Powiększenie piersi - czy to double bubble?

Anonim
BeKelo
Warszawa · Utworzono: 9 sty 2023 · Ostatnia odpowiedź 16 sty 2023

Cześć. Jestem prawie 5 tygodni po powiększeniu piersi implantami okrągłymi pod mięsień. Od początku operacji co tydzień jeździłam na kontrole i wszystko pięknie goiło sie i układało można powiedzieć. Wczoraj zobaczyłam takie fałdy pod piersiami pod zdjęciu stanika. Czy to może być double bubble? Oczywiście już napisałam do swojego operatora i mam wyznaczony termin kontroli.

Przed spaniem poluźniłam stanik i jest jakby z jednej strony wyprostowany ten fałd, a z drugiej pozostało jakby minimalnie.

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    16 sty 2023

Na samej górze jest lista " ZAPYTAJ SPECJALISTY"

• Anonim
    BeKelo
    11 sty 2023

A jak dodać te pytanie żeby lekarze mogli odpowiedzieć? Bo nie znam się, myślałam że to w tym wątku.

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    11 sty 2023

Cześć, jak dla mnie to cięcie powinno być pod piersią. Tutaj na forum zdaj pytanie czy lekarzom, odpowiedzą jak to widzą, życzę aby się ułożyły

• Anonim
    Gabrielle
    10 sty 2023
    Najlepszy komentarz

Według mnie to odcięcie jest spowodowane przez bliznę, która nie rozciąga się jak zwykła skóra, tylko ściąga w tym miejscu pierś jak pasek w spodniach. Dobrze że masz wizytę u operatora to rozwieje Twoje wątpliwości

• Anonim
    BeKelo
    9 sty 2023

W czerwonym garniturze zdjęcie z popołudnia dnia następnego, kiedy poluźniłam stanik pooperacyjny. Czy jest jeszcze jakaś nadzieja, że wszystko ładnie ułoży się?

• Anonim
    BeKelo
    9 sty 2023

Ostatnie jest na leżąco.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać