Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś wady metody powiększania piersi Technika harmonizacji piersi Czy umiejscowienie pod gruczoł jest korzystne długoczasowo? Czy efekty są przewidywalne? Czy lepiej zdecydować się na mały implant wkładany klasycznymi metodami? Chętnie przeczytam jakie zdanie mają na ten temat chirurdzy. Pozdrawiam
Ja będę jechać do kliniki sama, ale rzeczywiście zostanę na noc w hotelu. Mimo, że wydam większość oszczędności to jestem pewna, że chcę to zrobić. Na standardowe powiększenie biustu z pełnym znieczuleniem nie zdecydowałam się nigdy mimo, że marzyłam o większych piersiach już od dawna. Boję się operacji, narkozy, długiego dochodzenia do siebie, większych komplikacji po. Wychodzę z założenia, że raz się żyje, a ta metoda jest o wiele bardziej ,,przyjazna". Czy któraś z Was ma zdjęcia przed i po z zastosowaniem implantu 250 ml demi metodą na literę p. i wyśle swoje zdjęcia przed i po? Będę bardzo wdzięczna.
Malovana ja mam dobrą kondycję fizyczną, codziennie rower, pole dance od sześciu lat, do tego siłownia i ja nie dałabym rady wrócić do pracy na drugi dzień. Ja zastosowałam się do zaleceń lekarza, zostaliśmy na noc w hotelu. Każda z nas jest inna i każda z nas zna swoje ciało i wie co ma robić.
...zalecenie jest aby ktoś odebrał następnego dnia (ale przecież i tak nie sprawdzą albo nie zatrzymają na siłę), noc w klinice i tu bez dyskusji - przynajmniej u mnie tak było , i teraz przy wyjęciu też tak bedzie....
czyli jednak implanty... no nie wiem.. nie wiem..
Wróciłam sama do domu w dniu zabiegu.
Następnego dnia pracowałam 8h. Nie mówię że to dobry pomysł ale zrobilabym tak samo raz jeszcze. Czułam się dobrze. Wszystko zależy od kondycji fizycznej, codziennej aktywnosci, stanu zdrowia.
Aaa5 mi lekarz powiedział, ze lepiej ta jedna dobę zostać w hotelu w danym mieście, na wypadek jakby coś się działo.
Ple1 ja takie uczucie nawału pokarmu miałam ok dwóch tygodni.
Joa164, ja nie dość że będę jechać pociągiem 6 godzin, to będę sama. Nie każdy może sobie pozwolić na luksus jechania z kimś i może między innymi z powodu szybszej i lżejszej rekonwalescencji wybiera ta metodę 🙂
Kochana niepisz się na pociąg. Nie wiesz jak przejdziesz to skrajnie nieodpowiedzialne. Ja bym została w hotelu i nie sama. Jeżeli
Zacznie się coś dziać to kto Ci pomoże. Glupie podanie wody , wsparcie jest ważne .
Cześć dziewczyny. Długo się zastanawiałam, aż w końcu postanowiłam- raz się żyje. Moje małe piersi to mój ogromny kompleks. Wysłałam do wstępnej oceny zdjęcia i umówiłam się na konsultację. Prawdopodobnie w sierpniu będzie zabieg metodą **.
Dziewczyny, ktore są już po, czy dam radę po zabiegu wrócić sama pociągiem (ok 150 km)? Czy raczej zostać po zabiegu na jedną dobę w jakimś hotelu?
Ple1 ja miałam ok dwa tygodnie. Teraz jestem 6 tygodni po i nadal mam czasem uczucie lekkiego pieczenia.
Dziewczyny jak długo po zabiegu miałyście odczucie nawału mleka?
Onawawa harmonizacja to implanty, nie tłuszcz.
***** to z własnego tłuszczu niby? niestety ... jak się waży poniżej 50kg to chyba nie ma i tak jak.. ? za te pól roku gdybym jednak chciała...
...minęło ponad 20 lat... jestem przed 50tką obecnie... ***..
teoretycznie nic się nie działo - przeterminowałam się, dostałam zaproszenie na mamografię i stwierdziłam, że część badań zrobię na nfz bo i tak mnie kopnie po kieszeni... czasem odczuwam kłucie (które ignoruję), z jednej strony jest twardszy i tu czasem kłuje, teraz jest bardziej wyczuwalny (pewnie dlatego że przez te 25 lat schudłam jakieś 5kg..)..
ile obecnie lekarze dają gwarancji na implanty??
Wit16 ja nie miałam nic- niedorozwój piersi. Zamieszczałam zdjęcia parę tygodni temu jak moje wyglądały.
Ple1 pięknie wyglądają
Ewa267 myślę że małe A, dowałam zdjęcia wcześniej.
Ple1 pięknie wyszło, jaką miałaś wyjściówkę?
Mon223 nie wiem jakie wyjściowe, bo nie mierzyłam a od dawna nosiłam staniki rozmiar M, nie normalne miseczki. Mam 285ml. Dla porównania wrzucam to co miałam przed zabiegiem. Miałam je po prostu puste po karmieniu piersią 3 lata. Doktor mowil, ze one i tak mi opadną, ale ja jestem bardzo zadowolona z efektu. Gdybym miała pieniądze wcześniej i słyszała o tej metodzie wcześniej to bym już dawno zrobiła.
Kaj8 jaka miałaś wyjsciowke ? I ile masz ml ? Są piękne 😍
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.