Hej, są tu dziewczyny które powiększały piersi w kwietniu? Ja miałam zabieg 6.04, jestem ciekawa jak Wam się goją piersi i blizny, podzielicie się? U mnie już ładnie zagojone, ale blizny ciągną i są grube pod palcem, nie wiem czy tak powinno być 😱 dodatkowo jak podnoszę ręce to boli nadal 🙈
Widocznie tak. Mój lekarz mi od razu po 2 tygodniach jak plastry ściągnął to powiedział, żeby smarować żelem na blizny. Może dlatego już ich nie mam.
Moje też są nadal twarde, ale nie tak jak na początku. Nie ma porównania do tego co było w pierwszych dwóch tygodniach. Zabieg miałam 11.04. Na zdjęciu widać jak teraz wygląda moja blizna. Teraz mam tylko natłuszczać przez jakieś 1,5tyg i dopiero plastry i maści na blizny. Każdy lekarz chyba ma inne zalecenia 🙈
Hej, ja miałam 05.04. Blizny są mocno widoczne jeszcze, ale smaruje maścią alantan i niedługo będę przykładać plastry silikonowe. Śpię już na boku, nic nie boli, ale piersi są dalej twarde jak kamienie, czy u Was tez tak jest? Pozdrawiam
Spokojnie, blizny będą jeszcze grubsze pod palcami - spokojnie. Masuj bio oilem, albo stosuj plastry silikonowe. Ja miałam zabieg 4.04 i mam podobnie .
Ja już całkowicie śpię na boku, wreszcie mogę się normalnie wyspać 🙈 stanik też już zdejmuje na dłuższy czas, np do prania. Ale nie odczuwam żadnego dyskomfortu 🙂 nie mogę doczekać się wakacji, tych sukienek wszystkich 😅❤️
Hej. Ja jestem już pełne 3 tygodnie po zabiegu. Mam okrągłe Mentor 260ml.
Jutro zacznie się 4 tydzień.
Jest już bardzo dobrze😊😊 Jedyny dyskomfort to stanik, oraz jak zdąży mi się napiąć mięśnie w klatce to też jeszcze czuje. Ale nie śpię na boku nadal bo czekam aż upłynie 6 tygodni. Blizny już mi znikają, smaruje żelem na blizny od 2 tygodnia i są coraz ładniejsze i mam wrażenie, że znika całkowicie. Implanty miałam wkładane przez sutki, z czego się bardzo cieszę, ponieważ musiałam mieć dodatkowo wykonany lifting piersi. Rąk nie unoszę powyżej obręczy barkowej i staram się nie dźwigać. Zakupy rozdzielam na kilka reklamówek i po jednej na 4 piętro z auta zanoszę 🤣 przy okazji mam lekki trening hehe. Ostatnio pierwszy raz sama umyłam włosy.
Ogólnie stanik zmora ale jak go ściągam do mycia to później go szybko zakładam bo czuje się bezpieczniej 😅
Też mam takie wrażliwe 🙈 dzisiaj myślałam że nie wrócę że spaceru tak mnie bluzka drażniła 😅 od 2 nocy staram się trochę spać na boku, bo spanie na plecach mnie wykańcza 🤣 lekarz powiedział że jak czuje się już komfortowo to mogę spać na boku. Ale mam obawy aby przespać tak jeszcze cała noc. Ja mam 3 malutkich dzieci (od 8m-cy do 4 lat) i trochę jestem zmuszona aby robić dużo rzeczy, które pewnie normalnie bym sobie odpuściła. Mąż robił wszystko przez pierwsze 2 tygodnie, ale też ma pracę. Staram się nie dźwigać, ale najmłodszego muszę czasem podnieść 🤷♀️ ogólnie nie mogę się doczekać aż będę sprawna w 100% 🤩 już zaczynam czuć, że są na prawdę moje i zapominam jakie były przed zabiegiem 😁
Chyba nie zapisał się mój poprzedni komentarz 🧐 ja mam mały implant 250 anatomiczny , bo zależało mi na naturalnym biuście , wiec mam teraz takie B/C . Ogólnie nic mnie już nie boli ale mam bardzo nadwrażliwa skore i to mnie boli i ten ciasny biustonosz strasznie mnie drażni 😂 wszystko już robisz ? Podnosisz spisz na boku ?😊 pozdrawiam
MarlenaLena ja mam malutki implant 250 anatomiczne, mam teraz takie B/C 😊 też mam nadwrażliwość skóra mnie boli i cała pierś jak dotykam, do tego ten stanik uciskowy tak mnie dusi 😂 podnosisz już wszystko? Spisz na boku? Ja mam cały czas lęk ze coś się jeszcze zepsuje 😊
Hej 😊 miałam zabieg 11.04. Nie mam dużych implantów bo 300 z motivy, ale zaczynałam od totalnego zera 😁 ogólnie mogę już robić wszystko. Blizny również mam twarde i wyczuwalne, więc to chyba normalne 😊 lekarz kazał mi je natłuszczać i dopiero później stosować kremy na blizny. Całe piersi mam nadal wrażliwe przy dotyku, ale nie jest to ból 😊 a jaki masz rozmiar? Pozdrawiam serdecznie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.