Witam, szukam sprawdzonego chirurga plastycznego z Katowic, który wykona powiekszenia piersi. Bardzo proszę o polecenie.
Ja jestem ze wszystkim wyceniona na 17000
Anonim
Okrągłe mentory 16500, anatomiczne 18500
Ile płacicie łącznie u dr Wilgusa?
Anonim
Monia powiem Ci tak, dwie moje koleżanki które zrobiły sobie mniejsze piersi niż to co sugerował Wilgus na pewno będę je wymieniać na większe. Obie żałują i cały czas powtarzają że trzeba było trzymać się jego sugestii, ale jeśli cię to przeraża powiedz mu ze wolisz coś mniejszego. To bardzo wyważony człowiek i nie zrobi Ci krzywdy :)
Aga 8112 cieszę się, że jesteś zadowolona, niech się szybko goi i aby efekty były wymarzone. Ja mam marne A i to po dwóch karmieniach. Pierwszy lekarz sugerował 260 no max 280 a Wilgus 350. Przekonał mnie swoją wiedzą, doświadczeniem i pewnością siebie. Czekam jak na szpilkach na swój termin który jest w moim przypadku od badań genetycznych uzależniony, tylko ciagle na rozmiar nie mogę się zdecydować hehe
Anonim
Monia_86 wczoraj miałam operację. Klinikę i doktora polecam z całego serca, opieka wspaniała.
Jeśli chodzi o rozmiar startowałam z opadającego C, poniżej daje zdjęcie sprzed operacji i zaraz po. Doktor sugerował 375, ja chciałam większe i powiedział ze 400 tez są jak najbardziej ok.
Ja pracuje w branży:) i każdy polecał mi dr jako wybitnego specjalistę, do tego jak pisałam - koleżanki u niego robiły. Wszyscy szczęśliwi :)
Cześć Aga 8112 jesteś już po operacji? Mam pytanie rozmiar implantów sama wybierałaś czy sugestią lekarza się kierowałaś? Ja mam operacje u Pana doktora w listopadzie i doradził mi dużo większy rozmiar niż inny lekarz na konsultacji i boje się ze za duże, choć ona ponad 30 lat doświadczenia. Sama nie wiem.
Anonim
Polecam dr Wilgusa, znam 4 dziewczyny, które u niego robiły. Zero komplikacji, każda ma ładne piersi, ale inne (pod względem rozmiaru, kształtu). Ja jestem po konsultacji, operacja w październiku.
Robiłam u Dr Łukasza Drozda, jestem 3 tydzień po i jestem mega zadowolona :)))
Cześć Ola898474 😉 Korzystałaś już z naszej wyszukiwarki? Możesz też sprawdzić naszą grupę wsparcia, może akurat jest ktoś z okolic Katowic 😉 👉 https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/powiekszanie-piersi-kwiecien-maj-2020-43201
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.