Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś wady metody powiększania piersi Mia Femtech? Czy umiejscowienie pod gruczoł jest korzystne długoczasowo? Czy efekty są przewidywalne? Czy lepiej zdecydować się na mały implant wkładany klasycznymi metodami? Chętnie przeczytam jakie zdanie mają na ten temat chirurdzy. Pozdrawiam
Ren36, gdzie będziesz miała robiony zabieg?
Pytałam o ściąganie biustonosza po 2 tyg to oczywiście zależy od decyzji lekarza, ale jeśli jest wszystko ok można zdjąć na 2 godziny.
Ja podnoszę ręce bez problemów, robię praktycznie wszystko, ale kontroluje ruchy
Ja byłam 2 tygodnie po na dużym wydarzeniu i ściągnęłam tylko pas, potańczyłam, ale bez tańców gdzie ktoś by mógł mnie pociągnąć za rękę albo obrócić. Dopasowywałam strój pod ten stanik.
Za tydzień mam wesele, będę 2 tygodnie po czy zdejmowalyscie biustonosz pooperacyjny wcześniej? Zastanawiam się czy na kilka godzin mogę zmienić biustonosz na zwykły bez fiszbin. Unosicie ręce powyżej barków po 2 tygodniach?
I głównie zależało mi na cięciu pod pachą. Blizny jak się wygoją nie będą napewno widoczne bo już giną w marszczeniu.
195 demi przy moim malutkim A wyglądają naturalnie ale jest naprawdę różnica. Jestem niska i drobna więc nie chciałam żeby wyglądało sztucznie.
Mar256 napiszesz ile mm u Ciebie? Ja mam za tydzień zabieg. Wybrane 195 demi. Mam taki lęk, czy nie będę miała poczucia zmarnowanych 30 tyś. Mam nadzieję, ze efekt bedzie satysfakcjonujący 😉 ja mam baardzo małe swoje piersi.
Cześć dziewczyny dzisiaj mijają 4 tygodnie :) funkcjonuje normalnie. Też mam jedną troszeczkę wyżej i sterczącą ale i tak super. Byłam już na pierwszych zakupach i szok myślał że B a tu niespodzianka miseczka C :))
Teraz jak patrzę na moje 250 ml to niewyobrażam sobie jak mogłaby mieć włożony implant 400 i większy tak jak proponował mi inny lekarz. Myślę ze większość niezadowolonych kobiet jest właśnie z powodu wielkości bo to kalectwo, ale chciały jak najwięcej. Taki trend szczupłej kobiety z dużym biustem. Wcześniej gdzie nie byłam na konsultacjach rozmiar dużo większy jak chciałam mniej to minimum 350. Mia i preserve jest dla poprawy samopoczucia kobiety nie wielkiego efektu.
Tak jestem zadowolona, szybki powrót do pracy zabieg w piątek a w poniedziałek byłam w pracy. Trzeba trochę czasu żeby zacząć robić wszystko co przed, ja chodziłam na siłownię basen, rower itp. ze wszystkimi muszę poczekać 6 tygodni. Ale jestem zadowolona tylko lewa jest wyżej jest większa ale mam nadzieję ze wielkiej asymetri nie będzie.
Dziewczyny ja dziś odwiedziłam Intimissimi i jakie to cudowne uczucie kiedy ma się co włożyć do środka. Wszystkie miękkie, koronkowe staniczki pięknie leżą. No cudowne uczucie
Vikis ale jesteś zadowolona czy nie?
Robiłam w Bydgoszczy tylko Preserve ciecie pod biustem. Rozmiar jest wystarczający mam nadzieję ze jeszcze trochę zejdzie objętości. Wielkością jestem zaskoczona, chociaż jestem dopiero tydzień po. Na kontroli operator twierdzi ze juz dużo nie powinny sie zmniejszyć.
Ja tez pisałam ze efekt niewielki. Ale wiecie co, jak ubrałam na basen taki stanik, który mi pięknie zebrał piersi, uwydatnil, to mąż mnie nie spuszczal z oka, bo mowil ze mi się każdy na cycki gapi, więc efekt musial jakiś byc 😀 wcześniej to tylko tam wiatr hulał, a teraz jednak miseczka sie wypełniła. Po mia nie ma efektu Pameli Anderson no ale coś tam jest. A ja mialam miseczke dosłownie -A, to i tak mimo wszystko ciesze sie ze piersi jakies mam.
Ja w Bydgoszczy,
Lewa jest strasznie wysoko jakby się nie przemieścił implant, prawa Ok , prawie miękka,
Efekt jest widoczny w samym staniku, w ubraniu nikt nie zauważy że było coś robione,
Wydaje mi się ze implant zastąpił gąbki że stanika
Vikis, gdzie robiłaś zabieg? Ja mam w kolejny piątek.
Ja miałam zabieg tydzień temu, preserve 250 ml ale efekt jest słaby mam nadzieję że z czasem bedzie lepiej. Po jakim czasie wasze piersi zaczęły wygladac naturalnie?
Ja w Klinice Kolasiński
mmmmmmm i kam62 zabieg miałyście wykonywany w Bydgoszczy?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.