MIA ?

Ja wybrałam tę metodę dlatego, aby nie być wyłączona przez 2-3 tyg. Jestem sama i nawet głupio się przyznać , ale nie miałby kto mnie przywieżć i chodzić koło mnie w trakcie dojścia do siebie.. dlatego wybrałam tą metodę- pojawiła mi się w interneci po tym jak odwołałam 2 terminy w Warszawie (brak kierowcy). A piersi chciałam powiększyć od zawsze :)

• Anonim
    Dot6
    20 sty 2026

Ja następna kontrolę mam w lutym. Narazie jest dobrze, piersi robią się coraz bardziej miękkie. Skóra nie swędzi ale jest bardzo sucha. Czucie od początku jest takie jak wcześniej.

• Anonim
    Opa
    20 sty 2026

Postaram się po krótce odpowiedzieć ,
    Miałam pomiary vectrą i lekarz jakby sam odrazu wybrał implant , który uważał że będą piersi wyglądać najkorzystniej, podstawa piersi 11 - implant do tego 330 full.
    Stanik pooperacyjny muszę nosić całodobowo przez 2 miesiące.
    Wit16 tak to swędzenie pewnie od rozciągania skóry, mam przesuszoną , podczas kąpieli robię oliwką żeby natłuścić skórę:
    A wyjściówkę miałam B ( staniki na 75b) , 3 lata karmiłam piersią, więc przydał się tuning.

• Anonim
    Wit16
    20 sty 2026

Opa sama wybrałaś full czy lekarz? Czy już nie nosisz tego specjalnego stanika ? Jak Twoje czucie jak dotykasz ? :) Tyle pytań

• Anonim
    Wit16
    20 sty 2026

Opa wyglądają na bardzo pełne i naturalne.
    To swędzenie może jest od rozciągnięcia skóry ?
    Dziewczyny miałyście coś podobnego ? Miałam tak jak byłam w ciąży i brzuszek mi rósł szybko.

Opa Jaki miałaś rozmiar przed ? Czujesz, że są ciężkie ?
    Ja mam małe A, a nawet 0 i zależały mi na wyglądzie naturalnym, aby pierś była pełna żeby w sukience było widać dekold. Doktor zasugerowała mi 285 ml ale można 320/330 ml i w sumie nie chce później żałować, że są za małe..

• Anonim
    Kaj8
    Użytkownik wyróżniony
    20 sty 2026

Opa piękne. Taką wielkość lekarz zasugerował? W sumie to Ty chyba jak na razie z wszystkich nas, które są na grupie to masz największą pojemność

• Anonim
    Opa
    19 sty 2026

Jestem miesiąc po zabiegu , 330 ml full.
    Jedna pierś lekko większa , za 2 tygodnie mam kontrolę , zobaczę co powie lekarz.
    Rany prawie wygojone.
    Jedyne co, strasznie mnie swędzą piersi i skóra wokół. Trochę lepiej po kremach na AZS silnie natłuszczających .

• Anonim
    Ale100
    19 sty 2026

Mi doktor mowila, ze usunięcie tez w miejscowym

• Anonim
    Syl140
    19 sty 2026

Mmm2 jak twoje piersi po miesiącu?
    Dot6 jak się czujesz?
    Pokażcie proszę jak teraz wyglądają :)

• Anonim
    Syl140
    19 sty 2026

Azj przy wymianie nie unikniesz znieczulenia ogólnego.

• Anonim
    Azj
    18 sty 2026

Przepraszam, chodziło oczywiście o uniknięcie znieczulenia ogólnego.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać