Powiększenie piersi Mia Femtech

Anonim
Jes
· Utworzono: 24 mar 2025 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 22:22

Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś wady metody powiększania piersi Mia Femtech? Czy umiejscowienie pod gruczoł jest korzystne długoczasowo? Czy efekty są przewidywalne? Czy lepiej zdecydować się na mały implant wkładany klasycznymi metodami? Chętnie przeczytam jakie zdanie mają na ten temat chirurdzy. Pozdrawiam

952 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Klu1
    Wczoraj 22:22

Dom62 dziękuję a pod biustem? 😍

• Anonim
    Dom62
    Wczoraj 22:09

Wzrost 176*

• Anonim
    Dom62
    Wczoraj 22:08

Ogolnie chcialam miec preserve, ale robilam wizualizacje i jednak byly za duze do mojej sylwetki wiec wybralismy mia. Obwod w biuscie teraz mam 86, waga 60? wzrost 167

• Anonim
    Klu1
    Wczoraj 20:08

Dom92 jaki masz wzrost oraz wagę i obwód w biuście? Ponieważ mi Pani doktor dobrała 170 ml demi i zastanawiam się jak miałaś piersi zerowe a zaproponowali ci większy implant 😄

• Anonim
    Dom62
    Wczoraj 19:11

Hejka, jestem juz ponad miesiac po operacji. Robiłam piersi w Bygdoszczy, konsultacje mialam okolo miesiac przed zabiegiem. Sam zabieg w sam sobie nie byl jakos bolesny, ale odczuwalny. Piersi dopiero zaczely mnie bolec jakos godzinke po zabiegu, i z godziny na godzine bylo coraz gorzej. Mialam przepisany ketonal, jednakze wgl mi nie pomogl. W nocy spalam moze z 2 h i zalowalam ze w ogole mi sie zachcialo piersi 🤣 dzwonilam rano do kliniki i dostalam recepte na leki przeciwbolowe i bylo troche lepiej. Mialam w planach wracac autem na nastepny dzien ale nie dalabym rady jechac wiec przedluzylam pobyt w hotelu o kolejna dobe. Bol odczuwalam kolo tygodnia pozniej juz coraz mniej. Do tej pory piersi i pachy mnie troche pobolewaja przy niektorych ruchach Mam 190 cc, wczesniej piersi zerowe nawet nie mam zdjecia z tego okresu xd ogolnie jestem zadowolona, operowal mnie dr Malinowski

• Anonim
    Dom62
    Wczoraj 19:11

Hejka, jestem juz ponad miesiac po operacji. Robiłam piersi w Bygdoszczy, konsultacje mialam okolo miesiac przed zabiegiem. Sam zabieg w sam sobie nie byl jakos bolesny, ale odczuwalny. Piersi dopiero zaczely mnie bolec jakos godzinke po zabiegu, i z godziny na godzine bylo coraz gorzej. Mialam przepisany ketonal, jednakze wgl mi nie pomogl. W nocy spalam moze z 2 h i zalowalam ze w ogole mi sie zachcialo piersi 🤣 dzwonilam rano do kliniki i dostalam recepte na leki przeciwbolowe i bylo troche lepiej. Mialam w planach wracac autem na nastepny dzien ale nie dalabym rady jechac wiec przedluzylam pobyt w hotelu o kolejna dobe. Bol odczuwalam kolo tygodnia pozniej juz coraz mniej. Do tej pory piersi i pachy mnie troche pobolewaja przy niektorych ruchach Mam 190 cc, wczesniej piersi zerowe nawet nie mam zdjecia z tego okresu xd ogolnie jestem zadowolona, operowal mnie dr Malinowski

• Anonim
    Magdqlena
    Wczoraj 17:53

Dziewczyny, czy któraś z Was przed operacją rozmawiała z lekarzem o breast implant illness? Chętnie powiększyłabym piersi ale przeraża mnie bii. Wiele kobiet pozbywa się teraz implantów, coraz więcej się słyszy o breast implant illness. Boję się, że po operacji nie będę mogła przestać myśleć o tym czy nie zacznę chorować.

