Powiększenie piersi: Maj 2023

Anonim
Ann32
Wrocław · Utworzono: 11 mar 2023 · Ostatnia odpowiedź 20 lip 2023

Hejo jest ktoś z terminem na maj chętny do wspólnego odliczania? U mnie czym bliżej tym coraz więcej wątpliwości. Może ktoś ma podobnie i chciałby się wzajemnie wspierać oraz wymieniać cennymi radami.

41 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Igaa
    Użytkownik wyróżniony
    20 lip 2023

Napisz na forum "powiększenie biustu styczeń 2023", tam piszą m.in. dziewczyny które są przed operacją :)

• Anonim
    AleksandraKamilJawor
    20 lip 2023

Hello ja mam operacje 27.09 😱 zaczynam się stresować czy jest może ktoś z takim terminem ? 🙆

• Anonim
    Pa_P_
    Użytkownik wyróżniony
    12 maj 2023

Krystynaa zachęcam również do poczytania komentarzy dziewczyn w wątku
    "Powiększenie biustu styczeń 2023"
    Różne opisy, przeżycia, opinie i wsparcia 🙂

• Anonim
    Krystynaa
    11 maj 2023

Hej czy któraś może opowiedzieć jak po operacji się czuła? Zaczynam się stresować 😅

• Anonim
    Ann32
    26 kwi 2023

Igaa mam dokładnie to samo co ty , 5 razy dziennie zmieniam zdanie choć mam jeszcze 3 tyg . Fajnie byłoby jakbyś po podzieliła się wrażeniami jak wszystko wyglądało . Powodzenia i trzymam kciuki aby wszystko przebiegało pomyślnie

• Anonim
    Igaa
    Użytkownik wyróżniony
    25 kwi 2023

Cześć dziewczyny. Ja mam operację 28.04, więc trochę wcześniej niż Wy. I powiem Wam, że mimo że to już w ten piątek dalej nie wierzę że to się wydarzy, czy nie stchórzę. Raz myślę że się zdecyduję na zabieg, a za godzinę że daję tylko 2% szans że tak będzie. Taka huśtawka emocjonalna. Raz euforia, a raz panika. Jak bym chciała mieć to już za sobą... i żeby nie było żadnych komplikacji i powikłań.

• Anonim

Anonim

24 kwi 2023

Dziewczyny, powodzenia. Ja niestety z uwagi na kontuzje, wraz z koleżanką (chcemy być razem operowane) mamy operacje przełożoną - zapewne na jesień.

Póki co staniki push up zostaną na dłużej u nas.

Trzymam za was kciuki - pamiętajcie, głowa do góry a za chwilę będziecie mieć spełnione marzenia o pięknych piersiach

• Anonim
    Krystynaa
    24 kwi 2023

OlaEs też się boję 😅 choć nie należę do osób które boją się bólu ale w tym przypadku tak jest 🤣 nie wiem do końca czy to strach przed bólem czy strach że nie będzie to tak wyglądać jak sobie wyobrażam 😅

• Anonim

Anonim

22 kwi 2023

Hej. Jestem tu nowa, gdyż dopiero w czwartek podjęłam decyzję o poddaniu się powiększeniu piersi.
    Będę operowana 9 maja w turcji, razem z koleżanką i jej rodziną

• Anonim
    OlaEs
    22 kwi 2023

Krystyna boję się ale nie zrezygnuję, mam tylko nadzieje, że później będzie wszystko ok:)

• Anonim
    Krystynaa
    21 kwi 2023

OlaEa wątpliwości zawsze będą, też cały czas się obawiam. Kiedy przestałam karmić córeczkę wiedziałam, że kiedyś podejmę się operacji. Gdyby urodziłam drugie dziecko i karmiłam drugi raz nie spodziewałam się że moje piersi po karmieniu będą aż tak małe. Już po 2 tygodniach od zaprzestania kamienia zaczęłam szukać lekarza. Choć tak bardzo chciałam tej operacji to boję się jak cholera. Nie należę do osób strachliwych ale to akurat mnie przeraża bardziej niż moje dwa naturalne pogody🙈cały czas się zastanawiam czy to dobra decyzja, dobry lekarz, dobry implant. Pamiętaj że jeśli ta operacja była Twoim marzeniem to nie rezygnuj z niej, nie daj się strachu 😉

• Anonim
    OlaEs
    20 kwi 2023

Hejo, mam zaplanowany zabieg na 7 maja, im bliżej tym bardziej się obawiam… zastanawiam się czy nie zrezygnować …

• Anonim

Anonim

18 kwi 2023

MartaBababab, jeszcze nie znamy rozmiarów implantów - poznamy w dniu operacji na konsultacjach. Ja chcę mieć docelowo jakieś 90D więc implant pewnie 400-500ml choć niektórzy nawet 700ml mi proponowali :)

• Anonim
    Maritababababa
    18 kwi 2023

Kasia978 super, na jaki implant się zdecydowałaś? Ja powiem szczerze ze im bliżej tym mam większy mętlik w głowie. Za tydzień mam kolejna konsultacje z lekarzem więc mam nadzieje że jakoś się uspokoję.

• Anonim
    Krystynaa
    17 kwi 2023

Kinga0846 ja mam 168 cm i 50kg będę miała wysoki profil motiva erogonomix 335cm i cały czas się zastanawiam czy nie będą wyglądać sztuczne 🙈 lub czy nie będą małe też chcę uzyskać dość naturalny wygląd 🙂

• Anonim

Anonim

16 kwi 2023

MartaBababab, to idziemy razem operować bo też mam na 9 maja termin - dodam też dla otuchy że tego dnia piersi powiększać będzie mój syn i mąż więc jest nas czwórka, która będzie się cieszyła z nowych piersi

• Anonim
    Maritababababa
    16 kwi 2023

Hej dziewczyny, u mnie termin operacji to 9 maja. Powoli zaczynam się stresować.

• Anonim
    Aga199105
    16 kwi 2023

Witam. Czy możecie polecić dobrego specjalistę z Lublina, do którego warto udać się na zabieg powiększania piersi?

• Anonim
    Ann32
    15 kwi 2023

Ja też mam dobór implantu w dniu operacji

• Anonim
    Kinga0846
    15 kwi 2023

Ja mam wybrany 330 anatomiczny. Zastanawiam się ciągle, czy nie będzie mały 😅 chociaż bardziej zależy mi na naturalnym wyglądzie :) mam 160 cm wzrostu, 50 kg

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać