Powiększenie piersi - implanty anatomiczne

Anonim
Anonim
Olsztyn · Utworzono: 24 paź 2022 · Ostatnia odpowiedź 29 paź 2022

Witam, jestem 10 dni po zabiegu, implanty anatomiczne. Chciałam naturalnego efektu ale liczyłam, że będą ładne krągłe. A są... rozczarowujące. Mam 350 cc. Ma któraś z Pań podobne - może się ułożą ale co, podnieść się nie podniosą już.

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim

Anonim

29 paź 2022

Dziękuje za odpowiedzi.
    Piersi miałam b/c ale ciąża, chudniecie i zmalały i były puste . Lekarz stwierdził, ze mam dobre warunki i może być i 500, ja że nie chcę za dużych, ze naturalne itd ostatecznie miał podjąć decyzje podczas zabiegu czy 420 czy 350 cc anatomy oraz lifting z góry tylko jeśli będzie konieczność. Mam 350 cc i przy jednej piersi wycięcie skóry. Marzyłam o naturalnych ale jednak krągłych, większych piersiach, które ładnie wypełnia biust . A jestem rozczarowana, piersi wiszą w dolnej części, szczególnie widoczne na profilu, mają duży rozstaw i już widzę, że będą za małe. Lekarz mówi, ze cierpliwie czekać ale co uniosą się, raczej odwrotnie opadną jeszcze. Nie wiem pozostaje korekta, wymiana ..

• Anonim

Anonim

29 paź 2022

Cześć dziewczyny,
    Dziękuje za odpowiedzi. Miałam średnie piersi ale ciąża i schudłam i trochę zwisały. Chciałam anatomiczne, bo strasznie bałam się efektu balonów, teraz myślę, że chciałam naturalnego efektu ale jednak krągłych, ładnych piersi, które pięknie wypełnia dekolt i górna cześć piersi. Lekarz mówił, że mam warunki i można 500, mówił też że okrągłe też u mnie będą wyglądały ok. Ja ciągle uprzedzałam, żeby nie były za duże. Ostatecznie lekarz miał przygotowany dwie wielkości 420 i 350 cc profil średni, byliśmy umówieni na lifting ale tylko z góry, przed operacja lekarz powiedział, że zobaczy jak będzie przy wypełnieniu i jeśli będzie konieczne to podniesie piersi.
    Ostatecznie przy jednej wyciął trochę skóry. Nie wiem, co napisać, rozczarowanie .. marzyłam o tym od dawna, finansowo jest to dla mnie duże obciążenie i jeszcze duży niedosyt. Teraz już widzę, ze mogły być większe ale najbardziej mnie niepokoi kształt i duży rozstaw. Lekarz mówił, że mam cierpliwie czekać ale co podniosą się.. raczej w druga stronę. Chyba moje gruczoły wiszą.

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    26 paź 2022
    Najlepszy komentarz

Marysia99 ja dlatego nie chciałam implantu anatomicznego... bo nie podoba mi się taka bardzo płaska gòra. Ja miałam bardzo obwisłe piersi i, zdecydowałam na podniesienie z okrągłym implantem i wyszło tak jak na zdjęciu. Piersi są jeszcze opuchnięte, bo to dopiero 7 tyg.

• Anonim
    angela1989
    Użytkownik wyróżniony
    24 paź 2022

Pytam bo tak se myślę, że jeśli twoje piersi przed op trochę zwisały i zost wsadzony implant anatomiczny to pewnie dlatego. Może lepszy byłby lift i okrągły.. ciężko powiedzieć bo nie dodałaś zdjęć

• Anonim
    angela1989
    Użytkownik wyróżniony
    24 paź 2022

Hej jesteś bardzo krótko po zabiegu więc piersi pewnie masz jeszcze opuchnięte i kwadratowe.. trzeba czasu żeby ładnie się ułożyły. A swoje piersi jakie miałaś że wybrałaś anatomy??

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać