Witam. Chcę powiększyć piersi. Podpowiedzcie proszę, którego lekarza wybrać? Kogo polecacie? Nie chcę podjąć złej decyzji. Mam mały biust a marzą mi się duże piękne piersi. Chciałbym poznać wasze opinie.
Fiolinka Ja mam 165 wzrostu 65 wagi, przed operacją rozm. 75 d ale wykarmione i wiszące jak uszy spaniela😉😁teraz rozm. 75 F w biuście mam równe 100cm.😉Moje implanty to Mentor okrągłe pod mięsień hpx 455.
Monia85, wiem... dr A. Bagińska :)
Dziękuję za fotki... wow ... Monia85, zdradzisz tajemnicę kto jest autorem Twojego biustu.
Monia, jaki miałaś rozmiar biustu przed powiększeniem? Mam obecnie małe b, 70 cm pod biustem i 52 kg wagi.
Angela1989, umówię się najpierw na konsultację z lekarzem, porozmawiam, podejmę decyzję i zobaczę jakie będą terminy. Chciałabym najpóźniej do lutego przyszłego roku mieć to za sobą.
Asiu75 dziękuje za podpowiedź. Moje małe b wyjściowe podobnie jak u Ciebie, waga 52 kg, więc może się uda osiągnąć chociaż d :)
Monia85, dziękuję za Twoja opinie i nazwisko lekarza. Cenna wskazówka.
Pozdrawiam Was wszystkie
Ja w tej chwili mam miseczkę D. Jestem 2 i pół miesiąca po zabiegu. Wyjściówka małe b, waga 50 kg, implant 300ml.
Fiolinka mnie operowała dr. Anna Bagińska z Warszawy i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej byłam na konsultacji jeszcze u trzech innych lekarzy, ale to pani dr. wzbudziła u mnie największe zaufanie. Podobało mi się to, że dokładnie wysłuchała moich oczekiwań i, doradziła jaka będzie dla mnie najlepsza opcja. Bez narzucania swojego zdania tak jak to potrafią robić inni lekarze. P dr. operuje chyba jeszcze we Wrocławiu. Ja jestem 7-tyg. po operacji.
Kiedy chcesz zrobić zabieg?
Niema za co. Najlepiej porozmawiać z lekarzem o swoich oczekiwaniach bo każda z nas ma na myśli co innego, choćby pisząc że chce duże piersi😌 jedne mówią że 300 400ml są duże ja mam 610 i wymieniam bo uważam że są małe😌😌
Dziękuję bardzo za podpowiedź. Jestem z Włocławka. Brałam pod uwagę kliniki w Poznaniu, Bydgoszczy, Łodzi. podobne odległości. Wielkość piersi jaki chciałabym uzyskać to miseczka D. Dziękuję za wskazówki. :)
Hej .. po pierwsze to z jakiego jesteś miasta? Bo to ważne przy wyborze lekarza. Najlepiej żeby w miarę był blisko twojego msca zamieszkania, ponieważ bd jeździła zdjąć szwy, zmieniać opatrunki itp 😌w razie jakiś komplikacji też lepiej żeby lekarz był na miejscu. Napewno jeśli chcesz duże piersi bo nie napisłaś jaki rozm implantów cie interesuje będziesz musiała mieć konsultacje z paroma lekarzami, bo zazwyczaj większe implanty nie są wsadzane przy 1 op😌
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.