• Anonim
    Klu1
    Wczoraj 11:36

Krl1 jak tam update u Ciebie?

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    27 sie 2025

Właśnie a szwy po ilu się rozpuszczają jak to u Was wyglądało ?

• Anonim
    Mar394
    Użytkownik wyróżniony
    27 sie 2025

Ja 3 tyg po powiem Wam ze jeszcze mam szwy, wiec na pewno bez szaleństwa. Ściskanie nie boli, ale ja mam dość wrażliwe sutki nadal, wręcz lekko obolałe, więc jeszcze do stanu eksplorowania sprzed operacji mam wrażenie, że daleko…

• Anonim
    Kam82
    27 sie 2025

Też mnie to interseuje - Vikis odpowiedziała mi niże, że na początku trzeba byc bardzo ostrożnym ale mnie intreresuje czty juz po tym czasie mozna je sciskac tak jak przed operacją.

• Anonim
    Paw41
    27 sie 2025

Mar394 dziękuję za zdjęcie i udanego wypoczynku życzę. Super wyglądają. Jak wrócisz z urlopu i znajdziesz chwilkę na wersję bez biustonosza jak wcześniej to będę wdzięczna.
    Mam też pytanie do wszystkich dziewczyn - czy mówili wam lekarze albo jesteście już na tyle długo po zabiegu czy sposób „traktowania” piersi przez waszych partnerów się zmienił? Czy można jest tak samo „używać” jak wcześniej, z tą samą siłą jak naturalne czy trzeba tutaj jakoś delikatniej to robić?

• Anonim
    Mar394
    Użytkownik wyróżniony
    27 sie 2025

U mnie wiele się nie zmienia, jeśli chodzi o wygląd co mnie bardzo cieszy. Są już nieco bardziej miękkie i w zasadzie zero dolegliwości, jakby nic nie było robione.
    P.S. jestem na urlopie więc dlatego w bikini ☺️

• Anonim
    Paw41
    25 sie 2025

Mar394 - jak tam sytuacja u Ciebie na dzień dzisiejszy? Mogłabyś wrzucić zdjęcie na wprost takie jak zawsze?

• Anonim
    Vikis
    25 sie 2025

Ale100 ja pasy zapinałam na klamrę tak jak w ciąży pod brzuchu, ale zaświadczenie dostałam na miesiąc. Jeżeli sie chcę to zawszę znajdzie sie sposób.

• Anonim
    Iga14
    25 sie 2025

Czy któraś z was miała siniaki? Ja mam 3. Przeglądam zdjęcia które wrzuciłyście i nic takiego nie widzę

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    25 sie 2025

Ale100 Vikis mi powiedziano, że trzeba zapinać pasy ale innym sposobem więc zaświadczenia nie dostanę.

• Anonim
    Ale100
    25 sie 2025

vikis co za bzdura z tymi pasami??
    To mamy ryzykować życie? Ja jeżdżę codziennie prawe po 100km/h, w życiu bym się nie odważyła jechać bez pasów. Na pewno można jakoś inaczej zapiąć, weź to sprawdź dziewczyno, dobrze Ci radzę!

• Anonim
    Vikis
    25 sie 2025

Kam82 pytałam na konsultacji o intensywny sport czy ucisk mam odczekać 8 tygodni. To jest zabieg operacyjny taki sam jak innymi metodami tylko oszczedzajacy mięsień i tkanki. Myślę ze nie warto próbować wcześniej z uwagi na powikłania, które ciężko naprawić.

• Anonim
    Kam82
    25 sie 2025

Vikis dziękujesz odp a co po tym miesiącu ? Czy później mogą być już mocniej masowane czy o ściskaniu nie ma mowy w ogóle?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać