Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś wady metody powiększania piersi Mia Femtech? Czy umiejscowienie pod gruczoł jest korzystne długoczasowo? Czy efekty są przewidywalne? Czy lepiej zdecydować się na mały implant wkładany klasycznymi metodami? Chętnie przeczytam jakie zdanie mają na ten temat chirurdzy. Pozdrawiam
Aiw - pracę mam stricte biurową, siedzę 8h przy komputerze. Ale noe wiem czy implant tak nie lepiej wziąć tydzień L4, żeby gdzieś jakoś tych piersi nie nadwyrężyć 🙆♀️ w piątek mam konsultację tylko, a panikuję i rozkminiam wszystko jakbym szła już na operację 🤪
Marzą mi się takie 🍒 jak Twoje. Chciałabym być juz "po" 🤪
Mar394 dzięki za informacje. Ja co prawda implanty mam te same w dwóch piersiach ale jednak jedna miała większą pojemność i w tej właśnie tak jest … zastanawiam się czy zrobić usg czy dobrze jest osadzony ten implant czy po prostu czekać, że z czasem się unormuje . Jak Tobie sugerował operator ?
Mst dziś już dużo lepiej z rękoma o niebo :) a jaką masz pracę ? Dziękuję dziewczyny za miłe słowa 🥰ja jestem w nich zakochana tylko nie chcę żeby już malały 😁pasa mam nie nosić ze wzg na ucisk i pierś bolała
Aiw - przepiękne 😍 gdybym wiedziała, że moje też tak samo będą wyglądały to poszłabym już jutro pod skalpel 🤪
Efekt jest boski 👌
A jak z cięciami pod pachami ? Po tych 4 dniach nadal ograniczają ruchy?
Zastanawiam się czy gdybym miala operację w piątek to czy dam radę w poniedziałek lub wtorek juz wrócić do pracy
Dom55 ja tak mam po Preserve ale mam też 2 różnej wielkości implanty i ten większy (295 ml) jest twardszy i większy, bardziej go czuć w dotyku, ten nieco tylko mniejszy bo 270 praktycznie niewyczuwalny. W tej piersi z większym implantem mam też torbiele może u mnie to potęguje ten efekt sama nie wiem.
Mam pytanie do dziewczyn po preserve czy miałyście taką sytuację że w jednej piersi mniej wyczuwalny był implant pod dotykiem a w drugiej bardziej ? Ja mam wrazenie jakby w jednej piersi implant był osadzony ( tak glebiej) a w drugiej jest mocno wyczuwalny.
Aiw, dasz zdjęcia z boku? Pięknie wyszło, mam znowu mentlik w głowie bo jestem ciut drobniejsza od ciebie (jeśli nie mylę dziewczyny) i twój efekt jest piękny, a ja mam dobrane 190 i 210 i po czasie wydają mi się za małe jak grzebię w necie i oglądam inne biusty..mam ponowna konsultację w grudniu:p
Czuję się dobrze :) musiałam ściągnąć pas bo za bardzo wpija mi się pod pachą tam gdzie rany oczywiście za zgodą lekarza dziś go znowu założyłam ale dziwnie uciska na jedną pierś i właśnie przed chwilą go odpięłam i ból minął więc będę pisać do dr
Aiw ile masz nosić pas? Widac go pod ubraniem? Jak się czujesz w ogole?:)
Czy jest na forum jeszcze Vikis? Jestem bardzo ciekawa jak jej efekty 🥰
Grupa się nazywa: Harmonizacja piersi - MIA Femtech & Preserve
Ktoś wcześniej wspominal o grupie na fb, ktoś wie co to za grupa? :)
Dziękuję wszystkim za pocieszenie super forum! Piękne macie piersi dziewczyny po zabiegach. Właśnie chodzi mi o taki efekt jak mam w biustonoszu push-up tylko że oprócz wkładek nic tam teraz nie mam :(
Byłam już na konsultacji u dr Kozickiej jestem w 95% zdecydowana na zabieg tylko musi upłynąć pół roku od zakończenia karmienia czyli w praktyce ok marzec 2026 - będę robić w Katowicach. Oczywiście podzielę się efektami 😁 do tego czasu będę obserwować forum
Ja miałam zabieg w Szczecinie w piątek, a kontrole dopiero po 10 dniach w poniedziałek. Do tego czasu myć i psikać tym co było w zaleceniach po zabiegowych. Jeśli chodzi o to czy widać, to nie widać jeśli nosiłaś push up. Ja z 70B/75A zrobiłam 295 i 270 i biust w ubraniu wygląda jak wcześniej w push up, także spokojnie nikt nie zauważy. Różnice oczywiście widać w stroju kąpielowym o bieliźnie. Dodam jeszcze, że nawet najbardziej obcisłe rzeczy, czy koszule slim fit zapinane na guziki nadal pasują, więc to tylko potwierdza, że optycznie w ubraniu jest to samo.
Aiw, WOW, super wygladają!!!
Aiw bardzo ładnie, ja mam wrażenie że i tak ludzie na codzień nie patrzą tak na innych czy ktoś zrobił biust czy nie, bardziej nam to w głowie siedzi, a nie potrzebnie ❤️
Już teraz widzę że jak się nie powie to nie będzie widać że robione więc nie ma się czym przejmować 🥰
Kba, mi też na tym zależy, dlatego chcę mieć koniecznie zabieg zimą, żeby nikt nie widział póki ewentualnie będzie opuchlizna, nosiłam push-upy i jak mierzyłam sizery w Klinice to efekt był podobny:)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.