Witam, czy jest w Polsce chirurg ktory jest w stanie powiekszyć male piersi jak dziewczyna na zdjeciu 1 do rozmiaru dziewczyny na 2 zdjeciu , i jaka byłaby cena takiego zabiegu?
Masakra!!!! Ja bym się wstydziła z "czymś takim" do ludzi wyjść, a co dopiero na plaże np..
No... Ja też się zastanawiam, który specjalista, szanujący siebie i pacjenta oraz dbający o dobro pacjenta, podjąłby się powiększenia piersi do takiego rozmiaru... To prawda - tragedia...
Okropne XD
Faktycznie okropne są ☺.Sztuczne nie są estetyczne i nie wyglądają na naturalne
Uwazam ponadto, ze jesli jakis lekarz podpisalby sie pod takim "arcydzielem" to raczej nie wiem, ale chyba zniszczylby sobie reputację. Takie jest moje zdanie, nie zamierzam nikogo obrazac ani nic. Doczepione mega pilki nie sa ani sexy, ani wygodne, ani estetyczne. To zdjecie to moim zdaniem antyreklama chirurgi plastycznej piersi... Lepiej wygladaja tak zrobione piersi, zeby nie rzucalo sie to tak mega w oczy. To moje zdanie. Zrobisz jak uwazasz, ale popytaj sie jeszcze plci meskiej,znajomych, rodziny, obcych,niech sie wypowiedza,czy to jest ladne ;)
Pozdrawiam!
Tragedia!
Bez obrazy, ale chcialabys sie tak oszpecac??? Nie lepiej zrobic piersi zeby jednak.wygladaly estetycznie, a nie jak nadmuchane pilki? ;)
Witam,
proszę o przysłanie zdjęć - *************
Pozdrawiam
Klinika Chęciński
MUDr. Libor Polák
· 13 lis 2016
Dzieň dobry.
Do podobnego rozmiaru by byli potrzebne w pani przypadku implantaty kolo 400 cc okregle.Cena takiego zabiegu na mojej klinice Polmedicana w Ostravie jest 2400 Euro.
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.