Witajcie jestem tu nowa chciałabym zaczerpnąć się rady bo już sama nie wiem. Jestem już po konsultacji, za dwa miesiące mam operację, został wybrany Mentor okrągłe 400 ml średni profil, moja wyjściówka to 163 waga 56 roz. C i cały czas rozważam czy nie będą za duże .Pomocy
x_aneta_Rachubińska Hej tak ja już jestem po, rewelacja czuje się świetnie jeżdżę już autem mniejsze odcinki, opuchlizna pomału schodzi. Tak wybrałam 400 i myślę, że śmiało mogłam wybrać jeszcze większe, wcale jakieś ogromne bomby nie wychodzą. Ale od początku jest wielkie Love. Opieka rewelacja nie ma się czego bać :-)))
Monia1818 co u Ciebie? Jak twoje piersi? Ja mam operację już w piątek 16.12
Monia1818 ja ty się czujesz po operacji. Wybrałaś 400 ml?
Wczoraj kup. stanik miękki koronkowy z Intimissimi i rozmiar 75F. W innych sklepach jak byłam wymierzona wyszło tak samo.
Monia85 a jak wyszły rozmiarowo co do staników?
Monia 85 no piękne są :-)
Hej Monia1818 ja również mam dylemat między 375cc a 400 CC wyjściówkę Rozmiar C, biustem 77, wzrost 161 czyli prawie rozmiarowy jesteśmy takie same 😊 ale chyba wybiorę 400 CC ponieważ to tylko 25 ml różnicy. A u mnie maksymalnie wejdzie 400 cc. Ja będę miała wysoki profil Mentor + mastopeksja. I też zastanawiam się jak będzie to wyglądało przy moim wyjściowym rozmiarze C .😊
Hej Monika ja też się zastanawiam nad 400 okrągłe średni profil wstępnie mam wybrane 375 ale chcę większe. ja wymieniam z 325 ale wyjściowo u mnie było duże A ;)
Tak właśnie zrobię płace 19 tys to już chce być zadowolona muszą być większe ;)))
Renata800
Wymieniając z 325 to już bym brała 400 skoro te są za male to 375 to nie będzie duża różnica.
Dziewczyny doradźcie obecnie mam 325 mentor okrągłe ale chcę wymienić na większe lekarz zaproponował 375 zastanawiam się nad 400 co myślicie mam 160 wzrost i 54 kg
Hejka LizaRidel
masz teraz opuchliznę, zapewne zejdzie ci to wszystko ja się już zdecydowałam że zostaję przy tych 400 żeby potem tego nie żałować. Tak mam wzorzec jak mają wyglądać :-)
Cześć ja mam 400cc wysoki Profil i osobiście nie brałabym żadnego innego bo piersi i tak trochę opadną z czasem. Mam 167cm 56kg przed malutkie A. Osobiście chciałam 375 a lekarz niestety nie wie co sobie myślał ale włożył 400! Ja uważam, że są troszkę za duże. Ok przyzwyczaję się i jakoś będzie ale ja nie chciałam żeby odrazu było widać że mam implanty, a teraz to szczerze nie wiem czy będę mogla to ukryć. Mam pod mięsień i metoda hybrydowa i podszywany stanik wiec jeśli o to chodzi to super ale musisz zadać sobie pytanie co chcesz osiągnąć i jak chciała bys żeby wyglądały? Masz jakieś zdjęcia piersi które bys chciała tzn jak chciała byś żeby twoje wyglądały?
Czy są tu dziewczyny co posiadają Mentor 400 ml średni profil i o podobnych wymiarach do moich 163 wzrost waga 57 i wyjściowy rozmiar C
Monia1818 ja bym brała na twoim miejscu 400, jestem miesiąc po operacji i moje 455 co tak się ich bałam już normalnieją, w sensie zeszła opuchlizna i zaczynają robić się miękkie. I wiem że będą idealne. Bardzo dobrze pasują do sylwetki. Mam 165 wzrostu a waga 64. Dobrze że nie wzięłam mniejszych bo czułabym niedosyt.
RafaCoralowa
Nie nie potrafię się jeszcze zdecydować, zadzwoniłam dzisiaj do kliniki żeby w razie w ściągnęli 370 i w dniu operacji zrobię przymiarkę i zdecyduje, nie sądziłam że to będzie tak ciężkie do podjęcia.
Monia i co w końcu zadecydowałaś? Jest jakaś decyzja?
AbigelWilk
ja w Warszawie u dr.Stańczyka
A gdzie pani robi w Gdyni? U kogo?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.