Powiększenie piersi: kwiecień-maj 2021

Anonim
katiiB
Mińsk Mazowiecki · Utworzono: 6 kwi 2021 · Ostatnia odpowiedź 6 lip 2021

Cześć dziewczyny!

Może są tu Panie, które tak jak ja czekają na zabieg powiększenia piersi? Mam umówiony termin na koniec maja. Jestem już po konsultacji, wybrałam lekarza z Warszawy, od razu zaskoczyło mnie, że po pierwszym spotkaniu już wszystko ustalone. Jest lekarz z polecenia, więc sprawdzony.

Pochwalcie się, jakie implanty wybrałyście i jaki rozmiar?

Pozdrawiam!

76 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Joannaa
    6 lip 2021

Dziewczyny, gdzie robiłyście?
    Szukam kogoś do poprawki moich Ergonomixów, dlatego pytam te, które robiły implanty Motiva :)

• Anonim

Anonim

15 cze 2021

nowa33, dziękuję :) O, dużo dobrego o twoim doktorze czytałam, więc pewnie musisz być zadowolona z efektu :) Jaki rozmiar i rodzaj wybrałaś?

• Anonim

Anonim

3 cze 2021

Hejka, i jak tam sie macie? :)

• Anonim
    katiiB
    24 maj 2021

Dziewczyny, ja jestem już po. Koło 9 odbyła się operacja wybrałam mentory 470 xtra Gero wałam się tym co powiedziała lekarka większe byłyby za duże, na razie czuję się, jakby słoń siedział na klatce, przede mną pierwsza noc, trzymajcie kciuki.

• Anonim

Anonim

23 maj 2021

Dzieki Bratki! Wow, 4dni? Fajnie, że szybko doszłaś do siebie po zabiegu :) 👍🏻

• Anonim
    Bratki
    23 maj 2021

Monczi - piękny efekt! Ja 4 dni po zabiegu i mogę już obyć się bez leków przeciwbólowych. Mam dużo energii, ale oszczędzam się dla moich cycuszków 🤪

• Anonim
    PatrycjaHoppe
    23 maj 2021

Cześć dziewczyny, polećcie mi proszę swoich lekarzy, ja jestem w trakcie szukania, chciałabym w końcu wybrać i zarejestrować na pierwszą wizytę. W Internecie mam tego tyle, że ciężko samemu coś, znaleźć mieszkam w Bydgoszczy, ale miejscowość nie ma tak dużego znaczenia, zawsze mogę dojechać.

• Anonim

Anonim

22 maj 2021

Hejka, oto moje Motivy 335cc 11 dni po zabiegu :) Mam nadzieję, że czujecie sie dobrze i wszystko sie goi, jak należy. Pozdrawiam i czekam na wasze fotki 😊

• Anonim
    katiiB
    20 maj 2021

Dziewczyn, ja jutro mam test na COVID i jeżeli wyjdzie negatywny, w poniedziałek mam operację.

• Anonim

Anonim

20 maj 2021

Bratki, już wygladają super 😊

• Anonim
    Bratki
    20 maj 2021

Udało się. Motiva 380 M+ już na odpowiednim miejscu. Jeszcze chwila i jadę do domu. Teraz czas na odpoczynek. Pozdrawiam te, które już po I te które nadal czekają.

• Anonim
    Gosiaczek77
    14 maj 2021

Ewel, piękne 😊😊😊😊

• Anonim
    Ewel
    14 maj 2021

Myślę, że będzie to teraz miseczka D, choć przekonam się dopiero, jak będę kupowała staniki ;)

• Anonim
    Gosiaczek77
    14 maj 2021

Ojej, naprawdę świetny efekt masz 😊 Ja czekam na swoją w czerwcu u dr Boligłowy. A jaki rozmiar masz, może bym jednak większe wolała 😊 Blizny chyba też Ci się ładnie goją. Ja zdecydowałam się na tą bliznę schowaną pod pachą.

• Anonim
    Ewel
    14 maj 2021

Gosiaczek77, robiłam u Wojciecha Jaska. Startowałam z malutkiego A.

• Anonim
    Gosiaczek77
    14 maj 2021

Ewel, gdzie robiłaś? Bardzo ładne Ci wyszły równiutkie 😊 Z jakich startowałaś?

• Anonim
    Ewel
    13 maj 2021

A to moje blizny po 2.5 tyg. :)

• Anonim

Anonim

13 maj 2021

Ewel, to prawda :) Mam podobne wymiary do Twoich i też lekarz zaproponował mi podobnie, bo 335 :) Więc teraz patrzac na twoje zdjecie, jestem spokojna, że to był dobry wybór.

• Anonim
    Ewel
    13 maj 2021

Monczi, 350 Mentor HP. Cieszę się, że nie bralam większych. Lekarz jednak wie, co dobre dla pacjentki 👍

• Anonim

Anonim

13 maj 2021

Ewel, bardzo ladne! 😍 Jaki ostatecznie wybrałaś rozmiar?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać