Bardzo proszę o poradę,czy któraś z was jest po operacji, ma szeroką klatkę piersiową ,startowała prawie z zerówki i ma okrągłe mentorzy 375? Chce dość naturalny efekt uzyskać i boję się czy nie za duże doktor dobrał ,moje marzenie pełne c,czy może się też lekarz wypowiedzieć? Dziękuję
Witam,
Niestety nie mamy tutaj zdjęć Pani biustu, natomiast z doświadczenia możemy powiedzieć, że takie implanty przy Pani budowie anatomicznej dają bardzo dobre rezultaty.
Niemniej jednak, zapraszamy na bezpłatną konsultację do naszej kliniki we Wrocławiu.
Pozdrawiamy serdecznie:)
Tak ,napisałam do ciebie na priv ?
U mnie tez niestety zerowa? a już zapisana jesteś na operacje??
Czyli w zasadzie podobnie mamy:)a jaką wyjsciowka u ciebie?u mnie praktycznie zerowa ?
Dzień dobry.
Zaufanie do lekarza operującego to jeden z podstawowych warunków.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń
Ja mam 80cm i lekarz zaproponował mi okrągłe 400ml
Hej,79 cm ?
Ha ha, tak zrozumiałam ? bardzo dobrze to wszystko ujęłaś ? bardzo trafnie i wiesz pomogłaś mi naprawdę bardzo ?dla mnie taki efekt jest wystarczający ?moje piersi nie muszą bic po oczach,ważne by były ?a prze moich teraźniejszych efekt i tak będzie ? dziękuję ci bardzo ❤️
Ile masz pod biustem teraz??
Ile teraz masz pod biustem
Miśka... Te silikonowe wkładki masz w obcisłą "koszulkę" włożone, nie odzwierciedla to zupełnie gołych cycków i cycków w luźnym ubraniu. To zupełnie inny efekt. Teraz jak patrzę na swoje cycki bez ubrań, wydają mi się duuuuze. Jak założę luzniejszą bluzkę, to one giną. I właśnie w tym jest "problem", bo w ubraniu mogłyby być większe (chodzę bez stanika) ale nago są wystarczająco duże... Mam nadzieję, że zrozumiałaś moje "wywody" ??
Dziękuję ?
Zgodne z oczekiwaniami, mniejsze niż przy przymiarce ?
Właśnie tak myślałam że może tak być, jak było u ciebie? Piersi były większe od oczekiwań i przymiarek czy mniejsze?
Wkładka w staniku zupełnie nie odzwierciedla ani wyglądu, ani rozmiaru piersi po operacji... Niestety
Dziękuję ci za odpowiedź, jest różnica pomiędzy wyjściowym rozmiarem ? efekt końcowy też zapewne będzie inny ?ja w zasadzie nie mam piersi i dlatego boję się sztuczności,z drugiej strony jak przymierzałam implanty w staniku to było bardzo ok, ciekawe jak oddaje to późniejszą rzeczywistość ?
Dziękuję serdecznie, pozdrawiam
Dziękuję, pana odpowiedz uspokoiła moje obawy ,zaufam lekarzowi
Szanowna Pani,
Zapraszamy Panią na konsultację z Naszym chirurgiem plastycznym Dr Wiśniewską-Goryń Joanną 27.06.2019 za symboliczną złotówkę, która pomoże w doborze idealnych implantów.
Zapraszamy do kontaktu tel.: ********* oraz ***********
Pozdrawiamy,
Klinika Formmed Es
Ja mam mentory 375 wysoki profil, ale startowałam z pełnego B i mam teraz rozmiar 65 H, 70 F
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.