Powiększenie piersi kwiecień 2022

Anonim
Natalii22
Kraków · Utworzono: 26 kwi 2022 · Ostatnia odpowiedź 7 maj 2022

Hej, są tu dziewczyny które powiększały piersi w kwietniu? Ja miałam zabieg 6.04, jestem ciekawa jak Wam się goją piersi i blizny, podzielicie się? U mnie już ładnie zagojone, ale blizny ciągną i są grube pod palcem, nie wiem czy tak powinno być 😱 dodatkowo jak podnoszę ręce to boli nadal 🙈

10 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Kotwica90
    7 maj 2022
    Najlepszy komentarz

Widocznie tak. Mój lekarz mi od razu po 2 tygodniach jak plastry ściągnął to powiedział, żeby smarować żelem na blizny. Może dlatego już ich nie mam.

• Anonim
    MarlenaLena
    6 maj 2022

Moje też są nadal twarde, ale nie tak jak na początku. Nie ma porównania do tego co było w pierwszych dwóch tygodniach. Zabieg miałam 11.04. Na zdjęciu widać jak teraz wygląda moja blizna. Teraz mam tylko natłuszczać przez jakieś 1,5tyg i dopiero plastry i maści na blizny. Każdy lekarz chyba ma inne zalecenia 🙈

• Anonim
    Jolkad
    5 maj 2022

Hej, ja miałam 05.04. Blizny są mocno widoczne jeszcze, ale smaruje maścią alantan i niedługo będę przykładać plastry silikonowe. Śpię już na boku, nic nie boli, ale piersi są dalej twarde jak kamienie, czy u Was tez tak jest? Pozdrawiam

• Anonim
    Ipanema08
    4 maj 2022

Spokojnie, blizny będą jeszcze grubsze pod palcami - spokojnie. Masuj bio oilem, albo stosuj plastry silikonowe. Ja miałam zabieg 4.04 i mam podobnie .

• Anonim
    MarlenaLena
    4 maj 2022

Ja już całkowicie śpię na boku, wreszcie mogę się normalnie wyspać 🙈 stanik też już zdejmuje na dłuższy czas, np do prania. Ale nie odczuwam żadnego dyskomfortu 🙂 nie mogę doczekać się wakacji, tych sukienek wszystkich 😅❤️

• Anonim
    Kotwica90
    3 maj 2022

Hej. Ja jestem już pełne 3 tygodnie po zabiegu. Mam okrągłe Mentor 260ml.
    Jutro zacznie się 4 tydzień.
    Jest już bardzo dobrze😊😊 Jedyny dyskomfort to stanik, oraz jak zdąży mi się napiąć mięśnie w klatce to też jeszcze czuje. Ale nie śpię na boku nadal bo czekam aż upłynie 6 tygodni. Blizny już mi znikają, smaruje żelem na blizny od 2 tygodnia i są coraz ładniejsze i mam wrażenie, że znika całkowicie. Implanty miałam wkładane przez sutki, z czego się bardzo cieszę, ponieważ musiałam mieć dodatkowo wykonany lifting piersi. Rąk nie unoszę powyżej obręczy barkowej i staram się nie dźwigać. Zakupy rozdzielam na kilka reklamówek i po jednej na 4 piętro z auta zanoszę 🤣 przy okazji mam lekki trening hehe. Ostatnio pierwszy raz sama umyłam włosy.
    Ogólnie stanik zmora ale jak go ściągam do mycia to później go szybko zakładam bo czuje się bezpieczniej 😅

• Anonim
    MarlenaLena
    29 kwi 2022

Też mam takie wrażliwe 🙈 dzisiaj myślałam że nie wrócę że spaceru tak mnie bluzka drażniła 😅 od 2 nocy staram się trochę spać na boku, bo spanie na plecach mnie wykańcza 🤣 lekarz powiedział że jak czuje się już komfortowo to mogę spać na boku. Ale mam obawy aby przespać tak jeszcze cała noc. Ja mam 3 malutkich dzieci (od 8m-cy do 4 lat) i trochę jestem zmuszona aby robić dużo rzeczy, które pewnie normalnie bym sobie odpuściła. Mąż robił wszystko przez pierwsze 2 tygodnie, ale też ma pracę. Staram się nie dźwigać, ale najmłodszego muszę czasem podnieść 🤷‍♀️ ogólnie nie mogę się doczekać aż będę sprawna w 100% 🤩 już zaczynam czuć, że są na prawdę moje i zapominam jakie były przed zabiegiem 😁

• Anonim
    Natalii22
    29 kwi 2022

Chyba nie zapisał się mój poprzedni komentarz 🧐 ja mam mały implant 250 anatomiczny , bo zależało mi na naturalnym biuście , wiec mam teraz takie B/C . Ogólnie nic mnie już nie boli ale mam bardzo nadwrażliwa skore i to mnie boli i ten ciasny biustonosz strasznie mnie drażni 😂 wszystko już robisz ? Podnosisz spisz na boku ?😊 pozdrawiam

• Anonim
    Natalii22
    29 kwi 2022

MarlenaLena ja mam malutki implant 250 anatomiczne, mam teraz takie B/C 😊 też mam nadwrażliwość skóra mnie boli i cała pierś jak dotykam, do tego ten stanik uciskowy tak mnie dusi 😂 podnosisz już wszystko? Spisz na boku? Ja mam cały czas lęk ze coś się jeszcze zepsuje 😊

• Anonim
    MarlenaLena
    28 kwi 2022

Hej 😊 miałam zabieg 11.04. Nie mam dużych implantów bo 300 z motivy, ale zaczynałam od totalnego zera 😁 ogólnie mogę już robić wszystko. Blizny również mam twarde i wyczuwalne, więc to chyba normalne 😊 lekarz kazał mi je natłuszczać i dopiero później stosować kremy na blizny. Całe piersi mam nadal wrażliwe przy dotyku, ale nie jest to ból 😊 a jaki masz rozmiar? Pozdrawiam serdecznie

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać