Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś wady metody powiększania piersi Mia Femtech? Czy umiejscowienie pod gruczoł jest korzystne długoczasowo? Czy efekty są przewidywalne? Czy lepiej zdecydować się na mały implant wkładany klasycznymi metodami? Chętnie przeczytam jakie zdanie mają na ten temat chirurdzy. Pozdrawiam
A co do USG. Jak będzie od lekarza ginekologa to też może być?
Aaa dziewczyny i już jestem bez pasa to niebo a ziemia teraz nic nie ugniata i ten stanik nawet całkiem wygodny jest jednak pas powodował dyskomfort choć w zależności od ustawienia ale pozbycie się go to rewelacja 😁
Gre5 preserve 250 Demi Dr Bochen Warszawa :) ręce od razu były sprawne :)
Dom61 podpowiesz jaką metodą i ile wypelnienia? Piękny efekt :)
Mst1 u mnie wszystko dobrze 👍 wstawiałam zdjęcia po 12 dniach i jak na razie wygląd bez zmian ( dziś 16 dzień). Wyglądają bardzo naturalnie:) a jakie decyzje u Ciebie?
Dla nowych dziewczyn wstawiam te najnowsze zdjęcia po 12 dniach ( wcześniej 70a-deska) :)
Bardzo polecam u mnie rekonwalescencja na prawdę przebiegła bardzo łagodnie :)
U radio
Dziewczyny które są już po zabiegu. USG piersi robiliście u lekarza ginekologa czy u radiologa?
Dom61 - jak sytuacja u Ciebie ? 🙂
Mon217 - ja bylam u dr. Mazana. Niestety nie pomogę w temacie dr. Kozickiej
Jd89, o widzisz, to może ja też pojadę do Gdyni, bo też mam bliżej
Gre5 - daj proszę znać po konsultacji jakie są Twoje wrażenia
Kam82- w poniedziałek
Ja mam konsultację u dr Kozickiej 15 grudnia. Rozważam mia. Też jestem ciekawa, czy ktoś ma coś do powiedzenia o pani doktor i klinice manzan
Ewe102 masz zdjęcie piersi ? Kiedy masz kontrol
?
Dot5 - super. Będę czekać na Twoją relacje z konsultacji ☺️
A czy są tu dziewczyny, które już miały zabieg w klinice Mazan i mogą podzielić się opinią?
Kaj8 zabieg w piątek a kontrola w następną sobote w Gdyni bo miałam bliżej
U mnie dzis dzien 7 po mia. Niestety obrzęk z piersi nie schodzi, nie ma progresu.
Jedna pacha wygląda tragicznie, zrobil mi sie taki waleczek jak mam ramiona w dół i wyglada to okropnie, zwłaszcza ze tyljo po jednej stronie.
Większość dziewczyn po tygodniu nie miala juz zadbych dolegliwość a u mnie wciaz ból i obrzęk ogromny w górnej części piersi.
Czy to w koncu ruszy?
Chyba mnie czeka plastyka pachy :(
Jd89 czy pierwszą wizytę kontrolną po zabiegu w Bydgoszczy miałaś po tygodniu od zabiegu?
Dziewczyny, a jak to jest z USG piersi? Robiliście u lekarzy ginekologów i od nich wyniki czy typowo u radiologów?
Mon217 ja mam konsultację za tydzień u dr Mazana. Napiszę jak będę po.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.